GYMNASIEVALET AVKLARAT

Allt jag har att säga nu är att jag äntligen har valt till gymnasiet. Först bestämde jag mig för HP, men alla på fotbollsträningen tyckte jag skulle ta SM. Det tyckte även mamma och Anna. Det programmet är ju bra och så, därför har jag bestämt mig för SM. Puss och kram! ♥


HEMMA FRÅN MALMÖ

Då var man hemma från Malmö igen. Ska strax byta om för att åka och träna, men jag hinner läga in ett inlägg. På vägen hem stannade vi vid Center Syd och shoppade lite. Efter det tog vi raka vägen hem. Det känns inte bra att komma hem, för det betyder att jag måste plugga, göra gymnasievalet och det är skola imorgon. Fast jag och Ewa ska sitta i kiosken, så vi slipper ju lektionerna. Därför tycker jag att ni ska komma och handla mycket imorgon, haha! Iallafall ska ni få en bild på dagens köp ↓

T-Shirt från Cubus, köpte även en mysdress som jag ska få i födelsedagspresent
Tunika och BH från Gina Tricot ♥


100131

Hej!

Idag är det söndag, och det betyder att vi ska åka hem till Landsbro igen. Det har faktiskt varit skönt att vara borta över helgen, det dumma är att det inte har blivit något plugg för min del. Därför måste jag börja plugga senare idag. Jag tror och hoppas att vi ska stanna på ett köpcenter på vägen hem, antingen Entré eller Center Syd. Kanske blir lite mer köpt då (A).

Nyvaken och den nya tröjan på. Den kommer bli använd (Y). ♥


ROBINSON 2010

Då var det avgjort. Själv hejade jag på Sanna, men hon vann ju inte. Däremot vann ju Hans mot Jimmy i finalen. Ska jag vara ärlig så kan jag tycka det är fel att Hans vinner eftersom han har åkt ut en gång, men å andra sidan så fick han gärna vinna över Jimmy. Det enda Jimmy kunde göra var att klaga, ljuga i allt han sa och han är nog världens sämsta förlorare. Det är min åsikt, men vad tycker ni? Var det rätt eller fel att Hans vann?


SHOPPING I MALMÖ

Är hemma igen, har precis bytt om till mjukiskläder och försöker värma mina tår. Det är ca 7-8 minusgrader här och smart som jag är tar självklart mina converse och shoppar i, haha! Jag får skylla mig själv. Jag har iallafall fått lite köpt. Jag gillar verkligen Malmö måste jag säga, det känns inte som att staden är så himla stor som den egentligen är. Jag gillar den skarpt! Fresten så slapp vi ju även undan snöovädret som skulle vara i Skåne idag. Istället har det varit sol och fint väder! Nu ska ni faktiskt få se mina köp.


Tjocktröja & blommig kofta från Bik Bok
Kjol från Gina Tricot


Armband från Gina Tricot
Halsband från Bik Bok
Nagellack från Depend
Läppglans från Isadora
Ansiktsservetter från Kicks


Blev sen uppdatering, men blogg.se fungerade inte förän nu. ♥


100130

Hello!

Vid halv sex kom vi iväg igår. Det blev en ganska lång resa eftersom vi inte hittade till Katarinas lägenhet som ligger mitt i Malmö centrum. Hon hade Klas nyckel, så vi skulle hämta den hos henne. Eller, Anna och jag sa vart vi skulle åka, men mamma och pappa lyssnade inte på oss utan körde på. Sen till slut ringde vi Katarina och då förklarade hon vägen exakt som Anna och jag gjorde. Jag lovar, jag har bättre lokalsinne i Malmö centrum än jag har i Vetlanda, haha! Vi kom iallafall fram till slut. Vid tio ungefär kom vi fram till Klas lägenhet här i Bunkeflostrand.

Nu är pappa och skjutsar Anna till sin fotografering, och när han kommer tillbaka åker han, jag och mamma in till Malmö och ska shoppa. De varnar på nyheterna för kraftigt snöväder här i Skåne, men vi får väl hoppas att de har fel?

Tröja - Gina Tricot
Tights - H&M
Glömde alla mina smycken hemma, så outfiten är sjukt tråkig, men det får gå!


MALMÖ

Nu sticker vi till Malmö eller rättare sagt Bunkeflostrand. Eftersom bilresan blir ca tre timmar lång får ni gärna smsa mig, jag behöver nog lite underhållning, men datorn följer med, så vi hörs nästa gång i Bunkeflo! Puss ♥


VICTORIA'S SECRET

Jag är kär i den butiken alltså! Bara ett urval av snygga plagg ↓


Skitsnygg till sommaren 2010!


De svarta ♥



Pink collection ♥


En av tusen snygga bikinis.


Tyvärr kostar det ju extra att beställa från USA, men man kan ju drömma! ♥


TILLBAKA FRÅN KALL VINTERPROMENAD

Nu har man kommit tillbaka in. Vädret är ju underbart, men det är lite för kallt! Mina tår och fingrar är iskalla, men det får man ta. Det är iallafall väldigt fint på alla träden och snön glittrar, men jag längtar ändå lite sommaren. Det är iallafall skönt nu efteråt när man kan sitta här i soffan och burra in sig i en filt. Mys!



Glittrande snö, ...




snöfyllda träd och...


en söt vovve.


Jag har bestämt mig nu, och det blir Malmö ikväll. Vi åker vid sextiden, så ni får gärna smsa och underhålla mig då! ♥


UT MED HUNDEN

Nu ska jag och Anna ut med hunden i det fina vädret. Det är säkert väldigt kallt ute, men det är ju fint annars. Vi hörs senare! ♥


100129

Hej!

Idag fyller Zara Bertilsson år, så GRATTIS ZARA!

Vaknade upp idag, och fy vad skönt det är att känna att man slipper gå till skolan. Har ju studiedag idag. Jag har haft problem om jag ska stanna hemma i helgen, eller åka till Malmö, men nu lutar det åt Malmö faktiskt. Känner att jag har lust att shoppa lite (Y). Skulle väldigt ha ett par paljettconverse. Så himla snygga! 

Villha.nu! ♥


UTMATTAD

Nu är Robinson slut och jag är helt utmattad. För fy vad segt det var att springa idag! Det var inte plogat så det var massor snö, man kom alltså inte framåt, sen snöade det ju massor också så man såg ju ingenting! Jag måste säga att det gick skit för mig idag alltså! Styrkan våra älskade rundor var också ganska jobbigt, men det lönar ju sig till slut. Som Kenneth sa, vi kommer fan bli starkast i Småland om vi fortsätter med det här, haha!

Så här ser man nästan ut efteråt, haha!


Jag gillar när ni ställer frågor och skriver andra kommentarer, så fortsätt gärna med det!
Fråga från anonym: va är mathusrundorna?
Svar: Det är intervaller som vi kör med fotbollen. En liten restaurang i Landsbro heter Lilla Mathuset. Runt den finns det en liten slinga som är kanske 800m eller något. Där springer vi. Man ska springa kanske 80% av maxhastighet och springa i så jämt tempo hela tiden. Tränarna tar tid, så man ser vart man ligger. Vi ökar på ett varv varje vecka. Första veckan sprang vi sju varv, veckan efter åtta och så vidare. Sista gången vi kör brukar vi vara uppe på 15-16 varv eller något. I mellan varje varv hade vi till en början en minuts vila, men idag sänktes den till 40 sekunder, och så kommer det nog fortsätta vara. Jag hoppas du förstoddet mesta iallafall! ♥


MATHUSRUNDORNA VÄNTAS

Nu är det dags för nio varv runt vårt älskade mathus. Är och har varit nervös hela dagen som vanligt! Men det är bara att ladda! Nehe, dags att plågas lite nu brudar, haha! Önska mig lycka till (A). 

Påklädd och redo (Y).


En liten fråga hinner jag svara på också. vad ska du gå för program? och kan du säga upp alla du vet som ska gå handel? ;)
Svar: Jag har som sagt inte riktigt bestämt mig än vad jag ska gå. Väljer mellan SM och HP. Jag vet bara två som jag tror har valt det och det är Lisa och Jennika. ♥


100128

Hej!

Igår var jag ju på gymnasiet hela dagen. Var på en lektion med SM och en med HP. Sen blev det lite snack med med SYV på de båda programmen. Hur som helst så var det ganska skönt att slippa skolan för en gångs skull och sen var det ganska kul att kolla hur det är och så. För er som undrar varför jag gjorde det, så är det för att gymnasievalet ska vara valt senast på måndag, och jag har inte bestämt mig än! Illa av mig, börjar få lite panik faktiskt. Jag gick även på stan en liten stund medans jag väntade på bussen. Köpte då en behövlig almernacka, ett par öronhängen och ringar.

Båda som ni ser från Gina Tricot. Örhängerna kostade 20 kronor, så det var ett kap. Det var ett par örhängen till, men de sitter inte kvar som ni ser, haha!



Idag var skolan helt okej. Hände inte så speciellt mycket, men det känns väldigt skönt med studiedag imorgon! Nu sitter jag även och laddar inför kvällens nio varv på mathusrundorna. Kommer nog bli ganska jobbiggt pga all snö som har kommit de senaste två dagarna, men det ska nog gå bra! ♥

100126

Hej!

Sen uppdatering idag igen, men jag ska försöka bättra mig. Skolan idag har faktiskt varit ganska kul. Vi fick tillbaka våra matteprov idag, och jag måste erkänna att jag blev besviken. Innan vi fick tillbaka dem kollade vi om vi kunde räkna ut multiplikation och division utan miniräknare, utan uppställningar. Då kunde jag iallafall division hur bra som helst, men det fick jag ju självklart hjärnsläpp på på provet. Jag förlorade ju en poäng där alltså. När vi fick tillbaka proven hade jag 36 poäng och 37 var MVG. Då kunde jag ju fått MVG! På tyskan satt vi i datasalen och körde någon tävling. Av typ 70 frågor var jag säker på tre! Haha! Jag är så bäst i tyska! Stina och Hanna höll i idrotten sen. Vi hade snöruggby. Det var hur kul som helst enligt mig! Mycket bra gjort brudar (A). Sista lektionen hade vi hemkunskap då vi gjorde pannkaksrulle. Helt okej mat där.

Ikväll har jag även tränat fotboll, men den har jag inget intressant att säga om, haha! Mer än att det inte alls gick bra!

Nu ska jag faktiskt sova. Fast jag måste bara lägga till att jag slipper skolan imorgon! Wiho! Ska vara på gymnasiet hela dagen och hälsa på lite program. Så jävla skönt! Puss på er! ♥


100125

Hej!

Dålig uppdatering, jag vet. Även om jag inte har gjort någonting idag så har jag inte fått tillgång till internetet eftersom Anna letar en ny mobil.

Skoldagen idag var väldigt seg. Mycket segare än vad måndagar brukar vara faktiskt enligt mitt tycke. Jag kom iallafall gång på bilden, wiho! Det behövdes, och det började iallafall bra. Får hoppas att hela teckningen blir fin rätt igenom bara. Efter skolan har jag typ bara suttit och inte gjort något. Väldigt slött av mig, jag vet. Jag var iallafall ute och gick med mamma, Anna och Issa. Vi gick förbi affären och då köpte jag nya Frida tidningen. Gissa vad som fanns i den? En gymnasieguide! Precis vad jag behöver! Haha!

Fråga från anonym: vet du några mer som har kommit in? och hur var alla som du träffade där på fotbollsgymnasiet? :P

Svar: Jag har inte så stor koll på vilka som har kommit in på fotbollsgymnasiet om jag ska vara ärlig, men jag tror att alla tjejer som sökte och var på uttagningen kom in eftersom vi inte var så många. De tjejer som var på uttagningen kände jag redan lite allihop, så det kommer nog bara bli bra! ♥


100124

Good morning sunshines!

Jag känner mig faktiskt på väldigt bra humör idag för att inte ha sovit så mycket i natt. Hade mardrömmar som vanligt. Jag fattar inte vad det är för fel på mig, jag drömmer ALLTID mardrömmar. Helt lustigt. Iallafall så är det söndag idag, vilket betyder att det är skola imorgon. Lite tråkigt, men vi har ju studiedag på fredag, så det är ju ingen lika lång vecka som vanligt. Det blir nog att plugga lite engelska och hemkunskap idag iallafall. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu, så vi hörs senare under dagen! ♥

Måste bara tillägga att jag älskar smycken från cocoo.se! Så himla tuffa!




HAHA!

Så himla snygg! Ett sånt här bröllop ska fan jag med ha, haha! ♥


OUTFIT OF THE DAY

Min fritid består väldigt mycket av hockey just nu. Så jag ska upp till ishallen och kolla på hockey med Michel nu. Jag måste bara säga att jag älskar vädret ute idag! Bara att det är lite för kallt, annars är det toppen! Puss! ♥


Jeans & Örhängen - Gina Tricot
Linne - JC
Tröja - Köpt i Turkiet


100123

God morgon!

Hockeyn igår slutade med vinst till Boro med 8-6. En hel del mål den matchen alltså. Jag gick ju dit med Bella, och man har alltid lika kul med henne. Lite senare satt vi även med Elin, Matilda och Eddie och snackade lite. Så kvällen var bara bra!

Nu vaknade jag för ca en halvtimma sen och funderar på vad man ska hitta på idag? Jag är ju ensam hemma ikväll, lite tråkigt, jag gillar inte att vara ensam hemma när det är mörkt, haha! Jag har sett för många skräckfilmer. Men blir väl säkert att jag är med någon? Nu ska jag käka lite frukost tror jag, så hörs vi sen! ♥


Morgontrött vovve ♥


ISHALLEN NU...

Nu blir det hockey med Bella. Jippi! Har verkligen lust att göra något efter det ikväll! Jag vet inte varför, jag bara har det. Så någon får gärna höra av sig (A).

Fråga från anonym: vet du om du har kommit in på fotbollsgymnasiet än?:P
Svar: Ja jag har kommit in. :) ♥


Linne - JC
Tights - H&M
Örhängen - Gina Tricot
Armband - Present


100122

Hej!

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag bara hann med plugg och träning. Nu är jag tillbaka iallafall! Skoldagen började med engelska. Den var ganska slapp, vi rättade mest läxor och grejer. Därefter hade vi svenska. Vi började med Nationella proven helt oväntat. Men det var bara en text vi skulle lyssna på och sen diskutera den, så det var inte superfarligt precis. Sen var det dags för fysikprov. Det gick faktiskt riktigt bra! Det var kanske en eller två frågor jag var lite osäker på, resten gick bara bra. På inriktningen gick vi ner till Hårdasjö för att pimpla och lite sånt. Ingen fisk blev det, men det trodde jag inte heller. Efter skolan satt jag, Julia och Bella och underhöll Michael (Bipple, men jag säger alltid Michael) en stund, vi fick inte gå hem för honom, men efter ett tag så smög vi hem ändå. Haha! Vi är lite onda. ♥ 


Julia tester att pimpla.


Vi gjorde även pinnbröd.


HOCKEY

Nu sticker jag på hockey med Lisa. Vet ni vad? För första gången på hur länge som helst är jag sminkad och bär inte mjukiskläder! Nästan värt en applåd till mig själv, haha! För fan vad jag är sunkig nu för tiden. Aja. Ni får bild på outfit när jag kommer hem igen, jag hinner inte nu. Jag lovar inget för jag har en kär syster som kan ta internetet, men kanske iallafall. Puss! ♥


100120

Hej!

Skoldagen idag har varit väldigt skön måste jag säga. Den började med Fysik, fast där gjorde vi inte så mycket känns det som? Gick mest igenom till provet på fredag. Efter det hade vi SO. Där hade vi en vikarie, så vi fick en stencil att göra. Jag, Jasin och Karl blev klara ganska snabbt, så sen satt jag och Jasin och kollade på Nigahiga resten av lektionen, haha! Det är verkligen bäst! Sen kom vår älskade tvåtimmarsrast. Det blev pokerspelande och lite snack med folk. Det tände till mellan vissa personer också, så det blev lite drama med. Dagens snackis skulle jag tro. Sista lektionen för dagen hade vi tyska, och den var ovanligt slapp för en gångs skull den med. Sist kom författaren Tommy Deogan och berättade om sin ungdom, sin bok om sitt liv han släppte i somras m.m. Jag måste bara säga att fy vad bra det var! En hel del skratt fick man också! Riktigt riktigt bra enligt min åsikt. Jag vill nog läsa hans bok, men jag läser inte så mycket tyvärr. Därför vet jag inte om det kommer bli av, men man får ju hoppas? ♥


Tommys bok "Blodsbröder".


100119

Hej!

Först ett stort grattis till Jonna som fyller 14 år idag! Grattis tjejen! ♥

Skoldagen idag har varit helt okej, som vanligt. Började med Elevens val då vi pratade lite om en författare som ska komma till vår skola imorgon och berätta om sin bok och så. Efter det hade vi en seeg mattelektion. Tyskan var också lika seg som vanligt. Fy vad jag känner att jag är positiv, haha! På matrasten hände det ju en och annan sak, men ska kanske inte nämna det? Jag är ju inte precis en människa som är superbra på innebenady, men för en gångs skull gick det iallafall hyffsat bra på idrotten om jag får säga det själv. Körde också spökboll, och det kan bli ganska dramatiskt med vår klass, haha! Sista lektionen var det hemkunskap. Jag jobbade med Linda och det gick ju super, eller hur? Vi lagade kycklinggryta och potatis. Det var helt okej.


Resultatet av maten. Min och Lindas potatis blev finfin, haha!


Men nu ska jag tillbaka till bla fysikboken, så vi hörs senare! Puss ♥


100118

Hej!

Skolan idag har varit ganska seg och det har inte hänt något speciellt. Därför ska jag inte skriva något mer om den. När jag kom hem från skolan blev det att slänga i sig lite fisk och potatis och sen kom farmor och farfar. Då fick man ju umgås lite med dem. Efter det gjorde jag lite läxor innan jag var tvungen att sticka till skolan med frallor till Monika som jag totalt hade glömt att jag skulle ha med mig tills idag. När jag väl kom hem igen så var dörren låst och ingen nyckel var ute! Pappa är ute med hunden, mamma var i affären och Anna tränar. Så jag fick stå här utanför huset och vänta. Till slut kom äntligen mamma, men då hade inte hon heller nyckel, haha! Vi fick ta bilen till mormor och morfar och hämta en nyckel till vårt hus där och sen kom vi in.

Svar till Felix med. Jag äter semlor utan grädde och som du redan vet faller inte grädde mig i smaken. Det är mycket godare utan grädde ska jag tala om för dig ;).

Nu blir det tillbaka till pluggningen, fast vid åtta är det ju 90210 och det tänker jag inte missa! Puss på er ♥


TRÄNING ÄNDÅ

Nu blir det träning. Jag är egentligen inte klar med läxorna, men jag orkar inte koncentrera mig eller något! Så det får bli fotbollsträning ändå. Iallafall bättre an plugg.

Åt årets första semla innan med. Mycket god, men hemmabakat brukar ju vara bäst och så även denna gången.

Hemmagjorda semlor. Mums!


PROMENIX

Jag har precis, eller för en stund sen nu varit ute på en promenad med mamma, pappa och Issa. Kände att det behövdes för att rensa huvudet lite och kunna koncentrera mig bättre på min läxor och så nu. Vill ju gärna bli klar med dem snart så att jag hinner träna också! Tog även lite bilder under promenaden, inget speciellt, men det är ju något iallafal. Jag vill ha en bättre kamera, ge mig nu! ♥


Issa ♥


100117

Hej!

Jag känner inte alls för den här söndagen. För det första är det skola imorgon och det pallar jag verkligen inte, för det andra är det träning vid en så himla jobbig tid ikväll och för det tredje har vi fyra engelskaläxor tills imorgon, FYRA! Jag tycker synd om mig själv faktiskt, haha! Tur att det alltid finns bra musik som piggar upp och peppar en. Nehe, måste tillbaka till plugget nu. Vi hörs! Puss ♥


Vadå hemsk vecka? Jag orkar inte plugg!


BELLA IKVÄLL IGEN

Nu gick Bella hem. Det blev inget stan idag, hade ingen skjuts. Blir av någon annan gång. Aja, Bella och jag har haft jävligt kul som vanligt. Vilken upptäckt vi märkte!! Helt sjukt att vi ens missat det! Vi var ju på tivoli cup år 2008, och innan kollade vi på bilder på olika personer på facebook, och gissa vad?! En viss person som vi flesta vet vem det är, vet inte om jag borde nämna namnet var också där det året! Haha! Fan vad Bella och jag fick damp! Vi var ganska mycket med just det laget han spelade i med, och vi har aldrig tänkt på det! Han flyttade ju till Vetlanda förra året, och då hade jag och Bella ju ingen aning om att jag har träffat han innan. Herre gud säger jag bara! Helt sjukt. Haha!

Sen har vi knarkat musik från Robin. Han är bäst! ♥



http://www.youtube.com/watch?v=ClvicgB-kMg

http://www.youtube.com/watch?v=SbySPLnKReU

http://www.youtube.com/watch?v=sdOfYHuWzi8


100116

Hej!

Kvällen igår blev mycket bra måste jag säga. Felix och jag snackade mest om allt, men det var kul det med! Han är riktigt bra den killen alltså! Vid sju-tiden gick han och jag till ishallen där vi mötte Bella och kollade på 95:orna som spelade match. Efter en liten stund kom även Malin och Ludde. Det blev en hel del skratt och snack igår kväll. Ni är alla bäst!

Idag ska jag visst ha min turdag i kärlek enligt mitt horoskåp. Lite svårt att tro på just nu känns det som, men man vet ju aldrig, right? Annars ska jag kanske till stan idag. Får se hur det blir med det. Nu väntar min mage på frukost, så får väl gå och käka. See you! ♥


NU DRAR JAG...

till Felix. Ska va med den underbart sköna killen ikväll. Kanske träffar Bella med? Det märker vi. See you later ♥


100115

Hello!

Skoldagen idag har faktiskt varit riktigt rolig! Det började med svneska, okej, den sattvi typ bara och skrev på och lite. På engelskan var vi i grupper. Jag, Julia och Patrik skrattade typ hela tiden, haha! Vi hade riktigt kul måste jag säga! Iallafall med Virginia och Idaho, haha! Därefter hade vi fysik, och den var riktigt intressant idag. Jag tror stenhårt på att det finns liv på andra planeter, och det var ju det vi pratade om idag. Bara för att vi behöver syre och vatten för att leva tror inte jag att man behöver det på andra ställen, alltså de andra "varelserna". Det är vad jag tror. Sen nu sista lektionen hade vi inriktning. Då var vi och åkte pulka. Mycket skratt blev det! Ibland måste man säga att vi på vår skola har fan bäst humor! Jag och Julia åkte snowracer i skogen. Det ledde ju till att vi flög av och slog oss till slut, haha! Men det var lika kul ändå. Här ska jag bjuda på några bilder som är tagna med mobilen, därför är det inte den bästa kvaliteten på bilderna.


The guys.


Alla skulle åka på samma plast, och man kan ju tänka sig hur det gick.


Hägne och Jesper flyger på guppet.

Nu ska jag nog plugga lite engelska tills på måndag. See you!♥


PREMIÄREN AV MATHUSRUNDORNA

Nu var första löpträningen avklarad. Fy vad jag kommer sova skönt i natt iallafall! Sju varv på vår runda blev det ikväll. Jag var helt slut efter sju varv, och tänk att om åtta veckor kör vi femton varv?! Hur ska man klara det om man är så sjukt trött nu? På näst sista varvet kände man hur benen segade upp för backen. Jag var iallafall jämn! Det är ju huvudsaken med så. Efter de "underbara" varven var vi i gymnastikhallen och körde styrka. Så jag kommer definitivt vara seg i kroppen imorgon. Har iallafall en mycket skön känsla nu i kroppen när det är avklarat. Nu får man ju längta till nästa vecka, haha! ♥


100114

Hejsan!

Skolan idag har faktiskt varit väldigt skön enligt mig. Den började med mattediagnos och det gick väl inte superbra kanske. Efter hade vi fysik och religion då vi snackade om stjärnor och judendomen. Helt okej lektioner idag faktiskt. På matrasten åkte vi pulka i trapporna, eller Eddie gjorde, haha! Åttorna skulle åka pulka på deras inriktning idag så det låg ju en massa pulkor och grejer på skåpen. Eddie tog en och så åkte han. Tyvärr blev det inga bilder, men det blev filmer, men jag orkar inte ladda upp dem. Kul var det iallafall, haha! Sista lektionerna hade vi svenska och handledartid då jag bara skrev på en berättelse.

Nu blir det att ladda inför mathusrundorna som startar ikväll. Har varit nervös hela dagen för dessa intevaller, men det blir bara att ladda och försöka göra sitt bästa. Ni som inte har gjort det, ni vill inte göra det, jag lovar er! ♥


100113

Hej!

Skolan idag började med en ganska lugn och start. Först fysik då vi bara snackade om stjärnor och sen religion. Vi fick tillbaka vårt historiaprov vi gjorde innan lovet, och jag fick MVG! Woho! Sen var det dags för vår två timmars rast. Vi skulle ju flytta vår idrott dit, men det gick inte nu för 9C ville inte dela gymnastikhallen nu! Så nu har vi tre timmars rast på onsdagar och måste sluta vid tio över tre! Vadå segt? Om vi ska flytta på idrotten så blir det efter påsklovet?! Palla det lixom! Jag spelade iallafall "fotboll" med Öller typ hela långrasten i korridoren. Sjukt kul var det! Haha! Sen blev det faktiskt att saker och ting reddes ut med några i klassen, jäkligt skönt det! Men på några håll vet jag fortfarande inte hur det ligger till? Det märker vi väl. På idrotten dansade vi jenka och bugg. Med vår klass blir det riktigt kul iallafall. Jag och Pierre äger fan på bugg, haha!


Suddig bild, men han stod ju aldrig stilla!


Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Får se vad man hittar på? ♥


SWEET DREAMS

Nu ska jag nog hoppa i säng, eller snart iallafall. Blir väl att kolla på en film som vanligt, men vilken det blir vet jag inte än. Det blir säkert skola för mig imorgon, hur mycket jag än vill slippa. Snackade med mamma idag, och i och för sig har hon rätt med att det inte blir bättre genom att stanna hemma. Men aja. God natt folket! ♥


UPPTAKTSMÖTE

Nu drar jag på upptaktsmöte med fotbollen i Parken. Får väl se hur det blir. Jag kommer hem efter åtta någon gång, så vi hörs kanske efter 20.00. Lovar inget, men kanske.

Jag bjuder på denna väldigt "snygga" bild bara för att jag har lust. Lisa tjatar på mig att jag ska ta med mig Julia och byta klass till hennes i Sävsjö. Haha! Det är nog bättre än att känna att man inte vill gå till skolan... Får se hur det blir med det Lisa, lovar inget, haha! ♥


100112

Hej!

Skoldagen har varit ungefär som alla andra. Först på Elevens val började vi kolla på förra årets nationella prov, så att vi vet hur det ser ut ungefär, och jag börjar verkligen bli nervös inför dem! På idrotten gick vi igenom lite grejer och sen fick vi dansa Jenka. Fy vilken sexig dans alltså, haha! Ska dansa den imorgon igen på idrotten tror jag iallafall, plus bugg, och bugg är ju kul! Sista lektionen hade vi hemkunskap. Gjorde smulpaj med blåbär, helt okej faktiskt jag som inte brukar gilla paj, fast smulpaj smakar inte som vanlig paj så det var ju okej. På vägen hem snackade jag och Julia en massa. Det behövdes, och snacket fortsätter nog imorgon. Vi står ut tjejen!

Nu har jag precis kollat lite på One Tree hill, men nu är det dags för tyskaglosor. See you! ♥


Jasin, Öller, Makrill och Karl innan idrotten.


90210

Har suttit och pluggat in tyskaglosorna en stund nu, i och för sig har det blivit MSN och lite annat också, men jag tror jag kan glosorna nu iallafall. Fast nu är ju klockan alldeles strax 20.00, och vad betyder det när det är måndag? Jo det är ju 90210! Så nu ska jag sticka och kolla på det. See you! ♥


FÖRLÅT MIG EN VISS PERSON

En viss person klagade på mig på mitt förra inlägg för han trodde inte att han var min kompis när jag skrev tur att jag har Julia. Givetvis finns det fler personer i skolan som jag är med, men jag är mest med Julia. Hoppas du blev nöjd nu? Hihi! ♥

100111

Hej!

Dagen började med en försovning. Mamma kom och väckte mig vid halv åtta och då fick jag rusa upp och slänga i mig lite frukost och sen upp till skolan. Våra måndagar är ju inte precis roliga. Bara fem minuters raster hela dagen utan en tio minutare. Fast jag tycker att dagen rullade på ganska bra ändå. Visst är det ju lite som det är i vår klass, men jag har ju Julia! På engelskan delades vi in i grupper. Vi ska typ jobba med att vi ska resa någon stans och så ska vi vara några personer och lite så. August och Patrik är även i vår grupp med, men de var inte i skolan idag. Iallafall så ska Patrik vara pappan i familjen, August blir mamman, jag är storasystern, Julia och Eddie är småsyskonen som är tvillingar. Det här kan nog bli ganska kul tror jag, haha!

Nu ska jag plugga tyskaglosor, men vi hörs säkert senare! ♥


100110

Hej!

Det har varit en lång dag i Jönköping. Vi åkte från Landsbro vid kvart i åtta och när vi kom fram var det dags att byta om för att spela mot Husqvarna. Vi vann med 2-1. Riktigt skönt att slå HUsqvarna faktiskt! Sen fick vi vänta enda till kvart i ett då det var dags att möta vår forna målvakt Evelina och Kalmar FF. Den matchen gick ju inte precis lika bra. Vi förlorade med 3-0. Efter den matchen fick vi återhämta oss till klockan tre då det var dags att spela vår sista match mot Värnamo. Fy vad det var orättvist! Vi hade spelet hela jäkla matchen och de fick typ två anfall som de gjorde mål på. Vi hade ett skott i ribban och ett i stolpen, vår vanliga otur. Men vi kom fyra iallafall. Bra insats ändå! Jag fick bara spela fem minuter i hela cupen och det var de sista fem minuterna av den sista matchen. Så det kändes inte så önt för mig att vara där. Lite tråkigt faktiskt, men sånt är livet.

När vi kom hem till Landsbro stannade jag vid ishallen och kollade på hockey med Lisa. En massa snack och en hel del skratt. Tack för att du är så jäkla bra Lisa! Puss på dig för det! För övrigt så förlorade tyvärr boro med 2-5. Lite trist det.

See you! ♥




Jag saknar dig!


BÄST I KOMMUNEN!

Fy fan vad gött! Bäst i kommunen är Lansbro lag 2! Så jävla gött!

I semin ställdes vi två Landsbro lag mot varandra ju. Alla var taggade till tusen och vi ville verkligen slå lag 1. Matchen var hård, men vi hade mest vilja och tog hem segern med 1-0 och målet gjordes av Jonna! De blev allt lite sura i det andra laget, men det kändes riktigt gött att slå dem! Efter semin blev det omtaggning för oss för vid klockan 18.00 skulle vi ju ställas i finalen mot GIF. Ju mer klockan närmade sig finaldags ju nervösare blev jag, men sen var det ju dags. Det började bra, vi var tuffa och hade viljan. Ganska tidigt i matchen fick vi 1-0 genom Sandra. Vi fick även 2-0 genom Jonna till slut. Sen var det halvlek och vi snackade i genom taktiken och gick ut på planen. Efter en och en halv minut i andra halvlek fick GIF en frispark framför vårt mål. Vi ställde oss i målet med Ida och täckte. Jag fick skottet i ansiktet, och tog ju som man gör av reflex upp armen och skyddade mig, fast bollen kom i huvudet ändå. Men domaren blåste hands och jag fick rött kort. Jag fick gå av matchen och inte spela mer den finalen. GIF fick ju straff då med, men Ida räddade. Fan vad bra hon var i målet alltså! Vi blev mer stressade i andra halvlek och GIF gjorde ett mål till slut. Det allra sista av matchen tappade vi markering och GIF hade chans på chans, men Ida räddade hela tiden. Sen gick slutsignalen. Vi vann finalen med 2-1 mot GIF och vem trodde att andralaget skulle ta hem hela segern? Fan vad kul det är iallafall! Sen fick en massa spelare pris för deras insats i hela turneringen, prisen gällde över alla lag. Jonna gjorde flest mål, Ida blev bästa målvakt, Malin blev matchens lirare i finalen och Emma Andersson i lag 1 fick priset Folkets lirare. Alla som hade betalat inträde fick rösta på en kille eller tjej som de tyckte var bästa liraren, och det blev Emma. Så grattis alla ni som fick priser, och är inte vårt lag värt ett grattis också? Sen ett grattis till Vetlanda FF som vann i herrarna, även om jag personligen höll på Myresjö i finalen som tyvärr förlorade på straffar. Men grattis VFF!

Nu ska jag tagga tills imorgon då det är Folksam Elit Cup i Tipshallen i Jönköping. Blev oväntat uttagen till den imorgon, men det ska bli kul. Bara det inte håller på för länge för jag ska ju träffa Lisa imorgon! Aja. Jag tycker vi är värda att ni trycker in ett grattis för dagens vinst. See you! ♥


Det vinnande laget!


FRÅGESTUND?

Jag har funderat på att ha frågestund, men då vill jag ha eran åsikt om vad ni tycker om det. Har ni inga frågor är det ju inte lönt att ha en, så vad tycker ni? Svara så många som möjligt.

Nu om en halvtimma sticker vi till stan, ska bara käka lite först. Önska oss lycka till! Jag lovar, ni vill inte missa semin mellan LIF och LIF, så be there klockan 14.30! ♥


Numret på min rygg.
Stor bild på det bara för att jag är taggad, haha!


100109

God morgon!

Ja har precis käkat min berömda frukost, flingor och mjölk. Det är så jäkla gott på morgonen tycker jag! Sen är det ju så himla kallt idag med! 23 minusgrader var det när mamma kollade på termometern. Nu börjar jag bli trött på denna riktiga kyla, bara några minusgrader räcker för min del.

I natt har jag inte sovit alls bra. Jag har väl mina anledningar också. Men nu ska jag försöka glömma allt det för ett tag och fokusera på slutspelet i KM idag. Semifinalen spelas ju mot Landsbro lag 1 vid 14.30 i Norrgårdshallen. Snacka om att det blir match, men vi ska ta dem! Nu måste jag packa min kasse och lite, men vi hörs senare idag! ♥


MIN KVÄLL

Bella gick hem från mig nyss. Det har varit en kväll med allt måste jag säga. Skratt, damp, glädjetårar, ledsna tårar, deeptalk, ilska och ja, allt man kan tänka sig. I helhet var kvällen bra ändå tycker iallafall jag!

Nu sitter jag här och har en dampkonversation med Viktor, en sportkonversation med någon Adam och en cpkonversation med Johannes. Det är fan allt, haha! Kul har jag iallafall. Sen blir det ju alltid lite sms med, men snart måste jag lämna allt det roliga för idag och sova. Imorgon är det ju KM semifinal, och vi ska ta oss till finalen! Så see you! ♥


100108

Skolan idag var som väntat. Inte kul någon stans. Tur att man har Julia iallafall! Julia och jag klarar allt! Vi får väl se hur det blir i skolan i fortsättningen. Förhoppningsvis märker vissa personer också att det är som det är, och att det finns personer som inte mår bra.

När jag kom hem från skolan somnade jag i min säng tills nu ungefär. Mamma kom hem och då skulle ju hunden ut från mitt rum, så hon kraffsade på dörren så att jag vaknade. Då blev det ett deeptalk med mamma om skoldagen och hur allt ligger till. Det är en jäkla massa om det just nu, men som sagt, vi får väl se hur det blir. Nu ska jag fortsätta kolla på Svampbob och ringa Bella.

Ska bara svara på en fråga från anoym med. Han/hon frågade om vi har ett 94lag och ett damlag i KM. Men det är så att vi har två damlag. Ett förstalag eller vad man ska kalla det och ett andralag.

See you! ♥


Dagens outfit är bara mjukiskläder och inget smink. Det bästa som finns!


HEMMA

Nu är man hemma från KM. Första matchen spelade vi mot GIF. Den matchen gick inte så bra och vi förlorade med 1-0. Andra matchen fick Peter för sig att sätta mig som forward, så det fick man ju testa på mot Korsberga. Det var första gången jag har varit forward någonsin! Matchen vann vi med 3-0 och jag gjorde första målet, tunnel också. Haha! Lite stolt måste man ju få vara, typ direkt när jag kom in small det (Y). Sista matchen spelade vi mot Holsby och den vanns också med 3-0. Där blev det inget mål för min del, men jag spelade forward där med. Min nya position kanske? Landsbro lag 1 vann båda sina matcher. Gött tjejer! Det som är mindre gött är att vi Landsbrolag nu möts i semifinalen på lördag. Vi hade planerat att vi skulle möta varandra i finalen, men nu blir det ju tyvärr inte så. Iallafall ett av Landsbrolagen kommer ju till final, och det ska bli vi! Fy vad det skulle vara gött att slå ut lag 1, och det ska vi göra med, vi vet att vi kan eftersom vi slog dem en halvlek på träningen i tisdags.

Imorgon är det ju skola med, tyvärr. Jag vill fan inte dit! Speciellt inte när situationen i vår klass är som den är, kommer bli ganska spänt kanske? Det lär vi ju märka, jag ska iallafall försöka ha det kul ändå. Man får väl göra det bästa av situationen?

Nu ska jag ägna lite mer tid åt min intressanta MSN-konversation med Lisa. Så vi hörs! ♥


ÖNSKA OSS LYCKA TILL

Nu sticker vi till km. Önska mig och de två Landsbrolagen lycka till! Jag tycker allt att ni ska komma och kolla. Första matchen 16.00. Be there! Puss på er!

100107

Hej!

Det blev ingen lisa igår eftersom hon hade feber tyvärr, men vi bestämde oss för att träffas på söndag istället :).

Idag är det torsdag och det betyder att det är KM ikväll i Norrgårdshallen. Vi spelar först matchen vid 16.00. Det pirrar lite i min mage redan, haha! För nervös är jag som in i! Jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu, jag är så jäla nervös! Haha! Så vi hörs senare! ♥


100106

Hejsan gott folk!

Igår efter träningen blev det hockey i Borohallen. U16 spelade mot Åseda. Efter matchens resultat så blev jag tio kronor rikare, haha! Det är ju iallafall något rikare. Jag och Felix slog vad om vilka som skulle vinna matchen, jag satsade på Åseda, och de vann med 1-4. Efter matchen väntade Bella och jag på Johannes. När han var färdigduschad blev det lite snack. Det var kul att träffa honom igen. 

Idag är det onsdag, vilket betyder att det är i övermorgon skolan börjar igen, och jag vet att det inte bara är jag som inte längtar tillbaka dit. Idag ska jag va med den söta flickan Lisa Borglin för första gången på tusen år typ! Ska bli sjukt kul! See you later! ♥


Lisa ♥


SVAR TILL ANONYM

Fick en fråga från anonym.
vad ska du gå på gymnnasiet? :P

Svar: Jag har faktiskt inte bestämt mig än. Det ska ju vara klart den första februari, men jag kan inte bestämma mig. Jag ska iallafall gå Njudungsgymnasiet i Vetlanda. Program jag väljer mellan är Special utformat program (SM), Samhäll (SP) eller Handel (HP). Jag skulle faktiskt gärna vilja jobba i klädbutik, men mamma tycker att jag inte ska det eftersom det är dålig lön och dåliga arbetstider. Annars vill jag gärna följa min dröm och jobba inom musiken på ett eller annat sätt. Många i min släkt och familj är lite skeptiska över den drömmen, så därför blir det inget sånt program, även om jag kanske vill egentligen. Men som sagt, jag har inte bestämt mig än. ♥


SLAPPDAG, IGEN

Dagen idag har gått väldigt långsamt. Anna och jag var ute med hunden i en timma och en kvart ungefär och kom hem vid halv två. Då käkade vi lite makaroner och köttbullar och sen har vi slappat framför varsin dator hea dagen, haha! Snacka om illa av oss. Men det tar iallafall jag igen vid sex ikväll på fotbollsträningen i Norrgårdshallen, då vi ska få träna i våra par till KM. Bara man får vara med och spela, men jag tror att jag får det iallafall. Direkt efter träningen sticker man för att kolla på hockey i Borohallen. Om någon vill sällskapa med mig får du gärna höra av dig (A). 

Förlåt mig för att det blir lite tråkiga inlägg nu utan bilder och så. Jag ska bättra mig, jag lovar! See you later! ♥


100105

God morgon!

Igår blev det lite dåligt med uppdatering, men sanningen är att det inte hände något igår, så jag hade inget att skriva om. Förlåt mig för det. Måste bara skriva att igår var det ju sista träningen för Sofie i LIF. Lite tråkigt att hon försvinner också nu, men sånt är livet. Vi kommer iallafall sakna henne!

Detta blev inget lånt inlägg, men nu ska jag kila och äta frukost. Vi hörs senare! See you! ♥


DAGENS OUTFIT


Innan hade jag de jeansen jag hade på mig igår, men jag bytte till mjukisbyxor.
T-shirt & örhängen (även jeansen innan) - Gina Tricot
Tjocktröja - Lager 157


TOUR DE SKI NU

Är hemma från kusinerna nu. Vi käkade pepparkakor och kollade på Robinson. Vi alla missade det i fredags, så vi fick kolla på reprisen. Någon mer än vi som tycker det är lite kneigt att hon, nu kommer jag inte ihåg vad hon heter, men att hon som har blivit utröstad två gånger i rad nu får stanna kvarändå? Nu har hon blivit utröstad av båda lagen, och nu ska hon få ett eget lag? Jag tycker det är lite knepigt faktiskt, men aja. Det var en helt okej förmiddag, förutom att jag var så himla trött!

När vi kom hem åt vi samma mat som vi gjorde igår kväll. Någon kyckling med klyftpotatis och en sås. Fy vad det var gott! Tar nästan platsen som min nya favoriträtt. Efter maten la jag mig i tvsoffan och slummrade lite, och nu sitter jag här med mamma och pappa och kollar på Tour de Ski sprinten. Heja alla svenskar!

Svar till Felix: Jag skrev ju att jag inte orkade lägga in fler bilder, men om du vill att jag ska göra det så kan jag väl göra det. ♥


100103

God morgon!

Idag fick jag hoppa upp tidigare än jag egentligen behöver, men vad gör man inte för sin släkt? Vi ska åka till Anton och Ellen och fika vid elva idag och farmor Britta kommer även att vara där. Måste ju tacka henne för julklapparna vi fick av henne, eftersom hon inte var med på julafton. Jag känner att jag behövde sova längre idag, jag hade en massa lustiga drömmar i natt så jag har inte sovit supergott precis. Några drömmar var lite läskiga, en annan blev jag hur glad som helst för. När jag vaknade och insåg att det var en dröm var det inte lika kul längre, men man kan ju alltid hoppas att det är så i verkligheten med. Så nu ska jag bara ner och äta frukost och sen sticker vi. En bild på dagens outfit kommer någon gång senare under dagen. See you all! ♥


KVÄLL MED EDVIN

Nu gick familjen Berggren och Ryberg precis hem. De har varit här ikväll och ätit mat och umgåtts. Själv har man fått underhålla Edvin hela kvällen, men han är så jäkla söt så det kan man faktiskt ta. Vi har spelat tvspel, vanliga spel, kollat på film och pratat. Vi har gjort nästan allt helt enkelt. Haha! Så himla skön är han. Så jag pratade inte så mycket med Camilla, Julle, Jocke och Malin, men det överlevde dem nog. Julia följde ju inte med eftersom hon och hennes innebandylag är i Göteborg på Gothia Cup. Lycka till där uppe nu!


Jeans, örhängen och tröja - Gina Tricot
Klocka - Ur & Penn
Halsband - Glitter

Ni får ursäkta min otroligt smutsiga spegel, haha! Nu ska jag gå och tvätta ort sminket och hoppa i säng för lite One Tree Hill. See you! ♥


100102

Hej!

Idag sov jag ända till tolv! Riktigt länge för att vara jag. Jag blev helt förvånad själv. Jag som hade tänkt att gå upp till parken pch kolla på Landsbroloppet när kusinerna startade vid elva tiden. Lite synd att jag missade det. Idag är iallafall vädret på topp! Man blir på mycket bättre humör när vädret är som det är idag.

Fresten har jag inte så mycket att göra idag, så om någon vill göra något kan du gärna höra av dig! Nu ska jag datanörda lite med min syster! Haha! See you! ♥


INVENTERING

Nu kom jag hem från inventeringen i Brobyhallen. Fy vad det är segt! Vi började vid två och kom hem vid fem. Vi var bara sju stycken tror jag, det måste ju finnas fler från laget som kan komma ändå? För er som inte vet vad inventera är så är man och räknar alla varor. Så vi har räknat alla varor i affären och skrivit på lappar hur många det var av varje vara, sjukt segt! Nu är jag iallafall äntligen hemma igen, och jag tror jag ska sätta mig och kika lite på One Tree Hill. Så vi hörs senare! ♥


100101

Jaha, nu är det nya året här, 2010. Själv hade jag en bra nyår till slut ändå. Det började hemma här med Julia och Bella. Vi åt mat och hade kul helt enkelt. Inga detaljer här inte, haha! Fast lite förbannade blev vi allt, men vi klarar det här, eller hur Julia? Efter maten kom Felix, Tom och Emil hit också. Så då blev vi lite fler, och ju fler ju roligare. Vi gick till Tom efter en stund och dampade runt lite. Haha! Vid tolvtiden gick vi ut och gick och kollade på raketerna. Så himla mysigt är det! Vi gick även till Henke och hälsade mina och toms föräldrar gott nytt år. Självklart hälsade vi ju det till de andra med. Efter det gick vi hem till mig och kollade på Jerry Springer, pratade och självklart blev det en massa skratt. Jag vet inte riktigt vad klockan var när de gick hem, men det var iallafall kul.


Jag, Julia och Bella. ♥


Tom och Emil.


Me!


Smällare är ju kul.

Jag orkar inte lägga in fler bilder nu, men jag tror ni överlever. See you!♥


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0