090228

hello !

idag är det ingen vanlig dag för det är jespers födelsedag <3 och sista dagen i februari !
withala igår var helt okej . fast det var inget folk ! vart va alla ? jag fick med mig bella sen iallafall . JIPPI ! efter ett tag fick bella och jag kul även om det inte var så mycket folk .


innan withala

idag på morgonen vaknade jag så tidigt som kvart över sju ! jag som ville sova ut och så idag , men jag får väl göra det imorgon istället . vid elva var det fotbollsträning . kan säga att planen inte var super men hundra gånger bättre än i torsdags iallafall . tränade på det nya spelsystemet och det gick väl sådär . när jag kom hem åt jag och nu kollar jag på slutet på damernas tre-mil i skidor . ingen dag för svenskarna . ikväll blir det lagfest hos izza med laget . kände först att jag inte orkar men jag får ta mig dit ändå . det kan ju faktiskt bli kul !

puss och kram <3

090227

hej hopp !

idag är det ingen vanlig dag för det är älsklingsbellas födelsedag ! GRATTIS BBY ! <3
dagen började med praktiskt prov i kemi . det gick faktiskt riktigt bra ! ska bara skriva färdigt labbrapporterna med . på idrotten hade vi volleyboll . askul ! jävligt mycket skratt blev det iallafall ! har faktiskt inte så mycket mer att säga om skolan .
när jag kom hem var det dags för fotbollsträning typ direkt . tjatade på bella att få med henne till withala ikväll men hon fick inte gå ! så jävla tråkigt ! men jag får väl ha kul med linda och dom istället . men det var tråkigt att inte bella kom med ! så nu gör jag mig i ordning till withala . hinner inte skriva mer nu .

puss och kram <3


090226

hello .

nu har jag precis tvättat bort mitt smink och tagit på mig gosiga myskläder . det är så jävla gött att göra det !
dagen idag var väl okej . fick tillbaka första delen av matteprovet . hade bara ett fel , och den uppgiften fattade jag inte så det var inte så farligt . jag är nöjd med första delen ! sen efter det hade vi musikprov . det gick väl sådär . kunde inte det där med att rita ut noterna . men jag får nog g iallafall . engelskan idag var rolig med . dom där kanadensarna var ju hos oss idag . det var faktiskt roligare än jag trodde !

nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem så hon kan börja med maten . sen ikväll blir det träning , grusplanen kommer nog inte vara så rolig !
sen fresten har vi fått reda på prauplatserna med ! första veckan ska jag va på myresjö badhus , och andra veckan på förskolan i landsbro ! det kommer bli skoj , hoppas jag .

puss och kram <3

090225

hejsan folket .

idag ville jag bara inte vakna ! min klocka kan bara dö när den ringer . jag hade ingen lust med skolan idag asså . men man får väl dra sig iväg ändå . när jag kom till skolan så var inte den super heller . skit samma om ni inte fattar vad jag menar . först så hade vi ju svenska , fan vad kul pierres föredrag va ! haha . inget illa menat , det var bra ! efter svenskan sen hade vi matteprov , och det gick med skitbra ! jag kunde svara på alla iallafall . jag är nöjd . vi fick oförberett engelskaprov med , men det gick väl inte superbra kanske . kunde gått bättre . får hoppas på en bättre skoldag imorgon !
när jag kom hem från skolan sen åt jag lite god mat och gick ut med hunden . sen var det dags för fotbollsträning ! löpning och styrka . fan vad lite folk vi är på träningarna ! det var bara sex stycken med idag . det är illa !
har musikprov imorgon så jag måste plugga på det nu ! ha det bra !


dagens :)



puss och kram <3


090224

hello !

förlåt mig för dålig uppdatering idag , men jag har knappt varit hemma .
skolan idag var helt okej , några i klassen tänkte göra ett försök att få en viss lärare sparkad men det blev inte så sen eftersom vi hade en annan lärare på hennes lektion istället . annars hade jag , julia och ewa väldigt kul med julias parfym ! fy fan vad snygg pose du gjorde ewa ! haha ! på idrotten hade vi ju bad med , det är inte superduper kul precis men det duger väl . magnus tyckte iallafall jag var bra . och det är väl huvudsaken ?
efter skolan följde jag med felix hem . jag var hos han till jag stack till myresjö för träning . jag gillar verkligen inte grusbollarna ! dom är så osköna att det inte är sant . aja . . . jag kom hem från träningen vid niotiden ungefär , och nu är det plugg som gäller ! jag vill bara att det ska bli lov igen nu !

puss och kram <3

träning

nu är jag hemma från träningen , jag har ätit och är nästan klar med allt . på träningen idag hade vi ingen tränare , så vi fick träna själva . men vi ligger inte på latsidan för det ! först körde vi intervaller eller vad man ska kalla det på en teknikbana (jobbigt !) , efter det körde vi en massa styrka och sist idioten . ganska jobbig träning ändå .
när jag kom hem var det 90210 som gällde . det får bli nästa måndag nu ! jag måste se vad som händer ! skitspännande ju . . .
annars så städar jag nu min garderob , det behövs ska jag säga er ! helt fullt asså ! och dammigt . sen blir det väl lite plugg innan man lägger sig med . god natt !

puss och kram <3

090223

jaha , idag var det ju skola igen efter en trevlig helg . det hände väl inget speciellt i skolan idag . bara att jag hade mitt föredrag idag om anorexia . jag kunde allt skitbra hemma , men när jag kom till skolan blev jag så nervös så jag sabbade allt ! jag pratade för snabbt , jag tappade bort mig vart jag var och stammade . fan vad arg jag blev ! så det gjorde mig på ganska dåligt humör , men man har ju vänner som lyser upp dagen för en som tur är ! på so:n var det några kanadensare så vi fick prata engelska hela lektionen , vad det nu var bra för ?
nu sitter jag här och äter och ska börja plugga , ska kolla på förra veckans 90210 med . sen ikväll blir det träning . så det kommer säkert mer om det sen !

puss och kram <3

kalastajm

idag blev det ju kalas för mig ! hela släkten var här (nästan) . alla kusiner utan tre , farmor , farfar , gammelfarmor , mormor , morfar , maria , ulrika och klas . fick ju lite paket från alla med ,  jippi ! fick en lång kofta , en sån där midjekort kofta , två nagellack , en concealer , ett playstationspel , ett par skor , en fin tavla som johanna har gjort , ett par öronhängen och pengar .
sen fikade vi och åt den traditionella sjöstrand tårtan , kladdkaka ! mums !
efter några timmar åkte dom hem och jag satte mig och försökte fixa msn , men det funkar ju inte :@ . dvid fem över sex var det ju dags för one tree hill och gosspi girl . dom är så jävla bra :O ! nu ska jag nog plugga lite till på mitt föredrag , är nervös nu :S .
här är lite bilder från kalaset .

jag och johanna .



"tårtan" .



blåser ut ljusen , får bjuda på sig själv ;)

god natt ! puss och kram <3

090222

god morgon !

har sovit väldigt skönt i natt . robert åkte hem vid typ halv ett i natt och då var jag ganska trött ! jag har nu precis kommit ut ur duschen och ska jag städa mitt rum och plugga till mitt föredrag . sen vid tre ikväll kommer min släkt för att fira mig . massa nya paket ! fram till dess är det bara tråkiga grejer som gäller . mer kommer senare idag/ikväll om kalaset och så .

puss och kram <3

grattis jonathan !

det blev ingen jesper idag för varken jag eller han hade skjuts . det var lite tråkigt faktiskt . men det finns ju fler dagar .
så för mig har det inte hänt så mycket idag . jag har suttit vid datorn en hel del och så har jag övat på mitt föredrag som jag har på måndag . jag måste verkligen öva på det nu ! vid tre tiden åkte vi till farmor och farfar för klas , johanna och jonathan är hemma så vi åkte dit för att fira jonathan som fyllde år i måndags . vi åt tårta och pratade . mysigt att träffa dom igen !

tårta .



jonathan och tårtan .


nu snart tror jag att robert kommer och då ska väl vi hitta på något . eller snart och snart , han kommer vid nio om han kommer . ha det bra folket !

puss och kram <3

090221

god morgon !
vaknade för ungefär en halvtimma sedan . nu sitter jag här och tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite . idag är det lördag , och jag måste plugga på mitt föredrag nu ! ska ha det på måndag . blir nervös bara jag tänker på det . . . annars ska jag nog sticka till korsberga idag och träffa jesper :) . bilder från det kommer , tror jag .
nu ska jag sticka ner och göra mig lite frukost och ta bilder på den xD .

ha det bra idag ! puss och kram <3


090220

hello !

idag ringde klockan vid vanlig tid , men jag var tröttare än vanligt . gjorde mig i ordning och stack till skolan . väl i skolan började dagen med handledar tid med bara cissi eftersom camilla var ledig :S . elin , hanna , stina och ewa var ute och plockade skräp , då hittade elin en femtiolapp . mer om det kommer senare . vi hade sen so med magnus , men jag var så jävla trött så jag orkade inte lyssna så mycket , satt mest och spelade tetris xD . sen var det dags för idrott . vi hade redskap . jag klarade typ allt så bra som man kunde , men sen hade jag göra kullebytta och stå på händer kvar . jag lovar , jag satt nog i en halvtimma med den där kullebyttan ! jag vågade inte . var rädd att bryta nacken eller något . sen efter en halvtimma så sket jag i det eftersom en annan klass skulle ha idrott då . hur feg får man va ?!

nu kommer det om femtiolappen . en viss person sa i korridoren att han hade tappat en femtiolapp . just då råkade cissi höra det så hon gick ju fram till honom och sa att en i min klass hade hittat än och sa ju vem med . så han var ju på elin hela dagen om att det var hans femtiolapp ! så på matrasten gick jag , jesper , elin och david ner till affären för att dom skulle köpa något för femtiolappen och för att "han" tjatade hela dagen om att få tillbaka sin peng . de köpte för 25 kronor . de dom fick över växlade till  femtiöringar så att det blev femtio femtiöringar . sen gick de till honom och gav tillbaka hans femtio pengar istället . låter kanske inte så kul , men det var faktiskt kul xD . speciellt när elin blir förbannad ;) .

efter skolan hade jag träning vid halv fem . var riktigt kul idag , förutom att jag var så mätt att jag knappt kunde röra på mig ! på vägen hem gick jag med bella och becca . riktigt mysig pratstund !

har inte så mycket mer att säga just nu . kommer kanske mer sen :) .

puss och kram <3


MUMS

nu börjar min dag lida mot sitt slut tyvärr :/ . den blev iallafall lite bättre nu mot slutet , men några fler paket blev det inte . så jag får väl dom av någon släkting istället :P . eftersom jag fyller år får jag ju bestämma mat som jag sa i förra inlägget . så när jag kom ner var det mysigt framdukat med taco och ljus och fint . mamma och anna kan jag tacka för det . det var iallafall riktigt mumsigt :P .


mysigt dukat :)


nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning för natten . är ganska trött faktiskt . så god natt people !

puss och kram <3


min dag .

dagen började med att mamma , pappa och anna kom in med en hög paketer ! jag älskar att öppna paket ju :P ! jag fick iallafall en dvd , en bokhylla , tavlor , en blomma , ett par trosor , en tunika , en t-shirt , ett skärp , ett hårband , ett armband , ett piercing smycke så nu ska jag pierca mig :D . det var nog allt . kanske får mer ikväll , för jag vet mer saker jag ska få men inte fått än .


tunikan och skärpet jag fick :) .

efter det bar det av till skolan . hade ju innebandyturnering mot withala och mogärde i ekenäs idag . så vid kvart över åtta gick bussen till ekenäs . första matchen spelade vi tjejer mot withala , den vann vi med 2-1 :) . och jag gjorde en assist ! jag känner mig lite grym asså ;) . killarnas matcher höll jag tyvärr inte koll på när det gäller resultat . men våran andra match var ju då mot mogärde . den förlorade vi med 1-0 . men vi spelade inte lika bra som i den första matchen heller . när turneringen var slut stod vi landsbro som vinnare :D . men sen sa några att withala vann så jag vet inte riktigt vem som vann sen . men vi sa ju att huvudsaken är att ha kul , och det hade jag iallafall :D ! här kommer lite bilder från turneringen :) .


i omklädningsrummet .


bella och malin är heta ;) .


jaga lite mer nu då landsbro !


när vi kom tillbaka till skolan åt vi mat och sen fick vi gå på sista lektionen som var kemi :/ . var inte superkul , men när är kemi kul ?? vid två slutade skolan och vi fick gå hem :) .

nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem och börja med maten . får ju bestämma mat idag så det blev taco . MUMS ! det kommer kanske mer om idag sen :) . ha det bra så länge !

puss och kram <3

090218

hejsan !

förlåt mig för dålig uppdatering idag men det har varit fullt upp idag .
på inriktningen idag i skolan ägde ju våran pizza , NOT ! förlåt men fy vad mycket ost vi hade på ! det var äckligt som fan xD . när jag kom hem från skolan vad det nästan dags att åka upp igen . hade träning vid fem . självklart så tar jag på mig inomhuskläder när vi ska ut och springa så jag måste hem igen och byta om snabbt , och det är jag inte bra på :P . efter träningen var det till att duscha och byta om snabbt eftersom vi hade föräldrarmöte med tyskan om våran tyskaresa . jag , stina och elin stack ifrån den och gick på hockey . elin , jag måste bara säga detta , jag är kär i din lillebror :O ! fy fasen vad söt ! tyvärr har jag ingen bild ;) :( . nu har jag nästan precis kommit hem från hockeyn och ska strax lägga mig . var bara tvungen att uppdatera bloggen först .

sen måste jag tillägga med att det bara är två timmar kvar till jag är 15 :D !

god natt folket . puss och kram <3

puuh .

nu är jag hemma från träningen och sitter med läxor igen . . . hur segt som helst ! kom nyss på att jag har matteläxa tills imorgon med . hur fan tror alla lärare att jag ska hinna med skolan :O ? aja . . .

träningen var skoj . härligt med lite variation ibland :) . först vattengympa i 45 minuter i överfull bassäng . haha ! men det var helt okej . efter det gymmade vi till klockan tio i nio ungefär . så det blev ett ganska långt träningspass idag . nu är jag supertrött , men måste vara uppe för att plugga :O ! det är mer än illa ! men sånt är livet tyvärr . . .

god natt , puss och kram :)

090217

hejsan :)

nu är jag hemma , eller har varit ett tag men ändå . sitter här och pluggar engelska och tyska tills imorgon . SEGT ! ska sitta här till jag ska sticka på fotbollsträning , vattengympa och gym idag ju :P .

dagen var bra annars . väldigt skönt att slippa sminka sig och så iallafall ! på so:n var vi i matsalen , satt där med bella och vi ägde på att rita serier om martin luther , eller hur xD ? när vi hade idrott hängde jag inte med och badade . så jag och jasin var kvar på skolan och pluggade . hade skitkul med han xD . hjälpte ju honom att förbereda sitt föredrag med , som blev superbra :) .

men nu ska jag fortsätta med plugget :/ . kommer mer efter träningen ikväll med kanske .

puss och kram .

god morgon !

god morgon folket :) .

nu är klockan snart sju och jag har precis gjort mig i ordning , ska snart ner och äta med . gud vad jag var seg idag på morgonen ! orkade verkligen inte upp , hade ju mys med hunden med .
 

issa gosar under täcket


annars blir det mycket bad idag , bad i skolan och på träningen . men det får väl gå ;) . nej men nu ska jag packa min kasse och gå och äta . ha en bra dag allihop :D .

puss och kram .

hemma .

hejsan svejsan :) .

nu är jag hemma från träningen :P . var mathusrundorna idag ju :S . skulle egentligen varit nio varv men jack tyckte det var för lite attt öka med ett varv så vi fick köra tio varv ! jobbigt . men vi missade ju förra veckan så vi ska egentligen vara på tio :P .  sen kom vi in i gympahallen efter dom tröttsamma varven och körde styrka . så nu är musklerna större xD . eller inte men ändå :P .

imorgon i skolan har vi bad på idrotten :S . skolka :P ? på kvällen har vi vattengympa på träningen med så det är kul ;) . haha :P .

allt jag har att säga för ikväll tror jag . god natt :D . puss pch kram <3

första dagen i skolan .

idag började skolan igen efter sportlovet . helt okej faktiskt , förutom en massa läxor och att jag höll på att få ett av mina cpanfall under dagen men som tur är uppfann någon alvedon :) . jag måste bara tillägga att jag , bella , elin och gustav äger skolan :P . haha xD .

nu ska jag strax byta om för fotbollsträning :) . hur ska jag egentligen hinna med alla läxor och sånt nu när jag har börjat träna mer ? aja , det kommer nog gå , hoppas jag .

dagens kläder :)

dagens outfit :) . inget speciellt men .


090216

hejsan !

nu har jag börjat blogga igen . kände bara för det ;) . jag ska försöka uppdatera så mycket jag hinner :) . sen hoppas jag på komentarer med ;) . hihih ! mitt liv är inte så spännande men får försöka få det spännande så att ni tycker det blir kul att läsa ;) .

puss och kram :D

RSS 2.0