090722

God morgon! Nu ska vi åka till Skara sommarland. Så det blir inte uppdatering förän ikväll. Kanske någon mobilblogg. Dagen outfit: Shorts - Vila clothes, T-shirt - Gina tricot, Bh - Lindex, Armband - Kicks och present, Halsband - present.

RELAX

Kom tillbaka från relaxen för typ en timma sen. Det var riktigt skönt där, och nu är man sådär skönt trött efteråt. På de två timmarna vi var där satt jag bara i bubbelpoolen. Haha! Det där med bastu är inte riktigt min grej. Vi lyssnade på Rix FM och kollade på "Mannen som talar med hundar" på tven. Fast på tven hade vi inget ljud. Käkade även lite smått och gott som ölkorvar och frukt. Mums! Jag ska låta bilderna tala om lite mer.

Tom, Stina, Pisan och Henke i poolen.

Mysigt.

Stina och Tom sjunger på "Moving on". Haha!

Får väl bjuda på en CPbild på mig själv.

I bastun.

Stekarna!

MÅSTE SLUTA!

Var ju nere på husvagns Svenssons innan. Där var ju inte jag så intresserad så jag gick mest runt och hade lite tråkigt. Haha! Vi köpte iallafall lite småsaker till husvagnen. Efter det åkte vi ner till stan. Jag hittade en affär där det såg ut att finnas massor med snygga kläder, men den var ju självklart stängd. Så jag får pallra mig dit när den är öppen någon dag. Det blev två nya köp idag med. Nu ska jag sluta shoppa! Jag måste sluta med det nu!
Inne på Vero Moda så berömde kassörskan mamma och mig för våra fina ögon. Haha! Tack så mycket (A).


Kofta och tröja - Vero Moda



Om lite mer än en timma ska vi till relaxen här på campingen och mysa i två timmar. Det blir bilder och uppdatering efter det. Puss :*

090721

God morgon! Jag har bara hunnit att äta frukost och göra mig i ordning lite än. Jag vaknade vid sju idag på morgonen! Jag ville verkligen sova ut ju. Efter någon timma så somnade jag om igen och vaknade för att pappa väckte mig när det var frukost. Jag ska göra mig i ordning lite till sen ska vi till någon husvagnsaffär och ner på stan lite idag igen. See you all!

TOM, GYMNASTEN NUMBER 1

Jaja, alla kan ju inte vara bra på allt? Jag tycker iallafall att Tom kämpade på bra med sin gymnastik, haha! Kolla när han gör masken vid 3.40, det var riktigt längesedan jag skrattade så mycket. HAHA! Det blev mycket mörkare här, så man ser knappt ett piss :'(.  Stina och Tom är bäst ändå! ♥


Tyvärr är ljuset värdelöst, men det får ni leva med!

KUL KVÄLL

Det har varit en mysig kväll på campingen ikväll tycker jag. Först så åt vi ju. Grillpapporna grillade kött som vi senare kunde mumsa på. Peter Karlsson gjorde ju fuktigt kött? Haha! Jag tror han menade saftigt, men han sa fuktigt? Aja. Själv åt vi kycklingfilé, ris och sås. Om någon bryr sig om vad vi åt?
Efter maten gick jag, Stina och Tom på promenad på och utanför campingen. Riktigt kul hade vi! Haha! Tom, jag tycker absolut att du ska satsa på att bli gymnast. Hahahaha! Fy vad kul vi hade åt det! Vi var ute nästan hela kvällen, kom tillbaka för en halvtimma sen kanske? Här kommer lite bilder som får tala om lite av kvällen (A).


Grillpapporna.

Food.

Hela vårt underbara gäng. ♥

Tom och Stina hade balansgångstävlig. Haha!




Fick även reda på ikväll att en viss lärare på skolan inte ska vara lärare längre! Fan vad jag blev överlycklig! Förlåt mig, ni som tycker om honom och så, men jag klarar inte av vår SO/idrottslärare. Jag hatar honom faktiskt! Han är bara en lärare med favortitelever, som fjäskar och som ljuger. Usch på dig! Jag är glad att han ska sluta. Upps!

FUSSBALL

Jag hängde med mamma och pappa innan till Willys här i Lidköping. Vi köpte lite mat och annat behövande så att vi klarar oss denna veckan. Jag köpte bigaråer (stavning?), men de försvann tyvärr direkt. Haha! Jag kunde inte hålla mig.


När jag kom tillbaka gick jag, Stina, Emma och Tom till fotbollsplanen och spelade lite fotboll. Efter en stund kom även Henke. Vi stod och kickade/passade lite i en ring först, sen började vi skjuta lite på mål och lekte runt lite. Tom, Henke och jag satte oss ner och pratade en liten stund med. Blev mest snack om tjejer. Haha! Det är ju kul det med (A).


WIHO!

Emma the king.

Fråga mig inte vad han håller på med?

Karatespark!


Hörs senare ikväll. Puss :*

LALALA

Var ju nere på stan innan. Det fanns mycket mer än jag trodde det skulle finnas, helt klart! Det fanns nog 100 skoaffärer (nästan iallafall), en massa klädaffärer och bagerier. Mysigt var det iallafall. Det dåliga var att jag shoppade. Jag borde verkligen inte göra det mer nu! Jag hittade T-shirt jag har velat ha ett tag. Annars blev det bara lite smått och gott.


T-shirt - Gina Tricot


Rosa anteckningsblock - Bokia
Gossip Girl bok - Bokia


Puder och Läppglans - Isadora
Toffsar - H&M


Vi fick inte igång det trådlösa internetet, så nu lånar jag Toms och deras internet. Tack så mycket! ♥

SPA/RELAX

I broschyrerna från campingen hittade jag att man kunde hyra ett spa/relax. Så jag gav det som förslag till Emma och hon tyckte med om det. Sen så sa jag det till mamma, så nu har vi bokat det. Gud vad skönt! Imorgon ska det ändå regna och bara bli 14 grader varmt så då passar vi på. Jag måste ut med hunden nu. Puss :*

DAGENS OUTFIT

Är på stan i Lidköping. Får se om jag hittar något. Här är iallafall dagen outfit : Linne - JC , Kofta - Lager 157 , Jeans - Vila clothes , Sandaler - Abrahams skor och ring - Glitter.

090720

God morgon! Idag är det måndag, vilket betyder ny vecka. Jag vaknade nyss. Varför vet jag inte, för jag är riktigt trött. Fast det är väl bara för att jag vaknade nu. Vad ska ni hitta på idag då? Vi får se vad jag ska göra. Det blir iallafall ett träningspass och sen hittar jag nog på något annat. Idag ska vi kolla om internet funkar på datorn med. Hoppas! Det blir så dåliga inlägg på mobilen, och det är ju tråkigt. Har inte så mycket mer att skriva nu. Vi hörs!

SWEET DREAMS

Jag har precis lagt mig i min för varma husvagnssäng med hunden bredvid mig. Hade det varit kallt, så hade det nog varit mysigt med Issa bredvid mig, men nu är det för varmt. Jag kan knappt andas här inne, så hur ska jag kunna sova? Vi lär märka om jag somnar eller inte. God natt iallafall! Vi hörs imorgon!

JAG = KLANT

Var ute och sprang med Emma innan. Vi sprang bara 5 km, men det är ju alltid något. Nu när jag duschade efteråt och klev ur duschen så märkte jag att jag glömde nya trosor, så jag fick ta på mig de gamla äckliga. Blä! Sen märkte jag att jag glömde min hudlotion, så min hy kommer att torka ut! Illa. Precis när jag stängde av duschen så märkte jag att jag glömde handduk! Hur klantig får man vara?! Jag fick sätta på mig alla mina kläder dyngsur. Det var inte så mysigt. Imorgon när jag ska duscha ska jag iallafall dubbelkolla. Haha!

FRAMME

Nu är vi framme i Lidköping. Campingen är väl helt okej , så det är ju något positivt iallafall. Vädret är lite sämre tyvärr. Det regnar lite just nu och hela himlen är täckt av regn, som ni ser på bilden nedanför. Har inte kollat om internetet funkar än, men det gör jag senare. See you!

LIDKÖPING

Nu åker vi igen. Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till något internet där. Om jag inte har det så blir det bara lite mobilbloggning ibland. Jag kommer iallafall höra av mig på något sätt. Ha det så bra här hemma! ♥


Issa blir trött av allt resande.

FREDAGSMYS

Världens bästa reklam eller vad? Haha!

HJÄRNTRANSPLANTATION


Jo jag har tänkt på en sak. Om någons hjärta eller något är dåligt, så kan man ju byta ut det mot någon annans hjärta så att man mår bättre.
Jag tycker att det har varit ganska mycket snack om hjärntransplantationer. Alltså, att någon har något fel på hjärnan och så byter man den mot en annan. Det borde ju inte gå, eller? För hjärnan gör en ju till den man är. Så när man byter hjärna så borde man ju få en ny syn på livet, nya drömmar, nya minnen och allt. Då vet man väl inte ens vem som är ens föräldrar? Jag menar, man har ju en ny hjärna, och den personen som hade den hjärnan hade ju andra familjer och andra minnen. Då borde ju allt bli fel. Man blir ju en helt ny person. Känner inte till något av det gamla man hade, och allt blir nytt, och man har en annans minne. Nej, det tycker jag är lite knäppt.

Vad tycker ni?

090719

Hej!

Det blev lite dålig uppdatering igår, men jag var så slut hela dagen och så var jag inte hemma. Det var riktigt längesedan jag var så trött som jag var igår. Jag orkade knappt stiga ur sängen, och när jag gjorde det så gick jag bara och la mig någon annan stans. Haha! På dagen åkte jag till Korsberga och träffade Jesper. Vi gjorde väl inte så mycket precis. Kollade på Twilight och var hos Stefan för att kolla på deras lilla kattunge,  om man ska säga det vi gjorde. Annars blev det väl mest snack.

Lite dålig kvalitet.


Jaha, idag är det söndag och det betyder att vi ska ut med husvagnen igen. Nu ska vi till Lidköping en vecka. Vädret ska ju inte bli så kul den här veckan precis. Ösregn alla dagar utan onsdag! Vad ska vi göra? Usch vad trist! Får väl bli att vi håller till på stan eller i husvagnarna om vi inte hittar på några utflykter eller något.

Nej, nu får jag hungersnöd. Haha! Frukosttime. See you all ♥

090718

Guten morgen!

Fy vad trött jag känner mig idag! Jag ville verkligen sova ut idag, men jag vaknade runt niotiden! Blä på att vakna tidigt.
Vad ska ni göra idag? Själv får vi se vad jag hittar på. Får väl njuta av att vara hemma idag med, eftersom vi åker iväg imorgon igen (suck).
Om molnen försvinner från himlen idag så blir det väl att sola lite med. Hoppas!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, och magen kurrar. Så måste äta nu. See you later!

/Idaa ♥

TRÄNING I 24 GRADER

Kom precis nu in från en löparrunda här i samhället. Hur dum jag nu är som springer ut i den stekande solen och en temperatur på 24 grader? Jag sprang upp till parken för lite backintervaller. När jag kom dit så hade jag världens magknip och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst eftersom jag även mådde illa. Kanske en svininfluensa på gång? Haha! Nej det tror jag inte. Även att jag mådde så, så fick inte det hindra mig från backintervaller, så jag körde det ändå. Och knipen gick över. Hela vägen hem fick det bli att sätta på högsta volymen på mobilen och lyssna på Rap Das Armas. Älskar den låten just nu! Jag känner att det är lite fjortislåt, men vad gör det? Älskar den ändå!

Träningsdags.


Nu väntar en sallad från Adonis på mig där ner med räkor och krabba, ingen lök och såsen bredvid. Mums! ♥

HEMMA!

Nu har jag precis kommit hem från Gamleby. Det känns skönt att vara hemma i huset och inte bo i en husvagn hela tiden. Inte för att jag kommer vara hemma så länge precis, men ändå.

Idag var det underbart väder, jag tror det var varmast idag. Inte ett moln på himlen. Så efter att förtältet och allt var nerplockat så gick vi ner på stranden en stund. Där solade vi och badade. Jag känner mig inget brunare, men det hoppas jag att jag är iallafall. Även idag spelade vi Chicago. Jag kom iallafall tvåa idag. Jag fick ett fyrtal i början, så jag tjänade inte så mycket på det. Synd! Hade det kommit liite senare så hade jag nog vunnit, men that's life. Det är ju bara ett kortspel, eller hur? Vid halv tre tiden gick vi mot bilarna och åkte hemåt.


Inte ett moln, så långt ögat kan nå!


Blir man något brunare eller? Glömde en vit underdel så det fick bli den
blåa. Men vad gör det?

Fresten, jag såg något väldigt lustigt när vi åkte hem. Jag satt och kollade ut genom fönstret. Vi åkte på den stora vägen, sen kom det en liten mindre väg in mot skogen. Vid den vägen så var det en skylt med en pil på. Gissa vad det stod på skylten? Det kanske inte är så lustigt, men jag tycker det för jag har aldrig sett något sånt iallafall. Jo det stod: Slipsmuseum. Vem vill gå på ett museum fullt med slipsar? Nej, inte jag iallafall. Haha! Någon vill nog säkert det eftersom det finns.


Stannade vid godishuset i Vetlanda, så nu ska jag smaska ikväll (A).

090717

Hej! Idag är det sista dagen här på campingen för oss. Det känns skönt att åka hem tycker jag iallafall. Först nu ska vi ner till stranden och njuta av det fina vädret innan vi åker hem. Jag skriver mer senare. /Idaa

LAGER 157

Nu har jag precis smaskat i mig kvällsmaten som bestod av grillat kött med pommes och mangosås. Mmm vad gott! Ska strax gå ut till de andra igen, ska bara berätta lite om eftermiddagen.

Direkt efter lunch tog mamma, jag, Karin och Stina bilen in till Västervik. Först åkte vi till Lager 157 för lite shopping. Jag som inte borde köpa mer, hittade tre tröjor som fick bli mina. På skoaffären hittade jag även ett par pumps, men dem struntade jag i sen. Jag har inte råd tyvärr.
Efter Lager 157 åkte vi ner till centrum och gick i lite affärer där. Det skulle nog vara mysigt att vara där ikväll, för solen sken och det var mycket folk ute. Riktigt mysigt var det där ikväll! Aja. Blev en tröja köpt på stan med. Den var på rea och kostade bara 49 kronor, så jag tyckte det var värt det köpet. Här kommer lite bilder.
Kläderna från Lager 157


Huvtröja - Björkvin


Svart luvtröja. Den andra svarta koftan jag köpte blir det ingen bild på eftersom
den såg jättekonstig ut på bild. Den är snygg på iallafall.

Tröjan köpt i stan


Rosa linne - JC


Nej, nu ska jag sticka ut och vara lite social. Hörs senare! ♥

KORT INLÄGG

Blir bara ett kort inlägg nu.

Vi kom nyss tillbaka från stranden. Det var sjukt varmt, men åh så underbart det är med sommarvärme! Det blev lite moln på himlen nu, så därför gick vi tillbaka till husvagnarna. Men nu ser det ut som solen skiner igen, aja. Vi har ju redan kommit tillbaka.
Det blir nog att åka in till Västervik nu i eftermiddag. Får se vad vi hittar på där. Blir nog mest att gå i affärer igen (A).

Nu ropar mamma att maten är klar. Så jag måste sticka. ♥

090716

Dagens outfit : Tunika - Bondelid God morgon! Vi ska strax ner till stranden för lite sol och bad. På vädret skulle det vara regn idag, men här skiner solen, även om det är lite moln på himlen. Hur är vädret hemma då? Vill ju inte att det ska vara regnigt när vi kommer hem imorgon. Haha! Vi hörs lite senare! /Idaa

GOD NATT

Idag har det inte varit världens bästa uppdatering, men har haft fullt upp av stranden, träning och så somnade jag även i eftermiddags. Haha! Det är jobbigt att slappa på stranden en hel förmiddag.
Ni får även ursäkta mig över att de förgående inläggen blir lite röriga. Jag mobilbloggar när jag är någon stans, och på mobilen cpar det sig när jag ska skriva ett nytt stycke, så det får bli lite rörigt när jag kör på mobilen. Jag hoppas det inte gör något?

Klockan blev mycket nu visst och jag är trött. Vi hörs imorgon!

/Idaa ♥


SPEL PÅ STRANDEN

Är på stranden och har det skönt. Vi spelar lite spel nu. Spelade chicago innan. Jag kom trea tror jag. På bilden ser ni en härlig omgång med sjukt dåliga kort. Haha! Så bra är jag. Nu spelar vi yatzy och jag vann som vanligt. Är man bäst så är man. Nu är vi inne på andra omgången för revanch. Vi ska strax gå upp och äta med. /Idaa

090715

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har inte sovit så gott i natt heller. Det var tre flugor vid min säng som satte sig på mig hela tiden! Jag hatar flugor! Gud vad jobbiga de är. Aja, sen var det för varmt också. Jag hade fläckten här i natt, men den stod för långt bort. Får ha den närmare i natt. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag har inte stigit upp än så jag vet inte vad det är för väder. Om vädret är bra blir det nog stranden (Y). Nej, nu ska jag ta och stiga upp tänkte jag. /Idaa

the beach

Var på stranden innan. Det var tidvis varmt och ibland blev det faktiskt lite kyligt, men det var när solen gick i moln. Vi låg mest och solade. Lite Chicago spel blev det också. Jag kom trea. Det får man väl vara nöjd med (A). Här kommer lite bilder från the beach.


Issa var med.


Familjen Andersson var ju såklart med.


Det var en stencool skalbagge som flög vid oss, så jag var tvungen att ta
kort på den. Haha!




Mamma och jag försökte nu efter maten att bada Issa. Hon hatar ju att bada, vilket är lite knäppt. Så vi gick till havet. Hon gick så klart bara i så att magen doppades lite, sen sprang hon upp igen. MES! Men hon gillade att springa på gräsplätten bredvid havet iallafall. Kände att hon behövde springa av sig lite. Så här kommer några härliga bilder.





/Idaa ♥

Stranden

Nu har jag precis tagit första doppet. Jag kan ju inte säga att det var varmt iallafall. Men jag, Stina och Filip tog oss iallafall ett dopp. Nu ligger jag här på stranden och försöker bättra på brännan i den sköna solen. Underbart! Vi hörs senare. /Idaa

090714

God morgon!

Hur har ni sovit i natt? Själv har jag inte sovit alls bra. Det har varit sjukt varmt! Nu nästa natt ska jag ta in fläkten så att den blåser på mig. För fy vad varmt det var! I och för sig har jag hunden hos mig också, men så varm är hon inte.

Vädret här är toppen idag! Solen skiner, det är varmt och det VAR nästan inga moln på himlen innan. De börjar komma nu, men de försvinner nog snart igen (A). Vi ska nämligen till "stranden" för att sola och bada idag. Man får ju passa på när vädret ändå är hyffsat bra. Enligt vädret kommer det bli varmast i Sverige här omkring där vi är idag. Vilken tur man har!

Klarblå himmel (nästan).


Kan väl bli en bild på dagens outfit också.

Vitt linne - JC
Linne med tryck - H&M
Shorts - Vila clothes
Armband - Kicks


Ha en bra dag ! För det ska jag ha idag!

/Idaa ♥

följ

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/701567/ida-r-mitt-namn?claim=j3yn783dpt3">Följ min blogg med bloglovin</a


trött

Herre gud vad trött jag blev! Det blir att byta om till min polkagriscupentröja och krypa ner i min varma husvagnssäng och gosa med hunden. Men vi hörs ju imorgon! God natt alla !

/Idaa ♥


Shopping i västervik

Kom hem från Västervik för en stund sedan. Det blev iallafall lite köpt. Först hittade jag ingenting, men sen började det rulla på lite. Det blev ett par shorts, ett par jeans, en BH, ett linne och ett solglasögonfodral. Så det blev ganska lyckat ändå.
På vägen hem åkte vi förbi Supermarket och köpte lite jordgubbar. Så det blev vår lunch idag. Det finns nog inget godare än jordgubbar med mjölk och frallor. Mums! Nu kom även Stinas familj hit. Så nu får jag nog något att göra om dagarna. Toppen!

Här kommer bilder på köpen.


Shorts - Vila Clothes
Glasögonfodral - Lindex
BH - Lindex


Jeans - Vila Clothes


Linne - H&M


090713

God morgon!

Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen förutom att jag nyss spillde mitt nagellack på bordet. UPS! Men som tur var så fick mamma bort det.
Nu när pappa kommer tillbaka från biltvätten så tar vi bilen in till Västervik för lite shopping. Ska bli kul! Känner mig på shoppinghumör idag. Vilket egentligen inte är så bra, haha!
Jag måste gå och göra mig i ordning det allra sista med nu. See you later! ♥


Dagens outfit:
Tröja - Gina tricot
Shorts - Crocker

yatzy

Det blev en lugn kväll här på campingen. Anna åkte hem med mormor och morfar innan så ikväll har det bara varit jag, mamma, pappa och Issa. Vi har spelat lite yatzy och haft en myskväll. Gissa vem som vann? Jag så klart! Jag känner mig bra. Haha!


Var precis ute och gick med Issa med mamma. Vi tog en liten runda på campingen. Så nu får vi se vad jag ska hitta på. Blir nog även att lägga sig snart skulle jag tro.
Imorgon blir det att åka in till Västervik för lite shopping. JIHO! ♥

Garpes vänner

För att få något att göra idag så åkte vi till ett litet "berg" eller vad man ska kalla det. Det kallades Garpes Vänner. Där var det en massa stentroll i skogen som man fick gå och kolla på. Det var ganska mysigt, men fy vad fula trollen var! Haha! Jag ska bjuda på lite bilder.






Man får väl bjuda lite på sig själv?

/Idaa ♥

090712

Hej!

Enligt FRIDA-tidningen är det min turdag idag. Så vi får väl se om något speciellt händer sen (A).

Anna och jag har nyss tränat lite. Först körde vi lite snabbhet på en grusplan och sen blev det styrka. Det var en träningsdvd som vi fick från en Fitness tidning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi äta grillat. Mums! Mormor och morfar är här och hälsar på, så då blir det lite lyxmat.
Senare ska även Anna och jag cykla till affären (om vi hittar den) och köpa lite godis eller något. ♥

älsklings födelsedag!

GRATTIS PÅ 15 ÅRSDAGEN ELIN!

Du vet redan hur mycket jag älskar dig och jag orkar inte skriva om så mycket som jag gjorde på smset du fick (A). Jag hoppas iallafall att du får en superdag! PUSS :* ♥


BÄSTA ELIN ♥

090711

Hej! Har blivit lite dålig uppdatering, men idag har åkt bil hela dagen tills tre ungefär, men då åkte vi och åt och fixade lite. Jag sitter just nu i förtältet och läser elle på campingen i Gamleby. När man är och campar önskar man kanske lite bättre väder, men man får ta det som det är. Våran plats är dyngsur så vi kommer säkert inte loss här ifrån när vi ska hem. Det lär vi ju märka. Så ikväll blir det nog bara slapp och mys inne i husvagnen eller i förtältet. Ha en bra kväll! /Idaa

Foton

Jag har precis varit ute och testat kameran på den nya mobilen. Vad tycker ni?








090710

Hej!

Igår var jag ju med Ellen och Julia. Som vanligt hade vi inte så mycket att göra. Så vi kollade på youtube och hade lite damp som vanligt. Jag tycker om er lika mycket ändå (A)!

Idag ska jag packa för imorgon ska vi åka och campa i Gamleby. Hur låter det? Haha! Jag har ingen lust att åka iväg, men det är bara att hänga på. Tyvärr. Får se om det även blir lite träning idag.  ♥

Ett kort inlägg

Tog en tur på rullskidor innan. Är faktiskt förvånad över mig själv att jag åkte ut av egen vilja. Jag åkte i typ en timma och sen nu har jag precis ätit. Det blev räkor och rostad macka. Det var ovanligt gott ikväll tycker jag.
Hinner inte skriva mer nu, för nu ska jag sticka till Ellen. ♥

Kladdmuffins

Nu har jag precis bakat kladdmuffins eftersom mormor, morfar, Maria och Fredrik + barnen kommer hit vid fyratiden. Får hoppas på att domma blir mer lyckade en de förra vi gjorde. Smeten var iallafall god! Haha!


Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning lite. Vi hörs senare ♥

090709

God morgon!

Förlåt för min dåliga uppdatering igår, men jag var knappt hemma. Först var jag ju i Kosta och sen åkte jag till Ellen och var med henne och Julia. Vi åkte ner till sjön och badade en liten stund. Sen gick vi upp och satte oss på bryggan med filtar omvirade runt oss och pratade. Det var riktigt mysigt faktiskt (A). Lite senare kom det en massa ungdomar, och då blev vi lite rädda så vi åkte hem.


Idag ska jag nog va med Ellen. Sen ska även lite släkt komma hit och fika. Det blir även en liten rullskidtur. Fast vädret är så tråkigt just nu, men det ska inte hindra mig ändå.

Jag och Issa idag på morgonen. Var tvungen att täcka
över ansiktet.


Ha en bra dag! /Idaa ♥

090708

Hej!

Idag har jag varit i Kosta. Det är därför det inte har kommit någon uppdatering. Jag är faktiskt stolt över mig själv (A). Jag som alltid brukar köpa en massa köpte typ ingenting idag faktiskt! Haha! Det blev bara ett par knälånga mjukisbyxor och ett playstation-spel. Samt lite naturgodis, men det räknas inte.
Träffade även Ellen och Julia där. Det är ganska konstigt att man åker just samtidigt tycker jag iallafall. Så när jag såg Ellen så kom jag ju på att hon fyller år snart (A). Så Ellen, vad önskar du dig? Du måste svara! ♥


Dagens outfit :
Tröja - Gina Tricot
Jeanstights - Gina Tricot
Sandaler - Abrahamsons skor



Mjukisbyxorna jag köpte.


Spelet jag köpte. Har spelat det hos Robin och det är skitkul!

Natti natti

Någon mer än jag som kollade på minnesstunden? Erkänn att det var riktigt sorgligt när Michaels dotter pratade. Jag fick verkligen tårar i ögonen. Det var verkligen riktigt, riktigt sorgligt.



Nej, nu ska jag faktiskt hoppa i säng. Jag ska upp tidigt imorgon för vi ska till Kosta en stund på förmiddagen. Så god natt!

/Idaa ♥

Minnesceremoni

Var ute och körde backintervaller och även lite spänst innan. Kändes skönt att köra lite hårdare träning nu. Jag har inte gjort det på ett tag. Aja, iallafall när jag skulle springa hem igen så vände jag mig om och kollade bakåt. Då var det en hur stor flugsvärm som helst och flög efter mig. Det var faktiskt lite läskigt, haha! Jag är inget stort fan av flugor precis. Jag lyssnade även på musik ganska högt så jag hörde inte att det började åska för än jag kom hem då jag tog ur hörlurarna när jag stretchade. Precis när jag kom hem så kom värsta störtskuren. Vadå hur tur som helst?

Nu kollar jag på Michael Jacksons minnesceremoni. Det är lite sorgligt faktiskt. Jag kan fortfarande inte fatta att han är död! Jag får inte in det i min hjärna. Kollade först på Paris Hilton my new BFF, men Ellen sa att det var minnesceremoni så då började jag titta på det istället.

Ska återgå till tven nu igen. ♥

Mina köp

Är hemma från stan nu. Så jag tänkte bara lägga upp bilder på det jag köpte.


Öronhängen från H&M och rakhyvel från Gilette.


Tröja från Gina Tricot


Nu är det date my ax : Jo and Slade. Så nu ska jag kolla på det och sedan ska jag ut och springa. ♥

Stan

Är i stan nu. Har köpt en tröja, en rakhyvel och jordgubbar att smaska på när jag kommer hem. MUMS! Vi hörs. /Idaa

090707

God morgon!

Vad ska alla göra idag? Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror jag ska måla om räckerna på vår balkong. Vad gör man inte för pengar? Får hoppas att jag hittar någon att va med också (A).

Vädret ser lite bättre ut idag med (Y). Jag får nog byta om för jag tog på mig feta mjukisbyxor, och det blir nog kanske lite för varmt. Så jag ska nog gå ut lite sen. Borde egentligen sola kanske, för jag är inte alls brun just nu! Grejen är bara att jag inte har tålamod att ligga i solen i flera timmar. Jag tycker det är så tråkigt! Så är det någon som har något tips till vad man kan göra när man ligger där och pressar (A)? Skriv gärna isåfall!

/Idaa ♥

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner mig trött så det ska bli skönt att krypa ner i min sköna säng. Så god natt! Vi hörs imorgon.

/Idaa ♥

Regn, regn och regn

Ikväll har det bara regnat hela kvällen. Så tråkigt!
Min kväll blir bara en myskväll. Ska nog kolla på en film sen och så med. Idag blev mina kläder bara slappa och sköna. Underbart med en sån dag med!

Denna tröja kommer jag ha hela veckan (A). Haha!


Sommarväder eller vad?

Tivoli Cup 08 in my heart

Det blev inga backintervaller eftersom min MP3 var sönder när jag gick och hämtade den på Annas rum. Det kanske inte är hon som förstörde den, men den är iallafall sönder. Som tur är fick jag min nya mobil idag! Så himla skönt! Så nu får jag ta och lyssna på musik på den när jag ska ut istället.

Det fick bli lite Fit To Strip istället. Det är ju också träning.

Kollade på bilder från Tivoli Cup 2008 innan. Det kommer jag nog göra hela denna veckan. Jag vet, jag är en nörd, men jag saknar det så himla mycket. För att göra äkta Tivoli Cup stämning så sätter man på låten Forever med Chris Brown. Då börjar faktiskt tårarna rinna på en. Jag är nog inte ensam om det. Eller?
Måste bjuda på lite gamla minnen. Bilderna blir i oordning, men det gör inget.



                  

Träning

Har precis suttit och kollat på en massa Tivoli Cup bilder nu. Fatta vad jag saknar det stället! Idag börjar det ju, och vi är inte där! Det är nästan skandal, vi har ju varit där nästan varje år innan. Åker vi inte dit nästa år så dör jag! Okej, kanske inte, men vi måste dit nästa år. Furulund och de skulle ju dit i år med, så då kunde vi ju fått träffa dem igen. Det hade ju inte varit helt fel tycker inte jag.

Nu ska jag ut och springa lite. Ska upp till parken och köra lite backintervaller tror jag. Även om vädret inte är så kul just nu så hindrar inget mig känner jag, med musik i öronen går allt lätt (A).

/Idaa

090506

God morgon!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OSCAR! Alla måste gratta honom tycker jag (A).

Det är nog bara jag som är uppe vid den här tiden. Jag ville sova längre idag, men jag blev så täppt i näsan så jag kunde inte andas och då gick jag upp.

Vädret idag ser inte ut som att det kommer bli så kul. Det är helt mulet och regnet hänger i luften. Men jag ska inte deppa för det! Jag ska nog hitta på något kul att göra ändå (A). Jag tror även att jag ska få min nya mobil idag med (Y). Hoppas!


Nu ska jag gå ner och säga god morgon till mamma och strax ta lite frukost. Vi hörs senare!

/Idaa

Kalas

Som jag sa innan så fyller ju Gustav år idag. Så vi var på kalas hos honom innan. Vi åt god tacopaj och tårta. Sen fick vi även polkagrisar av mormor och morfar. MUMS! Gustav blev ju rik också, haha! Han hade fått pengar och han var överglad för det, men det är ju tur så att han inte blir missnöjd. Här är lite bilder.







Vi hörs imorgon.

/Idaa


090705

Hej!

Än så länge idag har jag inte gjort alls mycket. Ska på kalas strax för min kusin Gustav fyller 7. Ett stort grattis till dig!

Lyssnade på tracks innan, den största och bästa sommarplågan låg ju etta nu. Jag älskar den låten. Haha! Jag får sån sommarkänsla av den.



Till de sista låtarna av tracks så började jag och Anna baka kladdmuffins. Vi han knappt baka färdigt dem innan vi skulle ut och gå med mamma och Ulrika. Kusinerna Axel och Gustav följde med oss på promenad, fast de cyklade. Efter en bit vek Anna och jag av och gick en annan väg en de andra. Vi tyckte det var tur att vi bytta väg, eftersom vi hittade en smultronställe! Underbart! Vi ska cykla dit och plocka någon dag snart (A). Ska bli hur gott som helst.

Nu ska jag hoppa in i duschen, så hörs vi ikväll.

/Idaa

090704

Hej!

Nu var det ett tag sen. Datorn har ju varit sönder så jag har inte kunnat vara inne. Ska försöka börja uppdatera lite nu igen (Y).

Solen har ju skint i typ två-tre veckor nu. Hur skönt som helst! Men nu är väl sommaren över och regnet öser ner utanför. Passande så har jag fått ont i halsen och är sjukt hes. Jag roar mig med att lyssna på Michael Jackson som jag har upptäckt hur bra han är nu, men upptäckte det inte förän han dog. Jag tycker iallafall att han är så sjukt bra!


Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning för Stina och hennes familj kommer hit ikväll. Ska bara äta och umgås lite. Det blir nog mys (Y).

/ Idaa

RSS 2.0