TRÄNINGSLÄGER I SKÅNE-TRANÅS

Nu är jag hemma efter en rolig helg i Skåne-Tranås! Vi har hunnit med fyra träningar+ en match! Lite kortfattat under helgen:
Fredag: Åkte från landsbro vid 06.00 ungefär och var framme i Skåne-Tranås vid halv 10-tiden ungefär kanske? Vi fick våra rum till vandrarhemmet där vi skulle bo. Det första jag reagerade på var att vi bodde jämte en kyrkogård! Vadå läskigt? Vi bytte om i en liten, liten gympahall som var full med spindlar som var ca 2-3cm i diameter! Sjukt äckligt! Duscharna kollade vi in och de såg ut som gaskammare! Vi gick ut på den mycket studsiga planen och tränade på mycket pass och bollmottag. Vi la märke till en lustig gubbe som stod och stirrade på oss genom sitt fönster, jag menar verkligen stirrade! Mellan de båda träningarna hade vi möte med spelarrådet. Kom fram till en hel del saker och sen var det dags för träning igen. På kvällen efter middagen lekte vi lekar som "4 man i soffan", "kortleken" och en liten annan påhittad lek. Sen var det sovdags.
Lördag: Vi vaknade åt frukost och bytte om för en lugn träning. Vi övade på fasta situationer som hörnor, inkast, frisparkar m.m. Det var lunch och medans A-laget gjorde sig redo för match gick vi andra till den lilla mystiska kiosken. Jag skojar inte! Det fanns verkligen inte en människa i byn, verkligen spökligt död! Sen gick vi en runda i byn. Alltså, husen var gammla och sönder, det var dörrar och fönster igenspikade, en trappa som gick upp till ingenting! Sen var det äckligt hus som hade nallar i alla fönster som bara stirrade på en! Scary. Iallafall så gick matchen mycket bra och det blev vinst med 4-0 (Y). På kvällen hade vi möte där vi bestämde lagkaptener och snackade om allt som har med kommande säsong att göra. Efter det busringde vi till folk, sjukt kul! Johanna är ju bäst på att busringa! Fan vad kul det var! Vid 00.00 gick vi ut på kyrkogården och skrämde upp varandra, och vi såg att gubben i fönstret stod och stirrade på oss! Vi höll ju på att dö av den där gubben!
Söndag: Upp och käka frukost för att sedan städa i ordning i våra rum. Ombytning för match A-laget mot B-laget. Vinst till A-laget med 2-1, men matchen var inte så överlägsen av dem, jag tycker vi hade mycket med! Vid 13.00 åkte bussen från Skånes-Tranås.
Nu ska jag bjuda på lite bilder (Y).


Vi körde en liten lek där en skulle stå i mitten och säga ett påstående. Tex. alla som äger ett par converse. De som då gjorde det skulle byta plats, den som då blev utan stol fick stå i mitten.


Elin bjöd på Breakdance!


4 man i soffan.


Match!


Jonna tha king (Y).


Malin.


Mathilda!


Izza och Sandra.


Vår "fina" och inte alls läskiga utsikt från fönstret.


Flickorna i solen.


Här var ett litet smakprov av allt som hänt under helgen (Y). Riktigt kul har det varit! Vi alla älskar LIF! ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

var ni i trånås?

det ligger väl inte i skåne?

2010-04-18 @ 20:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0