110327

I fredags kväll åkte jag ju och hade myskväll med Bella och Malin. Vi hade lite paketutdeling, jag fick en T-Shirt och två par öronhängen (Y. Utöver det käkade vi våfflor eftersom det var våffeldagen och sedan blev det godis! Mysig kväll tillsammans med favoritbrudarna. ♥

 

Igår åkte vi ju till Kalmar för första matchen i Svenska cupen. Vi visste redan innan att det skulle bli en svår uppgift eftersom Kalmar i år satsar på att gå upp i Allsvenskan, men det skulle väl inte hindra oss från att ge allt. Vi höll det bra fram till att de gjorde sitt första mål, då blev vi väl lite hängiga och sen smällde det ju in mål efter mål. I andra halvlek däremot höll vi det bra i alla 45 minuter. Vi spelade bra och hade massa målchanser. Tyvärr slutade matchen med 5-0 (4-0), men jag tycker att en förlust med 3 mål hade varit mer rättvist. Bra insats av oss ändå!

 

Efter matchen igår kom Bella och Felix hit. Det blir ju inte så ofta att man träffar honom längre, men det var kul att träffas igår! Vi hade myskväll och snackade om allt möjligt. Bra kväll!

 

Fresten, ni glömmer väl inte att ställa fram klockan till sommartid?! ♥


Kommentarer
Postat av: Anna Sjöstrand

Åh har Malin köpt en sådan one piece! Avis!

2011-03-27 @ 10:37:16
URL: http://annasjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0