110205

Igårkväll var vi ju som sagt i Bodafors och spelade Hyvelcupen. Gruppspelet gick väl okej, kunde gått bättre. Vi gick vidare från gruppspelet med två vinster och en förlust mot Ormaryd. I semifinalen mötte vi Hvetlanda GIF, som vi mötte i KM när vi åkte ut. Men igår ville vi ha revanch! Det fick vi också genom att ha målkalas och vann till slut med 5-0. I finalen precis efteråt mötte vi Ormaryd igen. Vi tog ledningen med 1-0, men tappade koncentrationen och de gjorde två mål innan det var halvlek. Andra halvlek kom det inga mål. Så vi förlorade vi finalen. Domarna var ju lite som de var också. En domare blåste frispark, den andra sa att vi skulle fortsätta spela. När det var inspark blåste de av efter att Julia skjutit och sa att vi skulle skjuta inspark (som vi gjorde), och Julia fick lägga om den. När det var 10 sekunder kvar blåste domaren mål för oss, men ångrade sig sen. Lite sådär höll domarna på hela tiden. Aja, vi får vara glada över att vi gjorde en riktigt bra semifinal! ♥