Kolboda

Helgen har varit sjukt bra ! Vädret har varit bra , jag har kommit närmare laget och jag har haft kul . Jag orkar inte skriva så hemskt mycket nu , men ni ska få läsa lite .

När vi kom dit i fredags förmiddag så bytte vi om och tränade vår första träning där . Vi övade mest på uppspel . En rolig träning tycker jag . Efter den gjorde vi i ordning lite i stugorna och satte oss sedan och solade . På eftermiddagen spelade A-laget match . Den förlorade dem med 1-0 . De hade hur många chanser som helst , men vi är inte så bra på att göra mål tyvärr . Efter matchen piggade vi upp laget med en massa lekar . Först var den en tipsrunda där frågan var tex : Vem är sötast ? Så var det fyra alternativ . Sen skulle vi leka lekar som visade svaren . Denna kvällen körde vi ungefär hälften av lekarna som var : dricka upp vattnet i flaskan snabbast , krama sönder två ballonger , äta upp fem kex och vissla , irländsk julafton , hitta sockerbiten i mjölet och stoppa tampongen i flaskan med vatten vänta på att tampongen sväller upp och springa iväg med flaskan . Gud vad kul vi hade ! Svärdets kommentar med när frågan : Vem är sötast ? kom . Hon bara , vem avgör det då ? Så jäkla kul xD ! Jack var med hur rolig som helst på stoppa tampongen i flaskan . Jag trodde inte man kunde ha så mycket fobi för tamponger xD . Han var verkligen livrädd för den ! Haha ! Efter en mysig och rolig kväll gick vi och la oss .

På lördagmorgonen började träningen vid 9.00 . Då tränade vi på krossbollar och att snabbt vara framme på bollar och sånt . Den träningen gick inte alls bra för mig så då blev jag på väldigt dåligt humör . Mitt humör blev lite bättre sen när vi år och så . På eftermiddagen spelade b-laget match . Vi vann med 5-0 . Kunde vunnit med mycket mer för vi hade hur bra chanser som helst , men 5-0 är ju ingen fy skam ;) . Senare på kvällen lekte vi resten av lekarna vi hade kvar . De var : dribbla en boll med toarullar för ögonen , sätta knorren på grisen , skriva ord med rumpan , stolleken och kortleken . Blev en lyckad lekkväll det med . Efter lekarna kollade vi på robinsson . Rätt person blev utröstad iallafall (A) . Sen gick jag in till Anna och la mig .

På söndag morgonen började träningen också vid 9.00 . Den morgonen var det inte alls lika bra väder som det var de andra dagarna . Regnet hängde i luften och det var kallt . Vi tränade på fasta situationer hela träningen , som hörnor och frisparkar . På frisparkarna fick jag stå i muren hela tiden , så det blev inte lite kallt tillslut ! När träningen var slut var det bara att hoppa in i den varma duschen och sedan blev det att städa i ordning stugan och göra det fint . Tillslut var alla klara med sina stugor och vi satte oss i bussen på väg hem . Den sista leken körde vi i bussen . Vi fick 40 minuter på oss att komma på en hejaramsa för vårt lag . Våran vann tyvärr inte , men jag tycker att den var bäst . Haha ! Elin ägde på att rappa . Detta var våran ramsa :

Landsbro IF åker på ett läger , här blir det ingen redbull och jäger . Snygga , starka i våra blåa kkläder , och vi har haft underbart väder . bak hos ewe blir det inga mål , hon hejdar dom med sitt vrål . bollen ska in till varje pris , på marken krälar janne som en gris . svärdet har det inte så lätt , hon kan inte alltid hålla tätt . jack satt på sin häck , med sin tampongskräck . kenneth flög högt i tak , när gubbarna kom in med buller och brak . året o9 höjer vi oss ett snäpp , och ingen hänger läpp .

Hur bra som helst ! Haha ! Vid tre tiden kom vi hem till Landsbro . Jag och Anna fick också då reda på den tråkiga nyheten som hände när vi kom hem . Olof har hoppat av för hon tycker att det är för mycket pendlande . Så tråkigt för hon var ju så bra med ! Nu får vi inte tappa fler folk !

På kvällen hade Johanna en fest för de som orkade komma . Där blev det singstar , tarzan och jane , dans , promenader och mycket prat .  En rolig kväll fick avsluta helgen !

Bilder kommer senare .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0