090930

Hej!

Kom hem från stan för en stund sen nu. Idag fick jag sluta tidigare (16.30 istället för 18.00), eftersom vi inte hade så mycket att göra. Iallafall så har jag gjort lite tråkiga uppgifter idag. Jag har fått städa på lagret, putsa speglar, damma hyllor, lämna sopor och lite sånna skitjobb, men det funkar ändå. Idag på lunchen var jag, Elin, Lina och Ewa ute och åt på Chili Tai. Fy vad det är gott där! Jag älskar det verkligen! Först när vi kom dit var alla bord fulla. Alla fick panik, haha! Vi gick in på H&M en snabbis och sen gick vi tillbaka till Chili Tai, då fanns det ett bord ledigt som tur var. Vi käkade och sen gick vi tillbaka till våra praoplatser. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en halsduk på Vero Moda, men den får ni se när den är köpt. Jag lovade de inne i butiken att göra reklam för Vero Moda, så kom dit! De har fått in en massa nya varor och snygga vinterjackor, plus att det är ett bra pris! Bra va? ♥


VERO MODA

Nu är jag hemma från min första dag på Vero Moda. Det har faktiskt varit helt okej, förutom att jag har lite ont i fötterna nu. Haha! Jag har fått packa upp nya varor, larma, avlarma, klä skyltdockor, hänga i ordning och räkna plaggen. Personalen är trevlig, och det gör ju allt mycket lättare och roligare. Jag har träffat många från klassen idag med. Jag har träffat bla. Lina, Ewa, Jasin, Öller och Patrik. Iallafall så trivs jag där, och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med kläder så när jag är klar med skolan och ska skaffa jobb. Jag gillar det! Jag har hittat en snygg skinnjacka med som jag vill köpa. Får se om jag kan tigga mig till lite pengar av mamma så att jag kanske kan köpa den. Det tråkiga med allt är att jag missar alla träningar och så denna veckan. Annars är det toppen!

Nu måste jag äta upp och börja fixa här hemma lite. ♥

DAGENS OUTFIT


Jeans - Gamla, så kommer inte ihåg.
Tröja - Gina Tricot
Halsband - Från en tidning
Örhängen - Glitter


090928

Idag början praon. Så om en halvtimma ska jag in till stan för min första dag på Vero Moda. Kom och shoppa loss där denna veckan! Jag ska vara där ungefär mellan 10.00-18.00, lite sega tider och jag kommer missa alla mina träningar denna veckan pga dem tiderna, men det får jag ta. Vart ska alla ni andra vara på er prao?

Nehe, om man ska gå ner och käka lite frukost kanske? Vi hörs ikväll! ♥


ÄNNU EN FRÅGA

Svar på ännu en fråga:
okej,vfr har ni bråkat?
hur gick det för landbro damer idag?:D

Svar:
Jag vet faktiskt inte riktigt varför vi började bråka. Jag har ärligt talat ingen anledning till det. Jag har varit ganska idiotisk mot andra personer, inte med flit, men det har blivit så. Då blev hon arg på mig, och sen har det gått som det har gått.
I ett inlägg längre ner står det hur det gick för damerna.

Hoppas du är nöjd med svaren! Fortsätt fråga frågor, jag svarar på det mesta! ♥

OTH

Kollade nyss på One Tree Hill. Fy vad det programmet äger! Jag älskar det! Funderar på att nörda lite med mina OTHboxar ikväll. Jag undrar bara hur många gånger jag har kollat på dem nu, men det spelar ingen roll. Det är lika bra varje gång ändå! Fresten, är det någon som har en aning om när Gossip Girl börjar? Jag väntar och väntar, men det börjar ju aldrig?



Vart jag än går, vad jag än gör, så finns det alltid något som påminner mig om dig. ♥


FAN!

Då blev det ett tråkigt avslut på denna fotbollssäsongen då. Som jag skrev innan så spelade Landsbro A borta mot Vimmerby idag. Om de skulle hålla sig kvar i div. 2 var de tvugna att vinna matchen med minst tre mål. I halvlek stod det 2-2, efter att Landsbro hade lite dåligt försvarsspel. När slutsignalen gick var resultatet 5-2 till Vimmerby. Tyvärr åker därför Landsbro A ner i div. 3 och Landsbro B får lida för det genom att åka ner i div.4. Det kommer bli svårt att få tag i spelare pga detta och några väldigt duktiga spelare som vi har kommer att sluta. Sånt är livet ibland bara.

Tur att man har en serieseger i bagaget iallafall. ♥

SVAR PÅ FRÅGA

Tänkte bara svara på en fråga som jag fick av någon anonym. Frågan var vem jag har snackat ut med och vem jag har bråkat med mycket det senaste. Svaret är: Elin i min klass. Du vet nog vem det är nu? ♥


090927

Nu kom jag precis hem från Becca. När jag kom till henne igår så gjorde vi oss i ordning lite sen gick vi ner på stan. Vi satte oss på en parkbänk och snackade på torget. Sen kom Oliver och Filip och så följde vi med dem hem till Filip. Vi gjorde inte så mycket mer speciellt den kvällen. Kom hem mellan ett och halv två typ. Idag vaknade vi vid halv tolv och sen snackade vi lite till jag skulle hem.
Var en riktigt mysig lördagkväll/söndagmorgon med Becca. Får börja vara lite mer med den tjejen, för hon är sjukt skön. Tog tyvärr inga bilder eftersom min mobil fortfarande är på lagning.

Ville åka till Vimmerby nu ju och kolla på A-lagets enormt viktiga match, synd bara att vi vaknade så sent. ♥

DRAR TILL STAN...

Nu ska jag dra in till den här snyggingen och sova där i natt. ↓



Jag vet inte hur många år sedan vi var senast, så det ska bli kul. Blir väl kanske en runda på stan med. Vi hörs imorgon igen. ♥

LANDSBRO-MARIEBO

Nu är matchen, serien och säsongen avklarad för i år. Vi spelade 1-1 mot Mariebo nu. I första halvlek var vi inte så bra, men i andra kom vi in i det mycket bättre. Jag fick spela högerback i hela andra halvlek. Jag måste bara säga att jag är nöjd med mig själv idag, jag spelade iallafall hyffsat bra. I oktober börjar försäsongen till nästa års fotbollssäsong så nu är det att vänta på den. Imorgon hänger allt på A-laget med. De måste vinna över Vimmerby med tre mål för att hålla kvar oss i tvåan och trean. Annars åker vi ner. Så ska nog till Vimmerby och kolla på fotboll imorgon.

Någon som vill hitta på något nu? Jag vill inte ha en död lördagskväll. Hör gärna av er. ♥

SKÖNT SNACK

Nu har jag snackat ut med en person som jag har bråkat mycket med den senaste tiden. De flesta här vet nog vem jag menar, så jag behöver nog inte nämna något namn? Det var väldigt skönt, vi ska väl försöka att få det bättre och vi fick det vi ville sagt, även om det innehöll tårar och allt möjligt. I veckan ska vi ut och äta någon dag och snacka. Får hoppas på det bästa.

Nu ska jag äta och om en halvtimme samlas jag. Vid 15.00 spelar jag med B-laget mot Mariebo på Borovallen. Så kom dit och titta vet jag. ♥

GÅRDAGENS OUTFIT

Jag tänkte att ni kunde få se gårdagens outfit, jag har ändå inget att göra så här har ni den. ↓


Jeans - Bik Bok
Kofta och ring - Gina Tricot
Diadem och örhängen - Glitter


090926

Igårkväll blev det Mogärde ändå. Jag åkte till Bella först för att kolla på deras hundvalp som de fick igår. Det var den sötaste hunden på länge! En Jack Russelvalp som heter Alvin. Han var söt iallafall. Sen tog Bella och jag cyklarna hit och så gjorde vi oss i ordning. Anna fixade sminket och kläderna, jag hade ingen aning om vad jag skulle ha så Anna fick plocka fram åt mig. Lite som en egen stylist.

Hanna kom och hämtade oss vid tjugo i åtta ungefär. Sen flöt kvällen på bara. Vid halv elva blev Hanna och jag tvugna att stå i kiosken, det sög. Som tur var behövde vi bara stå där en halvtimma. Vid lite över elva gick Bella och jag ut för att träffa Räkan och någon kompis han hade med sig. Det var trevligt, men vid tolvtiden åkte vi hem.

Ska bara säga att Bella är den bästa personen som finns. Jag älskar dig. ♥


Tights-Gina Tricot
Kjol som topp-JC
Skor-Skokanonen


090925

Det har blivit lite dåligt uppdaterande nu, men jag har inte orkat och det händer så mycket just nu. Tyvärr är allt typ negativt.

Skoldagen idag var slapp. Först hade vi svenskaprov om Selma Lagerlöf och sen kollade vi på film resten av svenskalektionen, hela engelskan och lite in på kemin. På kemin gjorde vi ett läxförhör och sen satt vi och läste lite bara. Sista lektionen på inritningen hade vi fotbollsturnering. Mitt lag vann! Jag blev tvåmålsskytt i finalen. Fy vad vi var grymma! Mohaha!

Ikväll blir det kanske Mogärde. Jag har inte bestämt mig än, men vi får se.

BESÖKSREKORD

Hade besöksrekord igår. Ville bara säga att jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg och håller er kvar. Tack så mycket! ♥

090922

Fy vad jag är trött idag. Jag trodde att jag hade ställt klockan fel idag när jag vaknade, men jag får väl skylla mig själv över att jag är så trött. "Råkade" ju prata i telefon lite för länge igår. Så jag varnar alla att jag kommer vara helt död idag. Haha!

Idag efter skolan blir det plugg och sen får vi se vad jag hittar på. Det blir heller ingen dagens outfit idag eftersom den är trist och jag har redan haft den. Hur kul är det att se samma två gånger? ♥



Jag saknar dig. ♥


SKOLFOTOT

Jag fick ju skolfotorna för några dagar sen, så jag kan vl bjuda på dem. Ska jag vara ärlig så är jag inte nöjd med varken poträttbilden eller gruppbilden på mig. Här får ni se det ändå. ♥





SEGDAG.NU

Dagen har varit sjukt seg! Vi hade en fortsättning på ett oförberett prov i engelska. Sen hände det väl inte mycket mer. Jag önskar att jag slapp skolan, jag är så trött på den att det inte är sant! Skulle ju även snackat med en person idag, men hon var ju sjuk. Så det får väl bli imorgon.

Kom precis hem från träningen med. Körde kvadraten som uppvärmning och sen körde vi bara fotbollstennis hela träningen. Efter träningen satt vi i omklädningsrummet och diskuterade hur det blir med fotboll nästa år. Eftersom 96:orna ska spela med 97:orna, vad det verkar som, så måste alla vi 95- och 94:or gå upp i seniorlagen. Då kommer det bli massor som inte få spela, vilket leder till att många kommer sluta, och det vill vi ju inte. Många i vårt lag känner sig inte redan välkomna till damlaget eftersom vi tar deras platser, så brukar de inte låta så glada när vi kommer och tränar. Det är också ett problem. Vi kan iallafall tänka oss att ha ett C-lag, eller hur? Nu har de även försökt att få hit andra spelare i vår ålder att börja träna med seniorlagen, det betyder fler folk och mindre som får spela. Så vi satsar på ett eget C-lag? Vi ska iallafall försöka med det. ♥

PAUL FRANK


Jeans-Gamla
Linne-JC
Tröja-Paul Frank
Örhängen-Glitter


090921

Datorn har inte velat fungera så jag berättar om helgen nu. I lördags vann vi ju serien, så då hade laget lite fest hemma hos mig. Vi åt pizza, sjöng Sing Star, lekte Sugleken, dansade och pratade. Det var en kul kväll. De sista som var Bella, Bella, Becca, Hanna och Kajsa gick hem vid tre. Annars gick de andra hem mellan tolv och ett.

Igår gjorde jag inget speciellt alls.

Idag är man tillbaka till skolan. Jag pallar inte skolan just nu när alla är arga på mig? Palla. Speciellt en person? Ska försöka snacka med henne idag iallafall. Får se hur det går. ♥

SERIESEGER

Yes box. Då vann man serien idag då! Så himla härligt tjejer! Mötte Vimmerby borta idag. I början av dagen ledde FF serien med två poäng, men efter vår 1-2 seger mot Vimmerby så vann vi serien med ett enda litet poäng. Vi är bäst! Nu håller jag på att fixa musik tills ikväll. Laget ska komma hit och så ska vi festa och fira lite. We like it! På matchen firades det med tuta och champagne som världens bästa Jonna hade fixat. Hon fixade även segern med sina två mål idag.
Damlaget vann mot serievinnarna Mariebo idag med 3-1 med. Det är en superbra dag för oss i Landsbro idag. De har fortfarande chansen att spela i tvåan nästa år tack vare detta. Vinner de bara nästa match med så.

Nu måste jag fixa. Vi hörs. ♥

DAMPDAG

Skolan idag har varit helt okej, iallafall inriktningen. Kommer till det senare igen. Först hade vi förra årets nationella engelska prov för att vi ska se lite hur nationella proven är. Så först hade vi en hörförståelse i 40 minuter. Den måste jag ändå säga att den gick ganska bra. Efter den hade vi en läsförståelse, och den gick mindre bra. Jag chansade på det mesta, så vi får väl se hur det blir med det. När proven var klara kollade vi på "Kejsaren av Portugallien" som vi läser också, men vi kollade en bit på filmen med. Det var slappt och skönt. Tack vare proven fick vi bara en halvtimmas biologi. Så himla skönt! Bara snackade lite om fotosyntesen och sen var det mat. Efter matrasten var det inriktning. Jag spelade pingis med Öller hela tiden. Så himla skön kille är det alltså! Han och jag dampade hur mycket som helst och typ dansade och höll på. Hah! Vi hade iallafall askul. När det var slut så hände det roligaste. Jag har det på film, men jag orkar inte ladda upp det på youtube så att ni får se, kanske senare. Iallafall så håller ju alltid de i Korsberga på med en massa volter och så. Sen ställde alla upp sig på led och skulle göra det så här snyggt att först voltade en, och sen kom nästa. Först kom rasse och gjorde det skitsnyggt. Sen kom Jesper och landade jämte mattan med röven rätt ner! HAHAHAH! Fy vad det var kul! Det var längesedan jag skrattade så mycket! Jag skrattar varje gång jag ser den, haha! Det borde gjort sjukt ont bara.

Nu sitter jag här och käkar lite godis. Mums på det! Ska även läsa lite i min bok med sen. See you! ♥

ROSA


Jeans-Vila Clothes
Linne-JC
Kofta-Gina Tricot
Converse


090918

Datorn funkade inte igår. Så ni får om begravningen nu.
Det kändes konstigt i vårt klassrum. Det var så ovant att se alla med så dova och mörka kläder. Först hade vi matte och biologi, men det är inget att skriva om. Vid tio samlades vi utanför idrottshallen och tog sedan bilar ut till Solberga kyrka. På vägen stannade vi vid olycksplatsen och några i klassen tände ljus. När det var klart åkte vi vidare mot kyrkan. När vi kom dit gick vi in i kyrkan och satte oss. Det var så läskigt tyst där inne, så mycket folk, men så himla tyst. Längst fram stod en massa blommor, ljus, en bild på Mats och den vita kistan. Jag kunde inte tänka mig att han faktiskt låg i den där kistan. Till sist började prästen prata. Vi sjöng psalmer, lyssnade på Mats favoritband "The Queen" och lyssnade på tyska låtar. Jag vet inte varför, men jag kunde inte börja gråta! Jag försökte verkligen gråta för jag kände hur tårarna tryckte, men de ville inte komma ut. Jag hörde bakom mig hur några i klassen grät. Jag kollade åt sidan och såg hur de andra grät, men jag kunde bara inte. I slutet fick vi de röda och vita ballongerna, kistbärarna kom och blommorna bars ut. Vi gick till graven och såg hur kistan sänktes ner i den kalla jorden. Då släppte vi ballongerna upp mot skyn. Det var verkligen fint, inget man brukar göra på en begravning, men det var fint. Vi trodde att de skulle läsa en tysk dikt samtidigt, men det gjorde de visst inte, men Camilla läste den för oss i skolan innan på svenska. Den var hur fin som helst! Det var någonting liknande så här. "När jag föddes grät jag och alla skrattade. Nu gråter ni och jag skrattar. Så när ni släpper ballongerna upp mot skyn vill jag mötas av era leenden en sista gång."Det är det jag kommer ihåg från den, och det är sant. När man är på begravning brukar man stirra ner i graven, men nu kollade alla upp mot himlen. Väl ute på gården kunde jag inte heller hålla tårarna tillbaka.
Efter begravningen åkte vi till Korsberga bygdegård för att fika och vi fick skriva i en minnesbok. Det var fint, men till sist började ju klassen skämta och hålla på. Det kändes så dumt att skratta! Usch vad man mådde dåligt efter man hade skrattat. Allt var iallafall väldigt fint. Här får ni en lyssning på Mats favoritlåt och min outfit igår. ♥




Kjol-JC
Linne-Gina Tricot
Halsband-Från tidning


090917

Idag är det begravningsdagen för Mats. Hela klassen ska dit och även hans fotbollslag. Detta kommer att bli min första begravning, så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig eller något, men det blir nog bra sen ändå. Jag berättar om begravninngen i eftermiddag sen.
Jag ska även göra mitt biologiprov idag innan vi åker. Hoppas det går bra!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, mer än att det kommer bild på dagens outfit. ♥

BJÖRN BORG


Byxor-Team Sportia
Tröja-Björn Borg
Linne-JC


090916

Idag är dagen med Soprovet. Jag undrar hur det kommer gå. Det blev inte så mycket plugg igår som jag skulle behöva. Jag får köra på så bra jag kan. Önska mig lycka till!
 Idag är jag även som vanligt hur trött som helst! Pallar verkligen inte skolan idag!

Det blir fresten inte så mycket uppdatering idag eftersom jag direkt efter skolan ska in till stan och dansa. Efter det ska jag hem, byta om och åka på fotbollsträning. Så efter fotbollen någon gång blir det uppdatering. ♥

ABER BITTE MITT SAHNE

Vi lyssnar på den här låten på lektionerna. Den är så himla dålig att den blir bra! Haha! Jag trodde aldrig att det var en riktig låt, men det var det visst. Alla i min tyskagrupp har sjungt på den hela dagen. Hah! Lyssna och njut.


IDOL

Nu ska jag sticka och kika på Idol 2009. Jag är inte ensam om det va? Jag pallar inte plugga, får bli det senare igen. (A)


VEM ÄR BÄST?

Den här brunden så klart! ↓



Grattis Moa att du gick vidare från Eneryda. Du är fan bäst! ♥


KORT INLÄGG OM DAGEN

Tänkte bara skriva ett kort inlägg om hur dagen har varit nu.

Den började med en helt meningslös Elevens Val. Jag tycker att man ska få plugga på det man behöver, men vi satt och byggde korthus och skulle räkna hur många kort vi använde. Tråkigt! Efter det hade vi matte igen. Den var inte heller så speciellt kul. Jag fattade typ inget och jag satt själv kan man typ säga. Jag vill ha någon att kunna snacka med. Därefter hade jag tyskaprov. Kan bara säga en enda sak om det, superdåligt resultat! Jag skrev en mening på 25 minuter. Jag fick totalt hjärnsläpp och kunde ingenting. Har jag tur får jag iallafall G. På idrotten spelade jag, Julia, Hanna, Karl, Öller och Jasin rugby. Alla andra spelade långgolf. Vi hade iallafall skitkul! Mycket tacklingar och så, men det är det som gör det kul. Vi körde tjejerna mot killarna, och ni kanske förstår att tjejerna vann? Eller inte, haha! Men kul hade vi iallafall. Sist var det slöjd och då gjorde jag inte ett piss. Skrev sms med en som jag har lite problem med just nu, så jag kunde inte koncentrera mig så bra. Så är det ibland.

Nu ska jag återgå till mitt SOprov som jag har imorgon. Jag kan typ ingenting så jag måste börja plugga nu. Ska även plugga på Biologin också. Hörs ikväll! ♥

SVAMPBOB


Jeans-Gamla så jag kommer inte ihåg.
Tröja-USA
Örhängen-Glitter


090915

Igår blev det inte mycket uppdaterat, men som vanligt så funkar inte min dator tyvärr. Bara på morgorna typ så därför blir det uppdatering då.

Fy vad jag känner mig stressad med skolan just nu. Jag har prov idag, prov imorgon, prov på torsdag och en massa. Jag känner mig sjukt stressad och jag kommer inte hinna plugga så mycket tror jag, så det blir nog inte så bra resultat på dessa proven, men det får jag ta.
Annars var det träning igår. Först med 94:orna. Den träningen var inte världens roligaste, men laget gör att den blir kul! Sen planerade vi lite om vad vi ska göra med alla våra pengar vi har. Det blev mest en massa förslag om vi vinner serienså ska va göra en massa, men då måste vi vinna nästa match med, som är den sista. Efter den träningen cyklade jag till A-plan och tränade med damlaget. När jag kom hade de precis sprungit Österlöpningen. Jag slapp den som tur var. Jag hann bara vara med på en övning som Peter hittade på innan träningen. Den var faktiskt rolig och jag lärde mig glidtackla. Haha! Nu ska jag glidtacklas på matcherna, kanske iallafall.

Oj! Måste gå! Hörs kanske sen. ♥


OUTFIT IDAG


Mjukisbyxor-Adidas
Linne-Jc
Tröja-Adidas
Örhängen-Glitter


090914

Idag har jag namnsdag. Får man ett grattis eller?

Jag känner mig helt slutkörd idag. Kommer vara helt död i skolan. Jag somnade så himla sent igår med även om jag var trött. Därför blir det inget smink och så idag. Jag älskar att gå utan det. Haha! Jag fattar inte ens varför jag alltid går med det i skolan annars. Iallafall så ska det bli kul att träffa alla igen. Det är många av er som har varit saknade. Jag lovar. Men fy vad kallt det är här hemma! Hur klarar ni er? Jag måste ha typ täckjacka, vantar och mössa! Haha! Det är ju svinkallt. Så nu måste jag gå och göra mig redo för att cykla upp till skolan i den kalla morgonen. ♥

BILDER FRÅN TURKIET

Här kommer bilderna från Turkiet.


Utsikt från planet.


Utsikten från hotellrummet.


Rut älskade poolen.


Axel gillade vattenrutschkanorna som fanns på hotellområdet.


Gustav också.


Vid maten hade de skurit vattenmeloner så här fint.


Gustav och Moa vid maten.


Gustav, Axel och Moa badar i vågorna.


Anna och jag på kamelen.


Moa och Axel.


Ulrika och Gustav.


Rut och Maria.


Älskade sis.


En härlig bild på Rutan.


Hela släkten.


Teo, Amanda och Anna.


Anna röker vattenpipa. Har tyvärr ingen bild när jag gör det eftersom jag hade kameran hela veckan typ.


Familjen med Taurusbergen i bakgrunden.


Anna skulle lyfta hammaren hos smeden, hon lyckades inte som ni ser, haha!


Vi var även i en moské. Tror jag glömde skriva det. Så här snygga var vi. Haha!


Utsikten.


Mamma och Anna på resturang.


Rut och jag.


Anna och jag steker.


Ibland fick vi underhålla oss med kortspel.


Ingången till hotellet.


Anna och jag dampade lite på stranden.


Yea!


I love you, Anna.


The beach.


Ibland var man tvungen att svalska av sig.


Anna och jag i luften. Super härligt!


Rut och Gustav åt nog mest glass av oss alla. Iallafall Rut.


Resultatet efter nagelförlängningen.


Haha! Jag älskar den här bilden! De hade sånna här skyltar ute på stan.


Lasse och pappa somnade lika dant i väntan på bussen.

Nu blir det inga fler bilder. Nu har ni en massa att se. ♥


TURKIET

Nu är jag hemma från Turkiet. Det har varit toppen och riktigt skönt att komma hemifrån ett tag. Det kommer nog bli ett ganska långt inlägg så ni får se om ni orkar läsa det. Haha!

Flyget lyfte i lördags från Arlanda vid halv fem. Det blev ca tio minuter försenat eftersom ett annat plan inte hade landat än. Vi ju med mormor och morfar och kusinerna. För Axel och Gustav var det första gången de åkte flygplan, så de var riktigt spända. När vi väl startade, den delen som är min favorit av flygningen, så kunde de knappt sitta still. Så småningom blev det ju mörkt och det var hur fint som helst när man kollade ut genom fönstret och såg städerna lysa nedanför. Det var lite läskigt för mannen som satt framför oss mådde jättedåligt och nästan svimmade. Så de fick använda syregas och grejer. Vi landade på Atalya airport vid 21.02 lokal tid.

När man gick ut i den friska luften så var det varmare utomhus än inomhus, och klockan var nästan tio på kvällen. Underbart! Jag älskar den känslan när man kliver ur planet och möter värmen. Vi bodde ju i Alanya, så vi fick åka buss dit i två timmar och det var inte kallt på bussen. Efter de två timmarna kom vi fram till Green Garden vid kvart i ett på natten. Vi hoppade i säng direkt.

På söndagen var det jättevarmt och skönt. I luften hade vi 33 grader, 30 i havet och 28 i poolen. Vi valde att hålla till vid poolen så där första dagen. Eftersom det inte brukar bli så mycket träning när man är utomlands så fick vi ju ställa upp och vara med på vattengympa. Det kan faktiskt vara väldigt jobbigt (A). Jag måste bara säga det här. På hotellet hade vi en liten mataffär bla. Där inne hittade jag ett par bruna kex som hette Negro? Vadå kränkande? Illa tycker jag. På kvällen gick vi ner till Oba, en liten stad med shoppinggator kan man säga som låg högst fem minuter från hotellet. Jag köpte en tröja från Paul Frank och Björn Borg trosor. Det var riktigt mysigt där, men jag tycker så synd om alla vildhundar som går där och tigger mat. Aja. På kvällen gjorde vi som alla andra kvällar. Åt mat, pratade och så.

Dag två gick vi ner och höll till vid havet. Ödlorna kröp över trottoraren och det gör känslan av utomlands ännu starkare. Vi låg och solade och badade i de minst en meter höga vågorna (några var iallafall så stora). Vi fick även rida kamel. Jag och Anna gjorde ju det för tio år sedan när vi var i Turkiet då, och det är lika härligt varje gång. Det guppar så mycket och det är bara härligt på något sätt. De som hade kamelen försökte lura oss. De sa till mormor och morfar att vi slapp betala, men efter ridturerna så ville de ha pengar ändå. Vi struntade i dem och bara gick därifrån sen ändå. Hah! Vi låg vid poolen på eftermiddagen och njöt av solen. På kvällen åkte jag och familjen in till Alanya och shoppade. Det var en mysig stad. Jag fick lite köpt iallafall. Det blev en Adidaströja och ett piercingsmycke.

Tisdagen började med regn och åska. Inte mycket, men lite var det. När det hade lugnat sig la vi oss vid poolen tills detblev matdags. Vid maten började det regna igen, och inte lite heller. Det hällregnade verkligen, längesedan jag såg så mycket regn. Det åskade och blixtrade också. Jag blev faktiskt lite rädd eftersom blixt och muller kom exakt samtidigt. Det lugnade sig ju också sen och då blev det poolen igen. Vi gick ner till Oba på kvällen. Jag köpte en Pradaväska där. Anna fick pruta där. Hon ägde! Haha! Efter det träffade vi Emma klipp, Martin, barnen och Amanda. De bodde på samma hotell som vi. Vi gick till en bar där på kvällen med dem och umgicks. Anna, jag och Amanda testade vattenpipa. Det var faktiskt riktigt gott. Mums på det. Haha!

När man är utomlands tycker jag man ska göra lite utflykter och testa på nya saker. Så på onsdagen åkte vi upp till Taurusbergen, en bergskedja. Det var min famlij, mormor och morfar. Till en början var det regn och blåst. Då blev man lite rädd att vädret skulle bli så hela dagen, men när vi skulle kliva ur bussen så blev det fint väder och det höll sig så hela dagen. Jag blev faktiskt riktigt rädd ett par gånger. Det var en väldigt smal väg och det var inga vägräcken. Ibland såg man inte vägen när man kollade ner, då såg man bara ett stup som var kanske 100 meter. Ganska läskigt faktiskt. Guiden sa att tisdagen och onsdagen var de första dagarna med regn på hela sommaren i Turkiet. Hur klarar de sig utan regn undrar jag? Aja. Vi åkte till en turkisk familj som bodde där i bergen. De bjöd oss på turkiskt te och så fick vi se deras hem. Väldigt enkla och små hem måste jag säga. Jag skulle inte vilja på så. Efter det åkte vi till en resturang och åt färsk fisk. Den var mycket god! Sedan åkte vi till en järnsmed. I ugnen där han gjorde järnet mjukt så var det ca 200 grader varmt. Vet ni vad? Han tog i järnet direkt från ugnen med bara händerna! Han borde egentligen bränna sönder sig, men han var ju van vid det. Den högsta höjden vi var på var ca 1100 meter över havet. På eftermiddagen när vi kom hem la vi oss vid poolen med resten av släkten. Axel berättade att Annas bikini hade blivit stulen medans vi var borta. Som tur var så hade den inte blivit stulen, utan den hade blåst ner från balkongen och personalen hade tagit hand om den. På kvällen gick vi alla till en resturang för att äta och kolla på Sverige-Malta. Som ni flesta vet så vann ju Sverige till slut. Tur det. Jag köpte även en supermysig Björn Borg tröja.

På torsdagen vaknade jag vid 5.00 av bönutroparna. De bad ju i högtalare fem gånger om dagen. Första gången vid klockan fem. Fy vad de är jobbiga! Jag fattar inte hur turkarna kan stå ut med det där varje dag? Han ber ju inte en kort stund heller och han galer ju högt med. Jag lyckades iallafall somna om till slut. När jag vaknade igen var det poolen som gällde. Det var vindstilla, så det var ganska varmt. Vi gick till havet på eftermiddagen. Det var riktigt stora vågor! De små barnen kunde inte ens bada, och jag kunde inte stå emot några av vågorna så jag fick en tur under vattnet. På kvällen gick vi till Oba. Då köpte jag en till Adidaströja, massa armband, strumpor och Björn Borg trosor.

Även på fredagen vaknade jag av bönutroparna, men lyckades somna om igen. Det blev havet hela dagen. Anna och jag testade något nytt. Vi åkte sån där fallskärm efter båt. Det var riktigt kul! Man kände sig fri och det var riktigt härligt. Det vill jag göra om (A). Vid klockan fyra sen gick Anna och jag till en salong och gjorde nagelförlängning. Det tog två och en halv timma, men det blev ett snyggt resultat.

Till sist var det sista dagen. Jag sov dåligt den natten och var mer vaken än jag sov. När jag gick upp blev det frukost och sen packa. Det regnade så vi kunde inte vara vid poolen eller vid havet. Därför gick Anna och jag ber till stan och shoppade det sista. För mig blev det en liten tuff nyckelring och en T-shirt till Jesper. Vid 17.00 gick bussen mot Atalya airport. Längst bak där jag satt regnade det in! Jag, Maria och mamma var några av de som blev blöta. Det var ju storm där och Istanbul har blivit översvämmat ju. Man såg hur lyktstolparna vek sig när vi åkte. Planet blev försenat igen. Vi lyfte från Turkiet vid 22.01. Jag sov nästan hela flygresan hem och vi landade på Landvetter vid 01.33. I bilen på vägen hem till Landsbro sen höll vi på att krocka med tre älgar. Det var lite läskigt. Sen kom det även ut ett rådjur på vägen. På radion i bilen sa de att det hade varit en sån där virvelstorm över Alanya, en tromb. Så det var väl det som höll på att börja när vi åkte till flygplatsen. Tre personer hade visst skadats. Tur att vi inte var där (A). Vi kom hem vid 04.24 och vi kom i säng vid nästan klockan fem.

Över lag har semastern varit toppen! Bilder kommer senare för jag hinner inte sitta mer nu. ♥

HEJDÅ SVERIGE

Nu åker vi till flygplatsen och vid fyratiden lyfter planet från Landvetter mot Turkiet och Alanya. Jag uppdaterar kanske någon gång om jag får tillgång till en dator och så, men jag lovar inget. Annars får ni ha det så bra här hemma och så blir det uppdatering när jag kommer hem igen. Jag kommer sakna er alla! Vi ses om en vecka!
Love to you ♥


Hotellet vi ska bo på.


ANNA IS HOME

Igår kom Anna (min syster) hem. Det blev inget mer bloggande för att jag hann inte med det helt enkelt. Det är riktigt skönt att ha henne tillbaka faktiskt. Hon var supernöjd med resan! På bilderna hon visade oss såg det iallafall ut som de hade kul och trivdes. När vi åt igårkväll visade hon allt hon hade köpt, och sen var det som på julafton med "julklappsutdelning". Pappa fick en skitsnygg klocka, mamma fick en blus, Robin fick en T-shirt och en jacka och jag fick mest (A). Haha! Här kommer bilder på det jag fick.

Ett par coola rosa converse.


Trosor från Victoria's secret.


Ett turkost flätat amrband.

Sist men absolut inte minst var...

...Den här snygga tröjan! Haha! Så himla tuff, haha! We like it. Anna sa att det var Svampbob överallt i USA.

Tack så mycket för allt Anna ♥


NU KOMMER DAGENS...


Jeans - Gamla, så jag vet inte
Shorta - Hem & Vila
Armband - Glitter


SISTA SKOLDAGEN

Sista dagen i skolan har varit super! Den började med svenska så vi pratade lite om Mats, hur veckan efter han dog var och begravningen och lite. Det var kanske inte så super, men resten var det. Jag tror jag missar hans begravning! Ewa sa att den skulle va på torsdag, och då är inte jag hemma! Så jävla tråkigt! Aja. På engelskan fick vi först fika, eftersom vår klass vann 5 kampen första dagen i skolan. Vi är så bäst bara! På NO:n fick Cissi rycket på oss, som vanligt. Haha! I början av lektionen pratade vi ganska mycket, så tillslut fick hon utbrott och skrek: Kan ni inte bara ta och hålla käften för i helvete rent ut sagt?! Då blev det allt tyst, men allt hörde man lite fnitter. Haha! Annars hade jag och David ganska kul den lektionen. Satt och kastade suddigummin på varandra, vi är omogna, jag vet. Sist var det inriktning. Jag och Julia var ute och gick i en och en halv timma, i ÖSREGN! Det regnade konstant hela vägen, men vi hade lika kul ändå! Jag satte på musik på mobilen och sen dansade vi hela vägen i en och en halv timma. Haha! En mycket trevlig avslutning på skoldagen. Blev även inbjuden på Fridas fest, men jag är nog inte hemma vid den tiden nästa lördag. Lite tråkigt.
Det hände en till riktigt rolig sak i omklädningsrummet. Frida gick till sitt skåp för att hämta sitt headset. Efter en liten stund knackade det på den låste glasdörren precis utanför omklädningsrummet. Då tänkte jag ju såklart att det är Frida. Jag hade bara på mig en mini handduk så den täckte knappt rumpan på mig när jag hade den runt mig. När jag kom till glasdörren så stod det två små killar i sjuan där och glodde! Haha! Jag höll på att skratta ihjäl mig! De fick iallafall något att drömma om i natt (A). Haha!

Äpple och bulle blev vårt fika.


Ja, vad ska man säga? Vi är oss själva helt enkelt.


We like it!


Jag hade överdragströja på mig, men ni ser ju randen där tröjan inte täckte T-shirten. Vadå dyngsur?


090904

Sista dagen man är hemma nu då. Så himla skönt! Ska ta hem de sista grejerna från skolan idag med och packa det sista sen idag. Eller, jag har bara packat ner mina kläder än så länge. Så jag har en del kvar. Idag kommer Anna äntligen hem! Jag har saknat henne. Efter skolan idag ska jag ner till kisoken och köpa lite tidnigar och grejer tills imorgon. Jag längtar ihjäl mig! Jag måste bort från det här vädret.

Ni får en dagens senare idag. See you ♥


PLUGGA

Nu ska jag plugga lite och kika på Top Model. Har bara glosor tills imorgon, men eftersom jag ska bort nästa vecka så har jag typ tusen grejer jag måste göra medans jag är borta. Men jag är ju smart så jag gör lite nu så slipper jag det när jag är borta. Gör det även för att fördriva tiden. Mamma kommer snart hem hoppas jag. Och idag tar Anna flyget hem till Sverige och imorgon kommer hon hem hit. Jiho! Jag längtar ihjäl mig.
Nu ska jag jobba på min matte. Love it, not! ♥

           
Det här är långt ifrån allt. Jag har inte tagit hem allt än. Tyck synd om mig (A)? Haha!


9B = DAMP

Det har som vanligt varit en väldigt seg torsdag. På rasten till sista lektionen råkade jag dra ut snöret i Julias jacka. Haha! Jag är klantig. Så hela sista lektionen som var handledartid försökte jag få i snöret igen, men jag lyckades såklart inte. Sen undrar jag vad det var med vår klass idag? Haha! Vi hade värsta dampet på handledartiden. Camilla och Cissi höll på att dö oss, haha! Nej, men Camilla var nära att kasta ett sudd på Jesper och David. Haha! Vi typ bara skrattade och skämtade hela tiden. Sen kom Camilla fram till att bara den som hade "stenen" fick prata. Det var en osynlig sten. Det var ju David på Camilla för hela tiden. Varenda gång någon böjade prata så sa han att han inte såg någon sten och höll på, ja vi är som lekisbarn ibland, men vi gillar det! Haha! Sen tyckte Camilla att vi var lite elaka när vi började prata om "Gloet". Ni som undrar så är det en liten flicka i sjuan som vi kallar det, men det hade vi också kul åt.

När jag skulle cykla hem var det inte lika kul. Regnet öste ner, vilket det gör än. Självklart så tog jag ju en jacka utan luva idag, så jag såg ju ut som en dränkt katt när jag kom hem. Jag bytte om till mjukiskläder och hade det lite skönt.


Dränkt katt, men det bjuder jag på. Haha!


Nu ska jag plugga lite så att jag slipper göra för mycket när jag är i Turkiet. ♥


PINK


Lång kofta - Vero Moda
Linne - JC
Halsband -
Cocoo.se
Armband och örhängen - Glitter


090903

Det blir bara ett väldigt kort inlägg nu för klockan är visst ganska mycket. Igår blev det ingen träning för mig, men det blev lite packning såklart. Tänk, det är bara två dagar kvar! Jag längtar. Ska bli skönt att komma ifrån det kalla höstvädret, även att det har varit ganska varmat nu det sista.

Jag har en seg dag framför mig, det är torsdag och det betyder sämst dag enligt schemat. Palla med en jobbig dag! Oj, måste gå och äta. See you ♥

UPP TILL TRÄNING

Nu ska jag sticka upp till träningen en liten stund bara. Kolla lite vad laget hittar på. Jag skulle egentligen börja packa, men jag har inte orkat! Haha! Det blir packning när jag kommer hem, jag lovar (kanske).

Fresten, det är jättekul med alla nya läsare jag har fått (A). Jag tycker det är jättekul! Fortsätt gärna att följa min blogg, skriv dit en kommentar ibland och ge mig lite tips och annat. Hoppas ni hänger kvar! ♥

SOFTBALL

Nu är jag hemma efter skolan och har slängt i mig lite i min tomma mage.
Dagen idag har varit seg! Jag håller på att bli sjuk. Jag är jätteförkyld, har ont i huvudet, trött och hängig. Bara jag inte får feber till lördag. Nu när det är så mycket med svininfluensan så får man inte åka med planen om man har feber! Det är illa. Aja. Det har inte hänt så mycket speciellt i skolan idag. Det ända som var kul idag var nog idrotten. Vi spelade softball. Eftersom det kan vara svårt att skjuta iväg bollen när någon kastar den till en så hade vi en stolpe man kunde lägga bollen på, så att det blev lättare. Den hade vi mycket kul med! Haha! Eddie var nog sämst, haha! Jag tror inte han fick iväg bollen en enda gång, allvarligt. Även om han använde stolpen så träffade han bara stolpen så att den flög, men inte bollen. Haha! Mycket skratt i slutet av dagen.

Nu sitter jag här och har beslutsångerst om jag ska träna ikväll eller inte. Det är kanske inte så bra nu när jag mår så här, men vi får se. ♥

SLAPPDAG


Mjukisbyxor - Team Sportia
Linne - JC
Kofta - Vero Moda


090902

Usch, jag är helt död idag! Igår var det speedway, och det var ungefär som vanligt. Segt och man får ont i nacken/ryggen, men jag, Julia och Hanna gjorde det ganska kul ändå. Fast det var många som blev arga på oss! Haha! Jäkla tjurgubbar säger jag bara! Vetlanda vann iallafall. När jag kom hem hoppade jag i säng och kollade på One Tree Hill. Love that!

När jag vaknade idag nu ville jag bara ligga kvar i sängen. Jag vill ha helg nu! Och bara halva veckan har gått nu! Snacka om seg vecka. Varför är just denna veckan så seg? Vi har tyskaläxa tills idag, och jag har knappt kollat på den. Typiskt mig. Som tur är lär jag mig ganska snabbt (A). ♥

SCHOOL

Skolan idag började med elevens val då jag gjore matteläxan och lite annan skit. Direkt efter hade vi matte. Det kändes ensamt att sitta där, eftersom Jesper var sjuk idag så satt jag själv. Det sög! Hoppas han är tillbaka till nästa mattelektion. Efter maten hade vi idrott. Idag var det beachfotboll somstod på schemat. Vi hade verkligen damp idag! Haha! Tacklingar, fällningar och fasthållningar kördes stenhårt! Jag tror jag låg ner på marken mer än jag stod upp och spelade. Haha! Då är det illa (A). Kul hade vi iallafall. På syslöjden sen hände det inte så mycket. Jag jobbar på med min kjol. Den blir säkert skitful! Jag tror fresten att skolan vill vara som oss i 9B (A). Haha! Först innan sommarlovet började vi i klassen sjunga på Fredagsmys, sen gjorde resten av skolan det med. Vi började lyssna på låten "Lover" eller vad den heter som finns på Sony Ericsson mobiler, och idag när vi hade rast på slöjden så lyssnade 9C på den. De är wannabe oss. Haha!

Vid halv sex sticker jag på speedway i Vetlanda. Jag ska tyvärr sälja idag, det är så tråkigt! Kom dit och underhåll mig vet jag! ♥


LIF JACKAN


Tights - Ingen aning
Linne - JC
Tröja - Inter Sport (från fotbollen)


090901

Good morning!

Idag är det första September, och det ska bli sommarväder. Det är idag det borde bli höstväder tycker jag nästan. Fast det är ju bra skönt med sommarvärme en sista gång.

Det blev inget plugg för mig igår. Jag är för lat för att orka plugga. Innan jag kan börja plugga så måcte jag komma in i det. Haha! Jag har mina tyskaglosor till imorgon, men jag vet inte när jag ska hinna plugga idag? Det kommer bli lite svårt om tid. Annars får jag väl plugga i skolan.

Fresten, jag hittade min älskade Landsbro IF jacka med namnet på igår! Gud vad skönt, trodde jag skulle få gå med pappas enorma hela säsongen ut. Haha! ♥

RSS 2.0