090530

Hej !

Nu har det inte blivit uppdatering på ett tag , men det är faktiskt så att datorn inte har funkat förrän nu . Och så kan det hända ett antal gånger till .
Dagen igår var toppen ! Först på handledartiden , satt jag mest och pratade med Julia och Ewa . På SO:n efter hade jag inget att göra eftersom jag är klar med det vi håller på med , så jag gick runt och pratade med en massa folk bara . Haha när Öller rev ner hyllan med ! Så himla typiskt att det var han ! Där fick man iallafall ett gott skratt (Y) . Jag och Julia höll i uppvärmningen på idrotten . Vi körde lite teknikcirkel bara och så . När vår uppvärmning var slut höll Stina och Hanna i en uppvärmning till eftersom det var sista idrottslektionen för den här terminen ! Det närmar sig verkligen nu !! Sen sista lektionen hade vi hemkunskap . Då fick vi bara städa och så fick vi en glass . Mums !
När skoldagen var slut åkte jag till morfar en stund . Han fyllde ju 70 år ! GRATTIS TILL DIG ! Vi åt smörgårstårta och till efterrätt var det någon kaka , jordgubbar och glass . Mmmm .
Vid klockan fem var det samling . Laget bytte om och så stack vi till Hultsjö . Det var en viktig match eftersom det var matchen om vem som ska leda serien . Efter första halvlek stod det 1-1 . Det var Ellen som gjorde det målet (Y) . I andra halvlek tycker jag att vi hade det mesta . Till slut fick vi en straff eftersom Becca blev fälld i straffområdet . Ellen fick lägga den . Hon la straffen mitt på målvakten , men bollen studsade ut igen eftersom den träffade Jonnas (målvakten) knä . Både jag och Ellen spran mot bollen för att slå returen , jag var lite ego så jag tacklade undan Ellen och tog bollen själv . Jag gjorde då slutresultatet ! 1-2 till oss ! Så nu leder vi serien på riktigt tjejer ! Toppen ! Vi måste bara hålla i det med nu . Vi åkte hem och kollade på damlaget som spelade en viktig match . De vann med 1-0 ! En bra dag för Landsbro helt enkelt (Y) .

Öller rev ner hyllan xD



Idag är det balen . Så det blir att åka in till stan och se på alla fina paren . Jag ska iallafall ta massor med kort ! Anna kommer nog bli superfin så det ska nog bli bra !
Nej , nu ska jag strax äta lite och gå och lägga mig i solen . Ha en bra dag ! ♥

090527

Matchen igår behöver inte få några kommentarer tycker jag inte . Så den glömmer vi .

Skolan idag har varit mycket kul tycker jag ! Första lektionen på svenskan så spelade vi upp teatrar i små grupper . Det var riktigt kul ! Haha ! Många dolda talanger i vår klass . Både danstalanger , stripptalanger och så klart skådespelartalanger ! Efter svenskan hade vi matte . Då jobbade vi typ ingenting . Vi satt och pratade och Martina berättade historier om de få gånger hon blivit riktigt arg på elever . Det var lite småkul faktiskt . På engelskan hände det väl inget speciellt så , men den var inte jobbig och tråkig iallafall . Tyskan var för en gångs skull inte övertråkig som den brukar . Det var väldigt skönt . Och sista lektionen var det ju inriktning . Vi spelade softball och beachfotboll . Mitt lag förlorade softballen och sen på fotbollen förlorade vi alla matcher med . Vadå äga ? Haha !

Vid halv sex ikväll sen är det träning och vid sju är det B-lagsmatch . Jag ska inte vara med , men jag ska nog kolla iallafall !

Puss och kram ♥

Seegt

Dagen är hur seg som helst ! Funderar nästan på att lägga mig i solen , men jag ska inte göra det eftersom det är match ikväll . Är ju inte precis det bästa alternativet att lägga sig och sola då . Måste ladda nu ! Viktig match ju !
Men vad ska jag hitta på ? et är nästan för varmt enligt mig ute ! Haha ! Klockan är snart halv tre och då åker Anna till sin fotografering . Lycka till med den sis ! Så henne kan jag inte göra något med . Jag får helt enkelt bara sitta här och vänta på att klockan ska bli 17.45 då vi samlas . Men jag har inget vettigt att skriva så jag slutar här nu , haha !

Önska oss lycka till på matchen ♥ ! Vi tar dem flickor !

090526

Hej !
Förlåt att det inte blev så mycket uppdaterat igår , men min dator är sönder för typ tredje eller fjärde gången nu , så den funkar bara när den vill .
Igår var det en helt okej skoldag . Vi skulle stått och mimat och dansat inför klassen på tyskan , men eftersom alla protesterade så fick vi slippa det ! Haha ! Tur det , jag som har sån scenskräck .
På kvällen/eftermiddagen var det fotbollsträning . Jag tränade bara med 94:orna eftersom jag hade ont i huvudet och jag hade match i söndags , träning igår , match idag , match eller träning imorgon och så fortsätter det så hela veckan .

Idag är vi lediga ! WOHO ! Vad ska alla göra nu när ni är lediga ? Jag ska bra slappa och ladda inför matchen ikväll . Det är ju derby mot Vetlanda FF ! Kom till Withalavallen vid 19.00 och se oss förhoppningsvis slå dem ! ♥

090525

Idag är det måndag och jag ska snart cykla till skolan . Jag känner nästan att jag inte orkar åka till skolan , men imorgon är det studiedag så då är vi lediga . Känner också att jag börjar bli lite förkyld och jag nyser exakt HELA tiden ! Det är ganska jobbigt . Men det är nog inget farligt tror jag . Måste ju vara frisk denna veckan har ju fyra matcher och träningar ! Fotboll hela veckan alltså .

Nej , nu måste jag sticka till skolan . Julia kommer strax . Ha en bra dag ! ♥

Dagens outfit :
T-Shirt - Monki
Shorts - Crocker
Skärp - MQ
Hårband - Glitter
Öronhängen - H&M

Tack !

Tack alla ni som läser min blogg ! Jag hoppas ni fortsätter . På en enda dag ökade mina läsare med typ 50 stycken ! Jag hoppas verkligen ni fortsätter med det ! Jag tycker det är riktigt kul med många som läser ! Så tack så mycket :D ♥ ♥ ♥

Holsby - Landsbro

Smällde nyss i mig en pizza . Det behövdes efter matchen känner jag ! Haha !

Vi åkte till Holsby och ingen verkade speciellt laddad tycker jag . Vi värmde upp och uppvärmningen verkade väl också lite sådär . Sen när väl matchen blåstes igång , ja då gick det som det gick . Vi gick därifrån med en 0-10 seger ! Härligt tjejer ! Jag gjorde ett eller två mål . Jag nickade bollen mot mål och sen vet jag inte om Ellen nuddade den eller inte , så jag vet inte om jag gjorde det målet . Men det kvittar ju , det blev ju iallafall mål ! Så än ligger vi i toppen av serien ♥

LIF ♥


Hörde också att B-laget vann sin match med 0-3 ! Tror att Jullan gjorde alla målen . Toppen !

Moas kalas

Var ju på kalas innan . Jag var hur trött som helst så jag känner att jag var lite tråkig , men så är det ibland . Moa fick en massa paket och jag tror att hon blev nöjd iallafall . Hoppas det ! Gustav den galningen skulle bada i sjön eftersom vi var vi sommarstugan , men vi åkte hem så vi missade när han skulle göra det . Aja , that's life !
 
Tårtan som är en 8 och "Moakakorna" .


Min outfit :
Kjol - Gina Tricot
T-Shirt - Cubus
Armband - H&M

Kalas

Om en och en halv timma ska jag och famljen på kalas . Min kusin Moa fyller åtta så vi ska fira henne . Jag vet egentligen inte om jag vill dit . Moas lillasyster har lixom magsjuka ! Hoppas att jag inte blir smittad ! Ska ju bara ara där en stund eftersom jag sedan ska åka på match .
Nu ska jag upp och måla mina naglar och börja göra mig i ordning . Önska oss lycka till på matchen ! ♥

090524

Fy vad trött jag är just nu ! Fick ett sms som väckte mig vid halv nio och jag kände att jag inte kunde ligga kvar i sängen .
Igår hade jag en riktigt bra dag med Ellen och Julia . Jag tycker vi ska börja va mycket igen ! Älskar er två ♥

Ikväll är det match mot Holsby borta med 94:orna . Jag tycker ni kan komma och kolla ! Tyvärr vet jag inte tiden när den börjar , men jag tror det är runt sju . Haha !

Orkar inte skriva mer nu . Vi hörs senare ! Puss ♥

Picnik

Jag , Julia och Ellen åkte ner till sjön innan . Först åkte vi till affären och köpte kladdkaka , loka , jordgubbar och sun rise . Mums ! Vi bredde ut mitt strandtäcke på bryggan , satte på musik och fikade . Det var mycket trevligt faktiskt . Snackade och fotograferade . Efter det åkte vi hem hit och satte oss . Jag satte nyss på en film också , men de skulle hem och äta så vi får fortsätta att kolla sen .

Julias nya asfina hår !

MUMS !

Kladdkaka och jordgubbar .

Ellen ♥

Julia ♥

Wiho !

Yea !

Wiee !


Har haft en superdag :)

GRATTIS !

Ska bara säga ett grattis till Anna som är en av de tio i Sverige som blev uttagen till en fotomodellsak :D ♥


Ny design

Vad tycker ni om mn nya design ? Det är Ellen som har fixat den . Hon fick göra hur hon ville och jag tycker det blev bra (Y) . Så nu vet jag hur man gör med efterom hon lärde mig .Toppen (Y) . Ett suerstort tack till dig Ellen ! ♥

Vi ska snart ner till sjön och ha picnik . Julia ska bara komma hit och Ellen ska bara äta klart . Jag ska ha med mg kameran så ni ska få se bilder sen . Fresten , Julia , du var skitsnygg i ditt nya hår ! Avundsjuk ju ;) ♥

Nu ska jag in och kolla på mi blogg , jag har faktiskt inte ens sett färdigt hur designen blev , hehe ! Puss

090523

Den här helgen har verkligen gått snabbt , det är redan lördag ju ! Jag får ta och verkligen njuta av de sista dagarna på det här lilla "lovet" .
Vad ska ni göra idag då ? Jag ska åka till Ellen nu . Sen tror och hoppas jag att Julia ska va med också . Det ska bli hur kul som helst ! Senast vi va var faktiskt i februari . För längesen ! Ellen och jag pratade nyss om att åka ner till sjön och ha en liten picnik även om vädret inte blir bättre än det är nu . Det känns som att dagen kommer bli mycket bra !

Nej , nu ska jag cykla ner till Österplan 7 och få min blogg fixad med :) . Ha en bra dag , för det ska jag ha ! ♥


Dagen

Efter frukost idag gick Anna och jag till solariet och solade . Så nu har jag bättrat på min bränna ännu lite till . Toppen ! Vi gick även upp till Gabbi och hämtade mitt hårpulver som jag har köpt av henne . När vi kom hem satte jag mig lite vid datorn och sen har jag faktiskt inte gjort så mycket . Vid tretiden åkte vi in till stan och gjorde lite små ärenden . Jag provade en träningsoverall till fotbollsskolan , köpte en fotboll , en godisskål till mitt rum och lite godis till skålen då . Idag har det därför varit en ganska händelselös dag .

 Talang slutade ju nyss med . Jag tycker inte att han Victor skulle gå vidare . Usch nej ! Aja .
 Skulle kanske varit med någon ikväll , men det blev inget med det . Så nu får jag sitta här och inte göra någonting .
Vi hörs imorgon ♥

090522

God morgon !

Gårdagen var mycket bra tycker jag . Vid halv tio åkte vi upp till mormor och morfar för att överraska morfar . Hela släkten var där , vi , Ulrika och Lasse , Maria och Fredrik och kusinerna . Morfar hade ju ingen aning om att vi kom . Så vi sjöng för honom och berättade att vi ska på en liten utflyckt . Morfar fick göra sig i ordning och så åkte vi iväg . Vi stannade bilarna vid ett ställe utanför Eksjö . Vi skulle gå i Skurugata och gå till Skuruhatt . Först satte vi oss och fikade frallor och en massa kakor . Därefter började vi gå . Det var klippor som var flera meter höga och vägen var stenig och klippig . Jag tycker det var riktigt kul att gå där faktiskt . Alla verkade tycka det . Till och med Rut som inte ens är tre gick där utan att klaga . Det var en liten utmaning att hitta bra vägar bland alla stenar , men det gick bra och ingen ramlade och gjorde sig illa iallafall .
När vi hade gått igenom allt så tog vi bilarna hem till oss . Här åt vi fläskfilé , kyckling och potatisgratäng . Det var supergott efter den promenaden ! Efter det fick morfar sina paket och sedan åkte jag till min fotbollsmatch .
          

Matchen mot Hultsfred slutade ju bra sen (Y) . Vi vann med 2-1 och målen gjordes av Moa och Stina . Efter matchen så grillade damlaget och herrlaget vid Borovallen . Vi spelade även lite fotbollsbrännboll . Så dagen igår var mycket bra ♥


Design

Fresten , är det någon som vill hjälpa mig med hur man designar sin blogg ? Jag tycker att min är så tråkig . Kommentera här om ni vil göra det eller iallafall skriva hur man gör . Tack så mycket ! ♥

090521

God morgon !

Nu ska vi åka om en halvtimma ungefär . Ska ju fira morfar som jag berättade igår . Jag får hoppas på att det blir kul ! Jag har ingen aning om vart det ligger någonstans . Bara att det ligger någonstans utanför Eksjö . Vi ska va där på förmiddagen och sedan ska vi hem hit och äta . Bilder och sånt kommer ikväll . Ha en bra dag !

Glöm inte att komma till Bororvallen vid 17.00 ! ♥


Dagens outfit :
Jeans - JC
Body - Gina Tricot
Huvtröja - H&M
Halsband - cocoo.se
Ring - Gina Tricot
Diadem - Glitter


Frågestund

Jag vet att många gör så här , men jag har inget annat för mig . Så över helgen har jag en frågestund . På söndag eftermiddag så svarar jag på alla sorters frågor :) . Så fråga på från och med nu ikväll till söndag kväll ! ♥

Bjuder på en ganska gammal bild med ;)

Stefan Holm

Kom nyss hem från träningen , eller idag var det mental träning med Stefan Holm . Vi pratade om visioner och delmål för det mesta samtidigt som vi smaskade på mackor och muffins . För en gångs skull så hängde jag med på vad han pratade om iallafall och det gav nog något .
Vad ska ni göra ikväll då ? Jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen faktiskt . Lite tråkigt , men något hittar jag väl kanske på .
Fick även hem mitt halsband idag som jag beställde i söndags från cocoo.se . Jag ska få det i avslutningspresent av mamma , så jag får inte använda det än . Det är lite tråkigt , men det är ju bara tre veckor kvar till sommarlov nu ! Helt sjukt !

Vad tycker ni om det ? Jag älskar de här halsbanden ! Har ju även en glass .


Imorgon lär det inte bli så mycket uppdatering av mig på dagen , men det kommer på kvällen isåfall . Jag ska lixom först åka till ett ställe utanför Eksjö vid halv tio tiden och göra något med släkten , min morfar fyller 70 . Direkt efter det spelar jag match hemma på Borovallen med 94-laget vid 17.00 så kolla på den ! Och efter matchen cyklar jag och grillar med dam- och herrlaget . Så jag uppdaterar bloggen när jag hinner .
Kram ♥

Lediga igen !

Det har inte varit något speciellt alls idag i skolan faktiskt . Jag har varit lite nere och då har dagen inte blivit bättre precis . På tyskan hade vi ingen lärare eftersom D var på kanothajk . Så det var jag , Elin , Hanna , Jennia och Mats på tyskan . Vi fick några uppgifter att göra , så vi bad Mats att skriva svaren på tavlan och så skrev vi av . Haha ! Då gick det ju iallafall snabbt . Vi fick iallafall gå 20 minuter tidigare än vad vi skulle sen . Inriktningen efter sög ! Som vanligt . Nu har jag iallafall sagt till Magnus vad jag tycker , eller vad typ alla tycker !

Kom precis hem från skolan . Gjorde mig lite fruktsallad och nu har jag bytt till myskläder . Så skönt att det redan är helg ! Jag älskar det ! Får se om jag kommer på Stefan Holm ikväll eller inte , annars ska jag nog träna eller gå ut och gå med Julia . Vi får se . Kram ♥


Dagens outfit :
Baggyjeans - Lee
Linne - JC
Kofta - FLY
Armband - Kicks
Öronhängen - Glitter


090520

Hinner bara skriva ett kort inlägg . Jag ska cykla till skolan nu lixom , men iallafall . I natt har jag sovit riktigt gott faktiskt , och jag ville inte gå upp idag på morgonen ! Till slut fick mamma komma och dra upp både mig och hunden , haha ! Issa och jag är ganska lika ;) .
Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu . Vi hörs efter skolan ! Puss ♥

God natt

Vilken seg dag det har varit ! Först skolan och solningen , vilket kanske inte är det roligaste , men ibland gör man saker man inte tycker är kul . Eller hur ? Vid sjutiden drog jag på mig träningskläderna och körde lite träning . Först kände jag inte alls för att träna , men sen när jag väl började byta om så kände jag att nu ska jag verkligen ta i detta passet . Haha ! Man får ta och bita i ibland bara så går det bra .
Jäklar , jag skulle ju måla naglarna ikväll med ! Det glömde jag , haha ! Aja , orka göra det nu . Ska hoppa in i duschen för det har jag inte heller orkat göra än , lite äckligt jag vet .
Jag säger god natt till er nu för sen när jag har duschat blir det nog att hoppa i säng . Så god natt och sov gott !
Godnattpuss <3


Sola

Vid tre-tiden idag cyklade jag ner till solariumet och solade en liten stund . Eftersom jag inte har solat på ett tag så solade jag bara i 20 minuter . När jag hade solat klart och kollade om jag hade några linjer från trosorna . Hallå ! Hur tydliga linjer som helst ! Man fick väldigt mycket färg på bara 20 minuter , men det är ju bra det med . Haha ! Jag kom hem och åt lite fläskpankaka och sedan har jag inte gjort så mycket alls faktiskt .

Nu ska jag plugga lite engelska tror jag och så ska jag träna lite snart . Puss ♥

Jag vill ha sommar nu !


Kort dag

Idag fick vi ännu kortare dag än vi skulle haft ! Först hade vi SO . Den var kul för det gick bra för mig så jag skrev typ två och en halv sida idag . När den var slut så gick vi bort till gympahallen och bytte om . Och så stack vi bort till fotbollsplanen för orientering . Jag sprang iväg typ i mitten av vår klass . Det gick faktiskt mycket bra ! Sprang inte vilse en enda gång som vissa andra gjorde ;) . Haha ! Jag sprang runt på 22 minuter . Vilket sen blev bäst i klassen . Yeay ! Jag kunde egentligen gått och duschat vid tio eftersom jag kom tillbaka då , men jag tog hand och skrev upp alla tider på vår klass . Så jag gick inte och duschade för än vid elva-tiden . Vi skulle ju egentligen haft teknik med , men Cissi ringde och ställde in den så vi slutade vid tio idag ! WOHO !

När jag kom hem så tittade jag på 90210 från igår som jag missade . Nu sitter jag bara här . Ska gå och sola strax med . Pusspuss ♥


090519

Idag är det tisdag och det betyder att vi slutar 12.40 idag ! Woho ! Ska ha orienteringsdag så vi får sluta tidigare eftersom vi har flyttat på våran svenska . Så vi har bara SO och teknik som lekioner idag . Toppen (Y) ! Så idag efter skolan ska jag sola , träna och lite sånt .

Igårkväll var det fotbollsträningar . På 94-lagets träning körde vi kvadraten , smålagsspel , inlägg , skott och löpning . Den träningen var riktigt rolig och det gick jättebra för mig , för en gångs skull ! När den träningen var slut och jag var seg i benen efter löpningen så cyklade jag bort till damlagsträningen . Där när jag kom körde vi "Jannes kontonummer" som är en intervall . Vi springer pappas kontonummer . Jobbigt ! Mina ben kändes verkligen tunga efter matchen i förgår och löpningen träningen innan . Sedan hade vi snabbhet , styrka och inlägg . Den träningen gick också super !

Nu ska jag gå . Ha en bra dag ! Puss ♥

Rast

Fan vad skönt vecka detta kommer bli ! Nu har vi tre timmars rast eftersom Cissi fick ont i huvudet och åkte hem . Lovely ! Så nu sitter halva klassen här hemma hos mig , det vill säga Henke , Lina , Julia , jag , Elin , Jesper , David , Pierre , Jennika och Hanna . Får se vad vi hittar på senare . Blir kanske en film sen ville de käka upp mina kakor xD .
Nej , nu orkar jag inte tråka mer här . Puss <3

Jag tycker att Ida är bäst, bäst, bäst, bäst, bäst & bäst :D <3 / Elin

090518

Igår var det sista avsnittet av One Tree Hill för säsongen . Så det fortsätter i höst igen . Vad tråkigt ! Vill ju veta vad som händer (A) .

Idag känner jag mig trött som vanligt . Jag vill redan ha helg igen ! Haha ! Men vi går ju bara tre dagar den här veckan . Toppen (Y) !
Jag orkar inte göra mig i ordning så mycket idag heller tror jag . Sen så ösregnar det ute , man blir inte på så bra humör då . Får hoppas att det blir en bra dag i övrigt !
Kram <3


LIF - Torpa

Vad ska man säga om matchen ? Vi började bra och hade många chanser . Efter ett bra tag gjorde Izza 1-0 . Sen kan vi skita i resten tycker jag . Vi hade spelet , asså vi spelade ju ut dem , men de gjorde målen till skillnad från oss . Vi kan bara inte gör mål ! Det är ofattbart , varför kan vi inte det ? Matchen slutade iallafall med 1-5 . Det va mot de som ligger sist , men vad sa jag i förra inlägget ? Man ska aldrig underskatta någon , och det märks här iallafall . Inte för att vi gjorde det , men vi förlorade stort ändå . Deras sista mål kan man säga att jag gav till dem . Jag drog ner en som var dubbelt så stor som mig i straffområdet så de fick straff . Jag tycker inte det var så illa , men det var det kanske ändå . Så de satte sitt 1-5 mål pga mig . Aja , sånt är livet . Det är bara att lägga matchen bakom sig och fokusera på nästa veckas träningar och matcher .
Snart ska jag iallafall trösta mig med One Tree Hill och Gossip Girl . Puss på det ♥
 

Match

Nu ska jag snart sticka till matchen . Jag ska bara packa min kasse med . Jag hoppas att det ska gå bra ! Det som tar emot just nu är att jag har riktigt ont i magen och jag fryser , men jag tog en Alvedon nu så jag hoppas på förbättring snart . De vi ska möte ligger i nuläget sist i tabellen , men man ska aldrig underskatta någon . Det kan säkert bli en tuff match . Jag hoppas vi ses vid 15.00 på fotbollsplanen . Nu måste jag packa kassen , vi hörs ikväll ! Kram <3

090517

Gud vad trött jag är ! Borde egentligen sova längre , men när jag väl har vaknat kan jag inte somna om .
Idag har jag inget speciellt för mig alls faktiskt . Förutom vid 15.00 då det är match med B-laget . Jag förväntar mig att jag ser er på läktaren ;) . Ikväll är det ju One Tree Hill och Gossip Girl med .
Snart ska jag gå ner och äta frukost med . Ska bara vakna till lite innan . För mig går det inte äta direkt när jag ha vaknat . Då är det så jäkla äckligt med frukost !
Kommer mer senare . Kram <3

Eurovision Song Contest 2009

Nu är det avgjort . Redan innan själva programmet hade börjat sa jag att Norge kommer stå som vinnare . Och hade jag rätt eller ? Ja , ganska mycket faktiskt . Enligt mig var låten helt okej . Det var något i det som fängslade på något vis . Annars hejade jag med på Island eller Azerbajdzjan typ . Sen tycker jag att Malena Ernman var värd mer poäng eller ? Europa gillar helt enkelt inte oss eftersom vi alltid kommer fjärde sist , eller något sånt . Aja , grattis Norge !


Alexander Rybak - Fairytale

090516

Idag vaknade jag väldigt tidigt . När jag kollade på klockan så var den ungefär sju . Kommer inte riktigt ihåg , men jag låg kvar och kunde inte somna om . Vid niotiden gick jag ner , åt frukost och kikade lite på Tyra Banks show . När maten låg i magen gick jag upp och la mig igen . Till sist gick jag upp vid halv tolvtiden . Det var riktigt skönt att bara ligga och dra sig ! Efter att jag väl gått upp så har jag inte gjort så mycket .
Jag kom nyss hem från A-lagets match . Den slutade 1-1 mot Eneby . Emma Andersson gjorde målet i åttonde minuten , tyvärr hade jag inte kommit då så jag fick inte se det . Jag , Bella , Jesper och Lisa hade iallafall kul ! Haha ! Magda and the Ninja ! Eller vad säger ni ? Haha !

Nu tror jag mamma skulle ta fram lite fika och sedan ska jag duscha . Om några timmar börjar Eurovision ju , så då blir det att slå sig ner i soffan med en påse chips och heja på Malena . Jag tror att Norge kommer vinna om jag ska tippa på någon . Vad tror ni ?

Imorgon klockan 15.00 på Borovallen är det match med B-laget mot Torpa . Kom och kolla ! Kram <3

Kakor

Har bakat Izzas kakor nu . Får se om de blir goda . Jag har haft dem i frysen en liten stund nu , så jag ska gå och hämta dem nu och smaka . Får hoppas att jag lyckades minst lika bra som Izza . Mathilda får också gärna lägga ut sitt recept på hennes kakor på hemsidan eller något (A) . Då blir det att baka kladdkaksmuffins med dumle också . Mums !
Nej , nu ska jag fika lite med familjen och sedan ska jag gå och lägga mig .
Så god natt och sov gott alla ! Puss och kram <3

Äntligen helg !

Dagen idag har varit väldigt skön . Den började med handledartid då vi typ pratade hela tiden , jag räknade lite matte , men inte så mycket . På SO:n gick det jättebra för mig med skrivandet idag . Ganska skönt faktiskt ! Jag har bett Magnus att läsa i genom det jag har skrivit hittils och han verkar tycka det är bra , som tur är . På idrotten drog jag ut i skogen och körde orientering . Jag blev lite vilsen ibland faktiskt även om det är skogen jag är van vid att vistas i . Jag får skylla på att skogen ser så anorlunda ut när det inte är snö ;) . Till slut tog jag alla kontroller och kom tillbaka till skolan utan skador . Sista lektionen hade vi som vanligt hemkunskap . Idag var det den sista riktiga hemkunskapslektionen . Det känns verkligen att lovet är på G nu och jag älskar det ! Jag och Frida lagade indisk kyckling med bandpasta som alla andra . Enligt mig blev det lite smaklöst , men det gick väl att äta . Mätt blev jag iallafall . Haha !

När jag kom hem från skolan kände jag bara : ÄNTLIGEN HELG ! Ska bli så himla skönt att vara ledig ett par dagar och bara luta mig tillbaka . Jag behöver det här nu . Vet inte riktigt vad det har varit med mig den här veckan . Har varit så himla trött och tjurig nästan hela tiden . Speciellt mot en person helt utan anledning . Förlåt mig ! Jag menar inget illa . Har bara varit sån den här veckan . Skulle behöva komma ifrån allt ihop ett tag nu . Önskar att vi skulle åka utomlands nu istället för i höst !

snyggingen (A)

Först sprang jag upp på mitt rum och bytte till myskläder . Var verkligen skönt att ta på sig det ! Där efter gick jag in till Anna och höll henne lite sällskap när hon gjorde sig i ordning för utgång ikväll . Hon blev skitsnygg sen ! Killarna kommer dregla efter dig , Robin har tur ! Haha ! Issa var lite kissig så jag fick ta på henne kopplet och gå en liten runda . Jag gick ner till kiosken och affären . Det blev en tidning och lite godis .

Nu sitter jag här och lyssnar på Rix FM . Har ingenting att göra , men för en gångs skull känns det nästan skönt att inte göra något .
 Ikväll ska jag bara slappa och luta mig tillbaka . Vid åtta sen blir det ju Talang och äta pappas nya maträtt . Ska bli skönt med en sån kväll .
Kram <3

090515

Tyvärr blev det inget mer inlägg igår . Jag kom hem vid nio och då åt jag . Sen hade Anna internetet så det blev inget .

Idag är det iallafall äntligen fredag ! Skön dag i skolan och helg ! Vad ska jag göra efter skolan ? Jag har inget speciellt för mig . Någon som vill ge exempel (A) ? Annars får det väl bli att jag ringer någon trevligt människa .
Nu blev klockan visst ganska mycket , måste ner och käka lite frukost . Vi hörs efter skolan ! Pusspuss <3

Träning

Nu sticker jag på träning . Hörs ikväll runt nio-tio tiden ! ♥


Redo för träning !

Härliga dag !

Idag har det varit en riktigt skön dag i skolan . Den började med Elevens val . Jag hade SO hos Magnus . Vi jobbade bra en stund , sen började vi prata om människor som sätter på djur och så . Lite småkul faktiskt , hehe ! Där efter hade vi egentligen matte , men vi kollade på en film hela lektionen istället . Asskön film ! Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette . På musiken hade jag typ inget att göra så där var det också ganska slappt . Efter de lektíonerna var det mat . Jag , Stina ,Julia och Hanna gjorde eget potatismos för att det inte skulle bli lika torrt . Det blev hur gott som helst ! Haha ! år göra det fler gånger ;) . Eftersom Camilla är i Spanien så fick vi kolla på film hela engelskan med . Vi kollade på Extra som i och för sig är hur tråkigt som helst , men det är ju iallafall slappt . Sista lektionen kollade vi klart på filmen vi började kolla på idag på morgonen . Så tre av fem lektioner kollade vi på film idag . Underbart , haha !

Ikväll är det träning . Det blir nog med damlaget idag även om 94laget tränar samtidigt . Sen ikväll är det ju andra semifinalen i Eurovision Song Contest , så det blir väl att jag ser på det med . Kram <3


090514

God morgon !
Hur mår ni ? Jag mår ganska bra idag med , lite trött bara , som vanligt . Bestämde mig för att ta myskläder idag . Det är hur skönt som helst . Jag gjorde ett bra val .
Idag är det kort dag i skolan och träning ikväll . Skulle ju blivit match , men eftersom Holsby var sjuka så kan vi inte spela matchen idag heller . Får väl se när den blir av . Nu ska jag bara fixa mig det sista och sen tar jag cykeln till skolan . Ha en bra dag ! Puss och kram ♥


Jag idag .


090513

Speedwayen igår var den roligaste hittils . Jag gick med Hanna och Stina . Sen var Jesper och Pierre där med , så de gick med oss hela kvällen . Vi sållde nog mest med , så vi har lite extra status ! Haha ! Sen blev det ju lite girlfight med , hehe ! Nej , men kvällen var toppen tycker jag . Hemma satte jag på Eurovision Song Contest semifinal ett och Malena Ernman gick ju vidare . Toppen !




Skolan idag har känts ganska slapp . Hade inte så mycket och dagen var bra tycker jag . Jag och Elin var ju ute idag på inriktningen med . Tror detta är sista inriktningen vi har eget val . Lite tråkigt att inte få mer onsdageftermiddagar med henne , men vi får snacka på annat sätt nu ! Matteprovet kändes även ganska bra idag . Jag svarade iallafall på alla uppgifter , men några är säkert fel . Det får vi se .

Ikväll är det fotbollsträning och sen slappa . Har inget mer plugg den här veckan . Hur skänt som helst ! Just nu är mitt liv nästan perfekt . Ha en bra dag ! Puss <3

Högtalare

Jag var faktiskt väldigt pigg idag i skolan , känns väldigt skönt ! Aja , dagen började iallafall med SO . Vi fick sätta igång med vårat arbete där . Jag kom faktiskt igång ganska snabbt för en gångs skull . Det känns som att det kommer bli bra . Vi skulle ju ha ett tyskaprov idag som jag har varit lite orolig över . Det var en halv A4 sida stort . Så jag har varit orolig helt i onödan , hehe ! För en gångs skull var även tekniken rolig . Jag gjorde klart min högtalare och jag tyker den blev skitsnygg , haha ! Cissi verkade med tycka om den :P . Lina fick sin plats jämte mig , det var lite skönt så att jag kan lära känna henne lite mer . Sist idag hade vi orientering . Det känns inte som att jag ansträngde mig så mycket , men jag tog iallafall tolv kontroller . Efter idrotten slutade vi . Så skönt !

Min högtalare , nice va ?

Direkt när jag kom hem från skolan så åt jag lite , sedan la jag mig i min säng . Hade bara tänkt att vila lite , men jag råkade visst somna , haha ! Det var riktigt skönt iallafall (A) . Om typ en och en halv timma ska vi åka på speedwayen med . Hoppas man träffar lite kul folk där . Kram <3

090512

God morgon !
Jag har mitt humör på topp idag med , lite trött bara . Idag får vi en kortare dag i skolan än vanligt eftersom Camilla är i Spanien så blir våran svenska inställd . Så vi slutar 13.50 idag . Skönt ! Vi har även tyskaprov . Vet inte om jag kan det riktigt , men jag tror det . Har inte orkat plugga .
Efter skolan idag är det även speedway . Ska sälja kaffe , kakor , kexchoklad och chips . Hoppas vi säljer mycket !

Har sovit på golvet i natt eftersom min säng brakade ihop i gårkväll när jag satte mig i den . Hur kan jag alltid lyckas med allt ? Men det gick bra att sova på golvet med faktiskt , Haha !


Nej , dags att gå ner och käka . Ha en bra dag , puss ♥

Upps .

Sorry att inlägget nedan blev konstigt , men som jag sa så var hela datorn konstig idag . Blir kanske svårt att läsa , men det får ni ta ;)

090511

Dålig uppdatering idag , men det har cpat sig idag . Idag kom ju den nya tjejen . Om jag ska vara ärlig så ville jag inte ha en ny tjej i klassen . Jag hade nog lite för mycket fördommar tror jag . Nu efteråt så vet jag att jag hade fel . Lina heter hon och hon är jättesnäll och sjukt söt . Jag tror att det kommer funka bra faktiskt . Så det hände väl inget speciellt annat idag mer än att jag har försökt lära känna henne lite då . När skolan var slut satte jag mig i tvsoffan framför Top Model och käkade . Sedan var det dags att byta om för tre timmars fotbollsträning . Först var det med 94-laget . Vi hade en ganska lugn träning tycker jag . Bara att det haglade och ösregnade som in i ! Gud vad blöta vi blev och det gjorde svinont att få hagelkornen på sig . Aj säger jag bara ! Vid halv sju cyklade jag och Becca bort till Borovallen för damlagsträning . Kan ju inte säga att den var så lugn precis . Först blev det lite teknikcirkel och sedan österlöpning . Råkade springa lite för hårt igen så allt typ snurrade när jag kom i mål , lite äckligt faktiskt . Direkt efter det körde vi snabbhet och det sista styrka . En rolig , men jobbig träning . Nu har jag precis avslutat ett trevligt samtal med underbaraste Elin . Hade en hel del att prata om tycker jag . Kan verkligen alltid snacka med dig ! Gjorde bort mig ganska rejält nyss med . Hoppas att han förlåter mig ! Gud vad klantigt xD . Aja , that's life . Ha en fin kväll . Jag är på toppenhumör så för mig blir det nog en bra kväll . Puss och kramar till er alla <3

Nachos

Innan mina TV-program ikväll så gjorde jag nachos i ugnen . Så himla gott ! Sedan slog jag mig ner i tvsoffan framför One Tree Hill . De var tyvärr slut till Gossip Girl , men programmet var lika bra ändå . Det hände ju en del i båda idag iallafall . Vill se nästa avsnitt nu !
Måste sätta igång och plugga tyska nu och sedan duscha . Jag känner att det behövs nu .
Måste gå . Puss <3


Ser kanske äckligt ut , men det är svingott !

090510

Hej !
Lite dålig uppdatering av mig idag , men jag har varit så jäkla lat idag . Jag har inte gjort någonting och jag har inte pluggat heller . Får göra det snart . När det är tyska så blir man ju inte så lockad precis .
Jag har verkligen lust att hitta på något , men jag vet inte vad ! Vill ni hjälpa mig med förslag ? Om en och en halv timma börjar ju One Tree hill , men vad ska jag göra innan ? Vi får se vad jag hittar på .

Kort

Ikväll har Anna och jag tagit lite kort . Blev några fina , några för jäkliga , men så blir det väl alltid . Haha ! Vi har bestämt oss för att ta mer kort snart igen eftersom vi inte hann så mycket idag . Anna skulle ju till Robin . Här är några resultat . Vad tycker ni ?





Shopping

Har kommit hem från stan nu . Det blev faktiskt en hel del fynd . Äntligen lite uppdatering i garderoben . Jag köpte en hudlotion från Dove , en BH från Lindex , en blus från Kappahl , en ring från Glitter och en hög kjol , en jeansjacka , ett par lacktights och en body från Gina Tricot . Vi har även hämtat ut ett paket från posten med grejer som vi har beställt från Haléns . Ännu mer kläder ! Så jag är helnöjd med dagen än så länge .
Om några timmar ska väl Anna och jag ta kort med . Hur kul som helst ska det bli ! Här kommer lite bilder på det jag köpte .

                           



Nu ska ag gå ner till resten av familjen . Ha en fortsatt bra dag ! Puss <3

090509

Lite dålig uppdatering idag , men nu kommer det .
Vid tiotiden åkte jag och resten av familjen upp till mormor och morfar för idag var det koutsläpp . När vi kom dit var resten av släkten redan där . Morfar öppnade ladugårdsdörrarna och ut kom en massa glada kalvar och kor . Man känner verkligen att sommaren är påväg när de släpps ut , även om det var ganska kallt idag . Vi kollade en stund och fotograferade dem . Där efter blev det fika . Anna och jag var lite osociala så vi satt inne och fikade medans alla andra satt ute . Vi åt glass , ananaspaj , bullar och kakor . Mumsigt ! Vid elvatiden eller något tog vi bilen hem igen .
Det har varit en mysig förmiddag tycker jag . Här kommer lite bilder med .



Glada kor och kalvar

Hårvisning

Kom hem för en liten stund sen från hårvisningen på Två Rum med Anna . Personalen där bjöd in typ fem av deras kunder och så fick de ta med sig en kompis . Anna tog ju med sig mig . Först så var en kille från ett företa där och presenterade en plattång som går att göra massor med . Redan där lät den super . Sedan började han visa . Hur fina lockar som helst , och de var sjukt lätta att göra med ! Går absolut inte göra sånna med en vanlig plattång . Självklart kan man ju även platta med den . Så vi gick runt där och testa en massa tekniken och småpratade . Det fanns även en massa snacks som tex nachos , tunnbröd med någon ostgrej i , chips , nötter , dricka m.m . Det var mycket trevligt , men vid halvnio-tiden ringde vi mamma och bad henne komma och hämta oss . Vi köpte plattången , det var ju ett måste (A) . Fast den kostade 2000 kr . Upps ! Fast den är ju hur bra som helst så . Vi fick även smink , en DVD med tekniker till plattången och en påse att lägga plattången i . Vi fick det med den då . Sedan fick vi även hårprodukter värde 900 kr och självklart så fick vi ju snyggt hår också ! Denna dagen slutade alltså bra med den här hårvisningen .


Anna lockar mitt hår .

Resultat framifrån .

Resultat bakifrån .


De gjordes med en plattång , svårt att tro kanske , men det är sant . Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig . Jag är sjukt trött ! Så god natt och sov gott . Godnatt kram <3

Rolig dag .

På handledartiden idag på morgonen satt jag , Elin , Jennika , Stina och Hanna i ett grupprum då Elin hjälpte oss med SO-provet . Camilla kom även in och pratade med oss om den nya tjejen som ska komma . Vi blev huvudansvariga för henne och så fick vi reda på lite om hennes bakgrund . Enligt mig låter det som att hon är jättesnäll och så . Därefter hade vi SO . Även om jag läste mejl från Magnus och en massa igår så kunde jag inte så mycket idag . Vi får väl se hur det går , kanske blir jag överraskad som med fysikprovet ? När vi väntade på att alla skulle bli klara så satt jag , Jennika , Timmy , David , Hanna och Elin och pratade om knäppa lagar . Haha ! På idrotten hade vi ju orientering . Ville vara med , men stod över det idag pga foten . Så jag räknade ut kapitlet i matteboken och sedan pratade jag med Magnus om fotboll och träning . Vi blev allt lite oroliga över Julia , men hon kom ju också tillbaka tillslut ! Sista lektionen hade vi praktiskt hemkunskapsprov . Jag och Julia gjorde klyftpotatis med paprika och ost , indiska köttfärsspett , sallad och till efterrätt blev det glass med kiwi , hallon och cholkad . Trodde inte det skulle gå så bra för oss , men det gick super och maten blev hur god som helst ! Jag är faktiskt stolt över mig själv .

Förrätten .

Efterrätten .

Nu ska jag platta håret och sedan ska jag sticka med Anna och frisörerna på den där saken . Ha en bra fredagkväll . Puss <3

090508

Känner mig trött idag och jag är inte nöjd med något . Mitt hår står åt alla håll känns det som , jag hittar inga kläder som jag vill ha och provet idag kommer gå åt pipsvängen känns det som . Det är ju praktiskt hemkunskapsprov idag . Jag ska laga mat med Julia . Hoppas att det går bra för oss och att vi kommer lyckas med maten . Det låter iallafalll jättegott det vi ska göra . Kan ju kanske inte va med på idrotten idag heller eftersom jag typ vrickade till foten igår . Hoppas att jag kan va med iallafall (A) .
Ikväll ska jag på någon visning med Anna och de jag klippte mig hos igår . Ska bli mycket kul !

Nu ska jag gå ner och äta lite flingor och mjölk . Ha en superdag ! Kram <3


DM

Förlorade tyvärr mot Bankeryd nu ikväll . Jag tycker inte det var så rättvist . Vi ledde med 2-0 i halvlek . I andra halvlek gjorde de 2-2 . Tyvärr fick jag hoppa av matchen eftersom jag klev snett och kunde/kan inte springa , och jag ville verkligen spela ! I förlängningen sen så spelade vi ju ut dem , men vi gjorde inte mål . Som vanligt i ett Landsbrolag . Det fick avgöras på straffar och där förlorade vi . Jag tycker att vi spelade bra så vi ska inte hänga läpp ! Nu har vi ju en seger att ta hem istället ! Kram <3


Dagens outfit .
Jeansjacka - Vila
Linne - JC
Jeans - Bik Bok
Skärp - MQ
Armband - Present och Kicks
Öronhängen - Glitter

Nyklippt

Matrasten idag har varit den roligaste på ett bra tag faktiskt . Åt med Hanna , Julia och Stina . Gud vad kul vi hade ! Satt och härmade Chad Michael Murray när han sjunger i Freaky Friday , skämtade och spydde ost , haha ! Eller vad säger ni ? På NO:n började vi även med ett nytt område . Sexualkunskap . Hur ska det funka med våran klass ? Haha ! Det ska nog gå bra . Fick även tillbaka vårat fysikprov , jag måste bara säga detta för att jag blev så chockad , men jag fick MVG ! JIHA !

När skolan slutade tog jag den vita Reseaxet in till stan och gick till Två Rum för att klippas . Jag blev mycket nöjd faktiskt ! Äntligen så är mitt hår lite finare igen (A) . Shoppade även lite , lite grand . Blev två linnen , toffsar , lösnaglar och en tidning .

Här är bilder med min nya friss , de är lite mörka så , men jag tror ni ser ändå .

Framifrån .

Bakifrån .


090507

God morgon !
Idag är det torsdag vilket betyder kort dag i skolan , klippa mig och DM-match . Kan det bli bättre ? Nej , skulle inte tro det . Så idag efter skolan blir det ingen uppdatering eftersom jag åker till stan med skolbussarna så då får jag ingen tillgång till dator . Det blir därför senare med klippresultat och förberedelser till match .
Ska även plugga det sista inför SO-provet idag . Provet är imorgon och jag börjar bli lite nervös eftersom jag inte kan det så bra .

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost och sedan är det skoltime . Ha en superdag ! Puss <3


Plugga , plugga och plugga ...

På svenskan idag på morgonen gjorde vi pjäser om mobbning . Jag , Elin och Henke mobbade Karl för att han spelar WOW . Sen var det ju en massa andra med . Var faktiskt skitkul , men ingen kunde ju hålla sig för skratt för allt såg ju så dumt ut ! Haha ! Elin , jag och Julia skulle ju egentligen u och springa idag på inriktningen , men vi hade inte lust pga av vädret . Så vi pluggade SO istället . Jesper , jag och Julia satte oss i ett grupprum och pluggade . Första halvan av tiden pluggade vi på riktigt bra tycker jag ! Sen började vi prata om en massa annat så det sista blev det inte så mycket plugg , men kul hade vi ! Jag som är ganska klantig av mig ramlade ju också naturligtvis av stolen ! Haha !

Hemma från skolan åt jag lite och satte mig för att se Top Model . Den säsongen har jag sätt typ fem gånger nu , men det går ju inget annat att se på TV så . Felix kom till mig vid halv fyratiden och hjälpte mig lite med SO:n tills jag skulle träna . Jag fick skjuts på hans moppe upp till träningen . Var lite läskigt utan hjälm , men ingen skada skedd .

Träningen var faktiskt kul idag . Eller det mesta iallafall . Spelet det sista vad som ett dagis . Inga positioner och helt grötit . Annars var det bra tycker jag . Har ju DM imorgon mot Bankeryd . Kom ihåg tiden 19.00 på Borovallen och var där !

Nu ska jag plugga SO igen . Måste lära mig detta nu ! Puss och kram <3

090506

Gud vad trött jag är idag ! Kommer nog förhoppningsvis bli lite piggare i skolan . Idag blir det ju ingen kanothajk pga stormvarningar . Jag kollar ut genom fönstret och ser regnet falla , men ingen vind . Aja , får den kanske någon fin dag istället nu ! Ska väl också ha en rolig eftermiddag med Julia och Elin idag igen . Varje onsdag är det våran dag .
Nu rinner visst klockan iväg . Ska ha skjuts av mamma till skolan idag så jag måste gå ! Ha en bra dag i regnet ! Puss <3

Arsenal - Man U

Nu har jag pluggat lite . Börjar fakiskt kunna det ganska bra redan , så jag ska bara läsa , läsa och läsa ännu mer tills på fredag ! Vill ju ha bra nu (A) .
Det är ju Arsenal - Man U nu . Skönt att Man U leder ! Wiho ! Ska göra mig i ordning nu och så ska jag lägga mig och kolla på det sista av matchen . Så god natt och sov gott ! Kram <3



Förlåt mig ! Det var dumt av mig och det vet jag ! Hoppas du förlåter mig ! <333


Sega ben

Skoldagen har varit som den brukar typ . Vi hade fysikpov som jag har berättat . Gick faktiskt riktigt bra för att inte ha pluggat . Det var en jag inte riktigt kunde svara på , sen så kunde jag det mesta annat . På idrotten hade vi ju beep-testet idag med . Jag trodde aldrig jag skulle klara längre än jag gjorde sist , då jag kom till nivå 19 . Idag klarade jag mig till nivå 20 . Då dog jag xD . Var ju ensam kvar idag med , ganska skönt ! Fast mina ben höll på att dö redan vid fjorton , det var nog för att jag sprang igår , men jag sprang ju inte så snabbt  . Aja . Magnus blev iallafall orolig för mig ! Haha ! Sedan på svenskan fick vi reda på att det inte blir någon kanothajk imorgon . Det har visst kommit stormvarningar så då blir det inget . Vi fick också reda på att det ska komma en ny tjej till vår klass på måndag . Ska bli lite spännande faktiskt . Bara hon inte faller för fel personer och är med dem . . .

Nu sitter jag här med Jesper och kollar på Top Model . Ska plugga SO och engelska med sen . Ha en bra dag ! <3


090505

Klockan är ganska mycket så det blir bara ett kort inlägg .
I natt har jag inte sovit så bra , men jag känner mig ändå ganska pigg ! Vilket är bra . Har ju fysikprov idag och jag har bara läst igenom det två gånger . Jag kommer nog att sänka mig i fysik nu , men det vill jag verkligen inte ! Får fokusera på de andra proven nu i veckan . Sen är det ju beeptest idag på idrotten . Önska mig lycka till för båda sakerna !
Nu måste jag gå ! Vi hörs . Puss och kram <3


DM-match

Skolan idag var som vanligt , förutom att vi var med den andra gruppen på tyskan eftersom inte Monica var här idag . Var faktiskt ganska kul . På fysiken gick vi också i genom det sista inför provet imorgon . Jag fattar inte varför jag sitter här när jag inte ens börjat plugga på det . Fy vad jag måste skärpa mig med att läsa på prov !

När jag kom hem från skolan åt jag lite smörgåstårta och pratade med systern min . Därefter bytte jag om för att åka upp och träna . Så när jag kom till gympahallen var det inte en enda cykel där , så jag fortsatte till Borovallen . Därvar det inte heller någon cykel . Jag fick använda mina sista pengar på mobilen och ringa Bella för att fråga henne var alla var . Det var ju så klart inte träning eftersom det var DM idag . Jag fick dra hem igen med min punkterade cykel . Bara för att det inte var träning så följde Anna med mig ut och sprang istället . Trevligt att få en pratstund med henne med . Vi kom hem och duschade och cyklade upp för att kolla på 95:orna .

Väl framme så ledde Landsbro redan med 2-0 . Det va ju löjligt så lätt Landsbro kunde spela . GIF gick ju knappt på en enda boll så det var ganska lätt för oss om jag får säga det själv . Alla spelade bra idag tycker jag (Y) . Slutresultatet blev 6-0 . Härlig seger tjejer !


Jonnas inlägg som går direkt i mål ;) .

Beccas karatespark .

Go Becca !

090504

Idag fyller Henke år , så grattis på födelsedagen !

Jag har precis klivit upp ur sängen , tagit på mig mjukisbyxor och en myströja . Skönt med sånna kläder idag kände jag . Väntar på att toan ska bli ledig så att jag kan fixa mig .
Annars så ska det väl inte hända så mycket idag . Skola , plugga och träna som vanligt .
Kan någon snäll människa kanske hjälpa mig att fixa min blogg ? Jag vill ha en lite roligare än en sån där mall . Tack på förhand (A) .

Ska fixa mig nu . Så vi hörs senare idag ! Kram <3

Good Night

Ska bara skriva ett litet god natt inlägg . Har inte blivit så mycket uppdatering nu över helgen , men det har varit fullt upp och det kommer det nog bli på helgerna nu . Försöker uppdatera så mycket jag kan verkligen .
 Det är ny vecka imorgon och jag har prov i fysik på tisdag . Jag har inte börjat plugga än . Inte så bra ! Måste ta tag i plugg och sånt , men mitt liv känns bra nu så jag vill inte förstöra det med plugg ! Bortförklaring , haha !

Nej nu ska jag sova . God natt alla !

090503

Grattis på födelsedagen pappa och farfar ! (Y) <3

Idag fyller då min pappa och min farfar år . Så på morgonen firade vi pappa med paket och lite kaffe på sängen . Vid tiotiden kom mormor och morfar för att fira pappa lite . Blev fika ute på altanen .
När klockan log tolv skjutsade mamma upp mig till Borovallen för samling . Sprang snabbt in i omklädningsrummet och hälsade mitt ena lag (94-laget) lycka till eftersom de bytte om och skulle spela match , derby mot GIF . Ville vara med , men det blev ju B-laget istället . Jag och resten av laget hoppade in i bussen och så bar det av till Vimmerby . Matchen gick bra tycker jag , men jag fick börja på bänken . De sista tio minuterna fick jag spela bara . Man får väl ta det man får . Vi ledde med 0-1 i halvtid genom Hanna Gunnarsson . Dommaren var ju inte lite seg eller vad säger ni ? Haha ! En av Vimmerbys utespelare gjorde en målvaktsräddning inom deras straffområde , men dommaren blåste inte . Vi fick ju såklart rycket , men enligt dommaren var det okej att göra så och det var en naturlig hands ? Det hjälpte nog att Amanda blev förbannad eftersom hon sedan utökade vår ledning med 0-2 direkt efter . Minuten efter gör dem 1-2 , som också blev slutresultatet . Josse fick gult kort för att hon tjabbade mot dommaren när han blåste offside på Julia som absolut inte var offside . Kenneth fick också gå upp och sätta sig på läktaren för tt han skällde på dommaren . Aja , vi åkte ju därifrån med årets första trepoängare . Gött tjejer !

090502

Imorgon fyller min farfar och pappa år så idag på morgonen åkte vi till ett ställe utanför Älghult där vi hade det en trevlig dag . Vi var där , farmor och farfar förstås , Klas och Katarina , Lasse och Ulla tror jag hon heter :P , Anki och Urban och kusinerna såklart . När vi kom dit så blev det lite fika och sedan gick vi och fiskade . Ingen napp , det enda vi fick var sjögräs . Lyckat ! Anna och jag tröttnade ganska snabbt så vi la oss och stekte i solen och spelade kort . Det var verkligen hur skönt väder som helst ! vid klockan ett ungefär tog jag , Anna och Robin lite mat i förväg för vi skulle åka tidigare . Det var sjukt gott ! En massa frukt , kall fläskfilé , kalla kycklingspett och en massa olika potatissallader och så . Mums säger jag bara ! Sedan stack vi hemåt . Glömde kameran hemma så det blev tyvärr inga bilder .

Vi åkte direkt till Borovallen då det var halvlekspaus . Landsbro - Smedby . Landsbro låg under med 0-3 . Jag tycker att vi hade hela andra halvlek , men som vanligt kan ingen göra mål . Så matchen slutade tillslut med 1-3 .

Solen sken starkt när vi kom hem vid fyratiden så Anna och jag satte oss på verandan och solade en stund . Nu struntar jag i att jag inte får sola , haha !

Ikväll sedan blir det Robinson såklart , men innan dess vet jag inte vad jag ska göra . Hoppas jag hittar på något ! Kram <3


One Tre Hill

Herre gud ! Nu ska Chad Michael Murrray (Lucas Scott) och Hilarie Burton (Peyton Sawyer) hoppa av One Tree Hill efter den sjätte säsongen ! Det funkar inte ju ! Vid säsong sju kommer det ju inte vara One Tree Hill längre utan dem . Så jäkla arg jag blir ! De måste ju stanna kvar !


090501

Hejsan !

Idag är det första maj , en ny månad och det är bara 25 skoldagar kvar till sommarlov ! Jag ska börja berätta lite om gårdagen .
Till ca halv åtta var Jesper hos mig . Har nog aldrig haft så kul med han som jag hade igår . Galet mycket skratt , men det var sjukt skönt att kunna släppa loss lite med ! Så fort Felix och Mickan hämtat honom här sprang jag upp i duschen och gjorde mig lite fin . Där efter blev det att slänga på sig en svart klänning och taights och sedan fixa hår , smink och annat . Klockan blev ungefär nio när jag gick till Tom . Där var även Oscar , Stina och Henke . Vi gick direkt när jag kom till majbrasan nere vid Kringelund . Efter tio minuter tröttnade vi så vi gick tillbaka till Tom då även Anton hängde på . Där kollade vi på hockey och satt och snackade . Mycket trevligt ! De åt efterrätt och sedan gick vi ner och jag visade dem Susan Boyle på youtube . Jag tycker det är så jäkla grymt ! Därefter blev det playstation , FIFA , Guitar Hero och Buzz . Tiden stack iväg så vid halv ett gick i hem . Hade en rolig kväll , det enda som förstörde lite var att jag fick sån hemsk magknip efter majbrasan , men sånt är bara att förtränga !

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
Susan Boyle på Brittain got Talent .


Idag då hade jag ställt min klocka på fem i åtta , men den ringde inte så Anna kom in och väckte mig vid tjugo över åtta . Då fick jag hoppa ur sängen och göra mig i ordning . Vi inventerade ju nämligen idag på Ica här i Landsbro . Ska jag vara ärlig så tycker jag det var kul , haha ! Vi var klara vid ca halv elva och då cyklade vi upp till Borohallen för en träning . Vi började med två kickringar och tävlade . Min ring förlorade , hehe ! Där efter spelade vi fotbollstennis . Vi låg under med 1-10 och vi tog igen det så vi vann med 16-14 . Vadå grymma ? Haha ! Sedan var det en liten teknikbana där vi först skulle stå vid ett par koner och passa bollen så att den la sig i en ring , när man gjort det fick man gå vidare till ett par andra koner . Där skulle man kicka till femton och sedan sprang vi vidare till målet . Där hade Jack satt upp ettsnöre en liten bit undanför ribban , så man skulle sätta bollen mellan ribban och snöret och så var det ett varv . Jag vann med elva och ett halvt varv ! Woho ! Det sista tränade vi skott , uppspelsvarianter och lite match .
Träningen slutade vid ett ungefär då vi käkade sallad som vi beställt på Adonis . Gott !

Nu efter träningen har jag och Anna typ bara suttit på framsidan i hettan och solat (även om jag inte får) . Kan inte hålla mig längre nu ! Ikväll ska vi kanske ta lite fina kort och sen så ska vi nog cykla till Katti . Anna är bjuden på fest där så hon och jag ska cykla dit och kika lite .
Puss <3

RSS 2.0