träningsdags .

När jag kom tillbaka från min lunchrast till dagis så var det lek och ännu mera lek till klockan fyra då jag gick hem . Jag tog en liten prommis med Issa och sen satte jag mig vid datorn till klockan fem då jag gick ner till familjen och åt lite . Vid kvart i sju sen började träningen . Kunde tyvärr inte vara med på hela eftersom jag har sträckt mig ! Fan med !! Förhoppningsvis är det ingen allvarlig så det går nog snart över (A) , måste ju tänka positivt !

Nu när jag kom hem så åt jag och nu sitter jag här . Ni ska få se några av mina fina teckningar jag fick av ungarna på dagis . Alla är från Cornelius och Elsa . Vad tycker ni ?


Fina va (A) ?


God natt allt folk !

matrast .

Hello .

Nu sitter jag här och har precis ätit . Min rast är till halv ett så jag har typ en halvtimma kvar . Ganska skönt faktiskt .

Så idag på morgonen åkte jag och mamma till läkarn . Där fick jag medicin som jag ska äta i två månader nu typ . Segt , men sånt får man väl stå ut med ! När jag sen kom till dagiset lyssnade vi på en CD och dansade . Lite småkul , haha ! Vi åt sedan äpple och så gick vi ut och lekte . Jag gungade mest barnen . Vid halv tolv , när barnen skulle in , gick jag hem för lunchrast . Får se vad vi hittar på efter rasten nu .

Ha en bra fortsatt dag alla ! Puss <3


090331

God morgon alla !

Har ni sovit gott ? Jag har faktiskt inte sovit så bra i natt , men jag vet inte varför . Alla har väl sånna nätter ibland bara . Nu ska jag iallafall snart ner och äta frukost . Sen sticker jag till läkaren för att kolla upp lite saker , efter det sticker jag till dagis . Så jag får lite kortare arbetstid idag eller var man nu säger . Ganska skönt faktiskt .

Ne , nu ska jag ner och äta lite frukost . Vi hörs senare ! Glöm bara inte att hitta på några bra skämt tills imorgon , det är ju första April !

Kram <3

090330

Hejsan !

Nu var det riktigt längesedan det blev bloggat här , men nu ska jag sätta igång igen . Jag lovar ! Har gjort lite som blondinbella och har tagit en paus .

Idag var det första dagen på dagis iallafall . Ska praoa där denna veckan . Har redan skaffat en liten favoritunge iallafall , haha ! Så jävla sööt var han ! Aja , annars var dagen där bra . Mycket lek och stoj . Det kommer nog att bli en rolig vecka hoppas jag på . När jag hade rast stack jag till skolan och hälsade på Ellen , Emily , Julia och lite folk . Så jag åt med dem och satt med dem lite innan jag stack tillbaka till dagis .

När jag kom hem gick jag ut med Anna , mamma och Issa på en promenad . Lite mysigt att gå i skogen och prata . Efter det tog jag lite mat och stack till parken eftersom det var fotografering till damlagets hemsida och Stefan Holm idag . Det var faktiskt helt okej , undrar bara hur bilden blev xD !

Nu sitter jag här och försöker komma på lite musik att ladda ner , är ju bara en dag kvar sen kommer ju lagen in ! Inte bra alls asså :S . Vi får väl se hur seriös den blir .

Vi hörs imorgon ! Pussar och kramar <3

God natt

Jag vill bara säga god natt till er . Ni får ta att jag inte uppdaterar så mycket nu , men jag försöker verkligen göra så ofta jag kan ! Hoppas det inte gör något och att jag får tillbaka datorn snart . Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så att jag är utvilad tills matchen imorgon . Glöm den inte ! Haha !

God natt-kramar till er alla ! <3

090320

Hejsan !

Idag var det äntligen sista dagen i skolan . Tre veckor ledigt nu ! JIHOO ! 

Idag var typ inga i klassen i skolan ! Vi var bara 15 stycken tror jag . Vart var alla ? Det var faktiskt ändå ganska skönt måste jag erkänna ;) .  Annars började dagen med handledartid . Då gick vi igenom lite enkäter vi har gjort . Sen har det kommit fram att många fuskar på prov genom mobiler . Så vid varje prov ska dom ha mobil och MP3 inlämning nu . Man får inte ha det längre och det är katastrof , för jag har alltid MP3 på prov !! Aja . . . Lektionen efter hade vi SO . Vad jag kommer på gjorde vi inget speciellt på den förutom att vi fick reda på våra religonprov . Jag kan ju säga att jag har haft prov med mycket bättre resultat iallafall . På idrotten spelade vi fotboll . I början var det askul tycker jag , men mot slutet började killarna ta det på för mycket allvar så då blev det tråkigt . Sista lektionen sen var det hemkunskap . Jag fick jobba med Jasin . Fy fan vad skön den killen är asså ! Haha ! Vi gjorde jättegod pastagratäng tycker jag iallafall (A) . Vi fick också reda på våra hemkunskapsprov . Mitt gick bättre än jag trodde . Så på det är jag hyffsat nöjd faktiskt för att inte ha pluggat !

När jag kom hem från skolan var jag bara hemma i 45 minuter , sen var det dags för träning . Träningen idag tycker jag var ganska kul faktiskt . Tränade mest på en massa vändningar och så .

Nu ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska hitta på . Blir väl slappa efter som det är match med b-laget imorgon vid 10.30 i Sävsjö . Kom och kolla på den alla !

Det var allt för nu tror jag . Vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon . Fresten , Jesper du lovade mig att komma till skolan idag , vart var du ? Aja .

Puss och kram <3

090319

Hejsan !

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMMA ANDERSSON !

Förlåt för min dåliga uppdatering nu det senaste . Tyvärr kommer det nog bli så ett tag framåt eftersom jag inte har någon dator nu , så jag uppdaterar när jag får låna syrrans dator .

Jag börjar med att berätta om gårdagen . Skolan orkar jag inte berätta om , men det hände inget speciellt ändå som jag kommer på nu . Efter skolan följde iallafall Elin mig hem . Så vi var . Först var vi ute med hunden och gick en liten runda . Vi gick på fotbollsplanen utanför Julias hus . Jag bestämde mig för att släppa Issa lite så att hon kunde springa lite löst . Jag spran ju med henne förstås . Tror ni inte att jag halkar i en lerpöl och blir lerig över hela byxorna och jackan ? Haha ! Är man klantig så är man . . . Vid sex åkte Elin och jag till Myresjö för att kolla på 17års laget tror jag . Myresjö - Vetlanda FF . Myresjö vann ju då med 1-0 . Det var för att du var med Hägne ! Haha ! Jag skojar bara med dig . Jag tror att jag höll på att frysa ihjäl . För fy fan vad kallt det var att stå där ute ! När vi skulle hem till Landsbro igen åkte vi med Antons mamma . Då stack vi till ishallen och kollade på BORO . Den matchen slutade med 5-3 till BORO . Asgött ! När jag kom hem åt jag och sen blev det att lägga sig .



Idag var de näst sista skoldagen på tre veckor ! JIPPI ! 

Innan lektionerna började hade vi prisutdelning från tiokampen vi hade på temadagarna . Vilken grupp tror ni vann ? Min så klart ! Vi är bäst . Fick en "kupong" så vi får en gratis glass i kiosken . Hihi !  Efter det hade vi "elevens val" . Då var jag i datasalen och skrev färdigt min deckare . Har bara bokrecensionen kvar nu , och den ska in imorgon . Andra lektionen var det matte . Vi räknade det mesta . I slutet spelade vi ett mattespel med en kortlek . Jag körde mot Henke och vann . Känner att det är en vinnardag idag . Haha ! Sen hade vi musik . Vi dansade någon afrikansk dans . Två och två skulle vi hitta på något eget vi skulle lägga in i dansen . Jag var med Stina . Fy fan vad kul det var ! Jag kan inte sluta skratta ! Vi skulle klappa händerna , men Stina glömde det och hon trodde vi skulle köra gimmi five , tror ni inte hon stoppar sitt finger i min mun då och jag av misstag stänger munnen och biter henne i fingret ! Det låter kanske inte så kul , men fan vad kul det var ! HAHAHA ! På engelskan hände det ingenting och inte fysiken heller . Sen var den skoldagen slut .

Nu har jag ätit för en stund sen och sitter här . Ikväll är det träning och plugg . Så himla skönt med en enda dag kvar i skolan på tre veckor ! Sen är det äntligen prao i två veckor och sen påsklov ! JIHO !

Ha en bra dag alla , för det har jag ! Puss och kram <3


dagens outfit

090318

God morgon !

Nu sitter jag här i skolan och renskriver min deckare . Hinner bara lägga in ett litet inlägg nu .

Idag känns det som att det kommer bli en ganska skön dag . Ingen träning , och det är bra för mina ben är så döda de kan bli ! Sen ikväll är det hockey , därför är träningen inställd . Så jag får väl se vad jag kan hitta på innan hockeyn . Funderade på att ut och springa men jag tror inte jag pallar det idag .

Hinner inte skriva mer nu . Kommer mer om dagen efter skolan tror jag . Eller det gör det .

Ha en bra dag i vårvädret ! Puss och kram <3

Axels födelsedag

Här kommer lite bilder sen Axel fyllde år . Bättre sent än aldrig !


Från vänster : Fredrik , hans flickvän , Moa , Anna och jag . Är krokryggad som fan :S



Axel blåser ut ljusen på tårtan !

090317

Hejsan !

Idag är jag ovanligt glad . Jag har ingen aning varför men jag känner mig väldigt glad just nu iallafall ! Kanske är det för att solen skiner varmt och det kännsa att vår och sommar kommer nu ?


Hur som helst så var det iallafall skola idag som vanligt . Första lektionen hade vi religonprovet som jag skrev om igår . Jag tror det gick ganska bra iallafall . Det kändes bättre än jag trodde det skulle göra . Tyskan har jag inget att skriva om och inte no:n heller . På tekniken efter maten började vi med något nytt . Vi ska alla bygga en var sin högtalare av papper . Det funkar säkert även om det låter lite skumt . Vi får väl se hur den blir sen . Sen var det dags för idrott och beeptestet . Jag var jävligt seg i benen efter några nivåer , men ändå kändes det bättre än jag trodde det skulle göra . Jag kom till sist till nivå 19 och var sist kvar i klassen . Gud vilken verk jag har i rumpan av alla ställen nu ! Haha ! Får väl se hur det går på träningen ikväll sen . Kommer nog vara ganska död ! På svenskan började jag skriva på min bokrecension . Min bok är skitsvår att skriva om ! Helt omöjlig att beskriva handlingen . Hoppas att jag får ihop det på något sätt iallafall .

Det var allt just nu . Ska plugga lite tyska och engelska innan träningen med , så ha en fortsatt fin dag läsare !

Puss och kram <3

trött .

Hejsan !

Nu sitter jag här och pluggar religon igen . Funderar på att gå upp och göra mig i ordning och lägga mig snart . Jag är faktiskt astrött !

Eftersom vi inte körde mathuset förra veckan blev det 13 varv idag . Det var jag inte inställd på , men det gick ju bra ändå . Magnus kan iallafall glömma att jag är med på idrotten imorgon . Vi har beeptestet och jag är helt slutkörd ! Tog ut mig som fan idag , och jag menar det verkligen . Var hur nära som helst på att spy efter . Så jag skolkar nog imorgon . Hihi .

Nej nu måste jag återgå till plugget igen . God natt bloggen !

Kram <3

plugg .

Hej !

Nu är skolan slut , eller var för ett tag sen och jag sitter här och pluggar religon . Jag kan verkligen inte koncentrera mig !

Dagen i skolan var som vanligt . Började med handledartid då vi hade lite klassråd . Efter det hade vi tyska . Vi gjorde inte så mycket där . Satt mest och lyssnade på Monicas snack . Vi hade no efter tyskan . Vi håller just nu på att prata om ljud . Syon kom in med papper och information om våra praoplatser så vi hann inte göra så mycket på no:n . När den var slut gick jag , Julia och Jesper och åt mat , men det var risrätt , BLÄ ! Så jag åt typ inget . Jag och Jesper gick hem efter maten och kollade lite på tv hemma här . Vi hann bara vara här i typ tjugo minuter för sen var det dags att gå till skolan igen . Då hade vi svenska . Jag är färdig med min deckare om bara några meningar , äntligen ! Jag börjar faktiskt bli nervös för om jag ska hinna eller inte . . . På matten hade vi bara genomgång och på so:n satt jag mest och pratade med Jesper .

Direkt efter skolan åkte jag och Henke till dagiset vid mig eftersom vi ska praoa där . Vi tog reda på lite tider och så . Det var världens sötaste unge där ! Haha ! Han bara pekade på mig och sa : Du är vacker ! Vadå gullig ? Synd att inte jag ska ha honom sen när jag ska praoa där ;) .

Men nu ska jag ta lite mat och äta . Måste göra mig redo för mathusrundorna ju . Ha en bra dag !

Puss och kram <3


090316

God morgon !

Först ska jag säga grattis till Michael Sjölin och min kusin Axel som fyller 15 och 9 år idag ! Så GRATTIS !

Förlåt mig för min dåliga uppdatering igår . Jag hade inte så mycket att skriva om och sen när jag väl skulle skriva ett inlägg så funkade inte datorn igen , men ni överlever nog ! Jag hann ju faktiskt äntligen läsa ut min bok och jag kom på massor idéer till min berättelse . Skönt det ! Jag , Anna och mamma var även på kalas hos Axel eftersom han fyller år idag , men hade kalas igår . Kommer bilder senare idag .

Annars så känner jag på mig att denna veckan kommer bli ganska seg och tråkig , men man vet ju aldrig ! Idag blir det skola och träning (som alla andra dagar) , jag måste även läsa på so-provet tills imorgon !

Men nu ska jag ner och äta frukost . Om vi inte hörs i skolan så hörs vi efter .
Ha en bra dag allihop ! Puss <3

090315

God morgon bloggen !

Jag vaknade för en halvtimma sen eller något , väldigt tidigt för en söndag tycker jag , men sånt är livet ibland .

Vad ska ni alla göra idag ? Min dag kommer gå ut på att plugga hela dagen . Så tråkigt ! Måste läsa ut min bok idag och skriva färdigt min berättelse . Senare ikväll blir det ju iallafall One tree hill och Gossip Girl .

Nu ska jag snart äta frukost och ta en dusch . Det blir kanske inte så mycket uppdatering idag , för jag kommer nog inte ha så mycket att skriva om . Lite uppdatering blir det nog .

Ha en superbra dag allihop ! Kram <3

melodifestivalen

Jaa ! Caroline Af Ugglas vann inte !

GRATTIS MALENA ! Din låt la voix är grym ! :D .

bilder .

Nu är jag hemma från Jesper . Hade en trevlig dag med den killen ! Ska nog va med honom på onsdag igen ser det ut som . Vi gjorde inte så mycket , mest snack som vanligt . Haha !

Här kommer lite bilder på det jag köpte :D .


värmeskyddande spray från HM , nagellack från Depend och diadem från Glitter



T-shirt från HM och hörlurar från Expert


En bild på dagens outfit också . . .

Jeanstights - Gina tricot
Linne - JC
Kofta - Gina Tricot
Halsband -
Cocco


kram <3

stan .

Nu sitter jag här hemma hos Jesper . Ska va här hos han hela dagen .

På stan hittade jag lite grejer iallafall . Jag köpte en t-shirt , tre nagellack , hörlurar till min mp3 , ett diadem , värmeskyddande spray till håret , godis såklart , paket till Bella och Julia . Jag hittade en skitsnygg nitkjol på gina tricot ! Men tyvärr fanns den bara i s så den var för stor . Bilder på det jag har köpt kommer .

Ikväll blir det ju melodifestivalen med . Vem hejar ni på ? Jag har faktiskt ingen aning vem jag hejar på , men jag tycker att den grekiska låten är bra . Så jag hoppas väl på den då !

Kram <3

090314

God morgon !

Igår kväll var jag ju på hockey med Bella och Julia . Där var vi också med Kajsa , Bella K , Moa , Jonna och Maja . Mobiltjejen ! Haha ! Det var fan kul . Boro vann med 5-2 . Härligt !

Nu håller jag på att göra mig i ordning för jag ska till stan och köpa paket till Bella och Julia . Jag ska även köpa hörlurar till min mp3 tror jag . Sen hittar jag kanske lite kläder med (hoppas jag) . Efter stan skjutsar mamma mig till Korsberga för jag ska va med Jesper . Det kommer alltså bli en riktigt bra dag !

Nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning . Bilder från dagen kommer !

fresten , ett STORT grattis till min älsklingsflicka som fyller 15 idag . GRATTIS JULIA <3

puss <3


hockey

Nu har jag precis klätt på mig och ska snart på hockey med Bella och Julia tror jag .

Träningen idag var skitkul tycker jag ! Vi körde först lite uppvärmning som var helt okej . Efter det körde vi en hinderbana som var hur jobbig som helst , men den var kul ! Jag hade iallafall användning för kullerbyttorna jag lärde mig förra fredagen . Haha !

Nej , nu hinner jag inte skriva mer . Måste göra mig i ordning .

Puss <3

090313

Hejsan bloggen !

Idag är det fredag den trettonde och det är den saknade flickan Josefin Flinks födelsedag ! Grattis gumman !

Skolan började med handledartid . Då hade vi ett engelskaprov som vi hade missat att göra . Jag skrev sen på min deckare men jag kommer ingen stans nu ! Det måste vara klart på måndag med . På so:n hände det inte så mycket mer än att vi gick i genom provet till på tisdag . På rasten efter so:n hjälpte jag Elin hur man lägger upp bilder på sin blogg . Det är inte så svårt , eller hur ? Vid elva hade vi idrott och det var boxersize . Jag var med Jesper . Förlåt för alla gånger jag råkade sparka dig ! Haha , men du slog mig faktiskt i magen ! Idrotten var kul och i omklädningsrummet fick jag ett paket av Stina för att jag har fyllt år . Tack Stina ! Tre par fina öronhängen fick jag av henne . Sista lektionen hade vi hemkunskap och vi hade prov . Även fast jag inte hade pluggat något så kunde jag svara på alla frågor utan en . Det tycker jag faktiskt var bra (A) . Vi fick sluta en halvtimme tidigare med , asgött !

Vid halv fem är det fotbollsträning och sen ikväll blir det väl bara slapp .

Ha det bra alla ! Kram <3


090312

hejsan !

vad ska man säga om idag ? stendöd i skolan eftersom jag snackade med jesper i telefon en stund igår ! upps . annars hände det väl inte så mycket speciellt i skolan idag . första lektionen hade vi elevens val . då satt jag bara och läste i min bok . på matten var det vara att räkna och på musiken lärde jag mig spela det där bluesackordsaken på piano . efter maten hade vi engelska och då var jag väldigt nära på att somna ! men jag lyckades som tur var hålla mig vaken . sista lektionen var no:n med cissi . vi kollade på två små filmer om ljud och hörsel . den första såg jag . men jag somnade när vi skulle kolla på den andra ! pinsamt eller vad ? haha ! så när jag blev väckt när lektionen var slut stod alla i klassen runt mig i en ring och skrattade åt mig . men det får jag väl ta ! haha ! cissi var iallafall inte arg .
ikväll är det träning , hur koncentrerad jag nu kan va på den . det märker vi ju !

kram <3

090311

god morgon !

jag vaknade för en halvtimma sen kanske . jag som ville sova ut nu när vi är lediga idag . idag ser min dag ut så här : plugg , plugg , plugg , träning och plugg . men får väl hinna med att blogga lite med under tiden .

igårkväll vid halv tion åkte jag till stina för att va med henne , becca , kajsa , moa och maja . mycket trevligt faktiskt . haha ! kollade på gamla filmer sen vi var små . haha ! vid tolvtiden tog jag cykeln hem och la mig . men det var en mysig kväll tycker jag .

just nu funderar jag på att ta lite frukost , men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på . något hittar jag väl .

ha det bra ! puss <3

090310

hejsan bloggen !

igår blev det ingen stefan holm . jag och anna följde med mamma till jönköping . hon skulle på ett möte så anna och jag gick på a6 . anna köpte ett par skor som jag med ska få låna (A) och två ljus . mer köpt blev det inte .

idag är det tisdag , vilket betyder att det är studiedag imorgon ! yea !
i skolan idag hände det faktiskt inget speciellt . vi hade teknikprov , men jag hann inte göra det färdigt , så jag får förhoppningsvis fortsätta en annan dag , men jag kan det inte så bra så nu hinner jag ju plugga lite mer . sen fick vi reda på betygen på vårt föredrag . det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle gå . så jag är nöjd !

ikväll är det fotbollsträning . annars händer det väl inte så mycket mer .
nej , nu ska jag börja plugga . vi hörs nog ikväll !

jag tycker bara att ni ska få se en bild på mina cupcakes . dom ser kanske inte så goda ut , men det är dom !

my cupcakes <3


kram <3

090309

hejsan alla !

idag mår jag super ! vet inte varför , det bara är så .
idag var det ju skola igen efter en lång helg . jag skulle egentligen haft ett tyska"föredrag" idag men jag "glömde" det så jag ska göra det imorgon istället . på no:n hade jag och ewa vårt föredrag om tunntarmen . jag tror att alla älskade våra fina bilder ! haha ! men det gick bra för oss tycker jag . på so:n kollade vi på emil i lönneberga . det var fan askul ! haha ! jag och bella hade kul iallafall (A) . vi fick också våra omdömen . jag tycker att mina ser helt okej ut . jag är nöjd .

när jag kom hem från skolan och ställde in cykeln så jag detta fina vårtecknet . SNÖDROPPAR ! våren är på väg folket ! JIPPI !


snödroppar !

nu ska jag på utvecklingssamtal vid halv fem . önska mig lycka till ! sen ikväll är det träning . men vi ska bara ha snack med stefan holm i två timmar .

kram <3

cupcakes

denna dagen har gått väldigt långsamt än så länge , men det var nog för att jag vaknade så tidigt !

efter maten så hade jag inget att göra så jag satte igång att göra cupcakes , mumsigt ! här finns receptet , men jag gjorde egen helt vanlig glasyr . blir väl att vi smakar dom nu ulrika och lasse har kommit hit nu för dom skulle hjälpa oss med något . tyvärr blir det ingen bild på dom nu eftersom min dator är helt jävla cp !!!

vid fem över sex ikväll blir det one tree hill och vid sju gossip girl . så kvällen blir nog helt okej .

pusspuss <3

090308

god morgon !

idag vaknade jag onödigt tidigt . jag gick upp vid halv åtta eller någon sånt tror jag , men jag sov ju hela dagen igår typ så det var väl därför . jag gick upp och satte mig och kollade på lite svampbob och andra barnprogram . haha ! runt niotiden gjorde jag en mumsig frukost . fruktsallad som innehöll banan , äpple , apelsin , ananas och blåbär och sen lite vaniljyoughurt på . skitgott !

idag gick datorn igång igen . den går igång varannan dag typ . så igår satt jag vid våran sega dator , men det får jag väl ta ibland .

annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag . får väl se om jag hittar på något .

och fresten , var det någon som såg melodifestivalen igår ? hur kunde snälla , snälla gå vidare :O ? jag dör ! haha . aja . . .

ha det bra . puss <3

seg !

vid halv tolv idag började anna och jag simma . vi simmade i typ 20 minuter som uppvärmning . fy vad simma är jobbigt ! men det gick ganska snabbt för vi pratade medans vi simmade med . efter det gick vi till gymmet och gymmade i 40 minuter eller något sånt . då var jag så jäkla mör i armarna att det inte va sant ! vi gick och sprang nerjogg på löpbanden efter gymmet i typ tio minuter . sen stretchade (stavning ?) vi och duschade . en jobbig men trevlig förmiddag .

när vi kom hem åt vi och fan vad seg jag blev då ! anna och jag skulle ju ta kort men det blev inte så sen eftersom jag somnade efter maten och när jag vaknade vid kvart över fem eller något hade hon stuckit till gabbi . illa ida !

nu när jag vaknade har jag såå jäkla tråkigt asså ! någon som vill hitta på något ?? smsa eller ring mig nuu ! haha .

ikväll blir det ju melodifestivalen och mys med familjen annars . vi ska ju äta riktigt mumisg mat med ! revbensspjäll , MUMS !

men hör av er (A) . puss och kram <3


090307

god morgon bloggen .

nu har jag precis vaknat och sitter här . har ändå sovit ganska skönt i natt .

idag ska jag och anna åka till myresjö vid typ halv 12 för att simma och gymma . vi ska va lite duktiga idag ! efter det ska vi även ha en mysig fotodag . det var riktigt längesen vi hade det senast .

men nu ska jag gå och ta lite frukost . vi hörs senare idag !

kram <3

090306

hejsan !

förlåt mig för väldigt dålig uppdatering idag . har lite dåligt samvete men nu lägger jag ju iallafall in något .
dagen började då med skolan . första lektionen var handledartid då man ändå mest sitter och snacker med folk och så pluggar man kanske lite , men inte så mycket . haha ! den lektionen var ändå jäkligt seg ! efter det hade vi so . den var såå tråkig att jag var supernära på att somna . inte bra , men så blir det bara ibland . på idrotten hade vi ju redskap idag igen . var jätteorolig för kullerbyttorna eftersom jag inte kunde göra det ! men efter 40 minuter testade jag på en jättetjock matta och då klarade jag det direkt . sen testade jag på den smala mattan och kunde det där med ! vadå glad ? hihi ! sen skulle jag bara testa att stå på händerna för jag hade det kvar och jag trodde verkligen inte att jag kunde det . men sen kunde jag stå rakt aslänge utan vägg ! vad är det med mig idag ? aja . . . hemkunskaper var mer än seg idag och sen var det hem .

när man kom hem från skolan åt man lite mat och stack på fotbollsträning . det gick verkligen inte bra , men det var ganska kul . på vägen hem var det en trevlig pratstund med becca .

väl hemma från träningen så satt jag på annas rum och gjorde henne lite sällskap när hon satt vid datorn . sen kom robin och så kollade vi på roliga youtube filmer ! haha ! sen åt vi pommes och kött , mums !

nu är jag ensam hemma och har supertråkigt ! någon som vill göra mig sällskap (A) ?


dagens outfit :)

puss och kram <3

jeans !

var med ellen och julia idag ju . älskar er två flickor ! vi var lite trötta och hade inte så mycket att göra men jag älskar er ändå (A) . jag har hittat en hyffsat bra mobil här hemma nu som jag kan ha så länge medans min mobil är på lagning .


sötnosar (A)


sen har min syster varit i jönköping idag ju . fick äntligen mina jeans !! i love them !




lovely !


allt för idag . vi hörs imorgon !

kram <3

090305

hejsan bloggen !

idag var det dags för vanliga skoldagar igen . så dagen började med engelska då vi fick reda på vad vi fick på det oförberedda engelskaprovet , men det gick inte så bra för mig . på matten bara satt jag och orkade inte göra något . uppgifterna var ändå lätta och tråkiga . efter det hade vi musik . vi fick tillbaka vårat musikprov med . där gick det bättre om man får säga så , mvg till mig , wihoo ! matrasten var bara seg och tog slut diretk typ . när den var slut hade vi engelska igen . den lektionen var faktiskt ganska kul , va med jesper och öller hela lektionen . sista lektionen var sen no med cissi . vi hann bara med två föredrag för cissi skulle gå vid halv två så vi fick sluta en halvtimma tidigare . asgött !

nu sitter jag här och äter . snart ska jag till ellen för att va med henne och kanske julia . ska bli skitkul för vi tre har inte varit på aslänge ! sen kommer min syster hem från jönköping med , och då har hon äntligen köpt mina älskade slitna jeans ! kommer bilder på dom , jag är kär dom !

fresten , om någon på min skola hittar en nyckelknippa med tre nycklar så är det mina ! jag får ryck om jag inte hittar dom snart .

puss <3

hello !

nu sitter man här igen och ska börja plugga men jag orkar inte det ! jag tror nästan jag skiter i det snart . aja . . .
när jag skulle äta innan träningen innan så fick man då 230 volt i sig . det kändes gött , not ! våran hund har bitit sönder isoleringen på sladden till datorn och jag satte foten mot sladdarna innanför isoleringen . kände att det började bränna som fan i foten och först trodde jag det var issa som bet mig , men sen kom jag ju på att hon låg i hallen och att isoleringen är sönder . så jag drog undan foten och fy helvete vad det brändes på hela min högra sida av kroppen ! det var inte skönt ska jag säga er . min syrra ringde även håltagaren åt mig , men det var tyvärr stänggt till den 24 mars . så jag får väl helt enkelt vänta eller så letar jag reda på en annan håltagare . jag vill pierca mig nu ju !
träningen sen var väl helt okej . inte så rolig men det funkar ju .
när jag kom hem duschade jag en varm och skön dusch och gjorde kvällsmat . stekt ägg och fruktsallad som innehöll banan , äpple , apelsin , hallon , ananas och vanilj yoghurt . MUMS !
nu är temadagarna slut med så nu blir det som vanligt i skolan igen , tråk på det !

puss och kram <3


090304

idag var ännu en sån här dag då jag bara vill dö ! jag ville verkligen inte upp ur sängen ! och första lektionen idag var idrott med 7b , 8b och 9b , men bara tjejerna . jag och stina var på lag först , vi var dom ända som var två , resten var tre på varje lag . men sen kom claudia in i vårt lag med . gick faktiskt ganska bra , och jag blev pigg ! haha . efter den fick vi duscha och så på tio minuter för sen skulle vi till datasalen och ha en lektion där . där handlade det om tjejr som utsätts för sex och vad tjejer vill visa på kort och vad killar helst vill visa och skillnaderna . den var faktiskt ganska lärorik ! vi hade matrast efter den , då satt vi typ och spelade kort till vi fick äta och så . vid halv ett gick vi på tipspromenad och slutstationen var höga rör där vi grillade korv och så . mysigt , men kallt !
nu är jag hemma från skolan och mina strumpor är hur blöta som helst ! jag orkar inte ta av mig dom . lat jag vet . . . om två timmar är det fotbollsträning . får se vad jag hittar på innan . vi hörs !

kram <3

hemma .

nu är jag hemma från träningen , eller har varit i typ en kvart/tjugo minuter kanske . grusträning då , fast den var inte så rolig idag . spelade typ hela tiden och det gick inte bra för mig så det är väl därför det var tråkigt . blev inte uttagen till matchen på torsdag heller , jag blev inte så förvånad men det hade ju varit kul att spela .
annars så har jag precis satt mig här och funderar på om jag ska läsa lite ur min bok eller skriva på min deckare lite , men jag tror faktiskt inte jag pallar det så det får bli någon annan dag .
imorgon ska jag beställa tid hos håltagaren med , äntligen piercing ! jag ska även lämna in mobilen äntligen med !

puss och kram <3

090303

har inte så mycket stt säga om skolan idag mer än att den tog väldigt lång tid , kändes som dagen aldrig tog slut ! sen när den väl var slut och jag skulle hämta mina grejer i mitt skåp , tror ni inte att mina nycklar är borta då ? jag blir så arg på mig själv ! har tappat dom , men får hoppas att någon hittar dom åt mig .

när jag kom hem från skolan så hittade jag mitt halsband i brevlådan ! MUMS ! lovely ! kom jävligt snabbt eftersom jag beställde det i söndags kväll . en bra sida helt enkelt .


mitt halsband från cocoo.se :)


vid halv sju är det fotbollsträning , om jag ska träna . har lite ont i halsen men det ska nog gå bra ändå .

kram <3


trött !

klockan är snart läggdags och jag har precis kommit upp efter träning , mat och 90210 .
träningen var ju bara mathusrundorna idag , eller bara och bara men . elva varv och det var faktiskt ganska segt ! var så jäkla halt så man kom ju knappt framåt . men jag tror faktiskt jag sprang jämnare än vanligt idag och jag sprang faktiskt snabbt med ! nästa gång blir det tolv varv då , längtar inte . haha ! när träningen var slut så var det stefan holm som gällde . hade han till typ kvart i nio och då åkte vi hem .
när jag kom hem gjorde jag i ordning mat och kollade på slutet av 90210 , men vi spelade in det så jag kollade om på det när jag sett slutet . och nu sitter jag här igen . ska göra mig i ordning för natten nu och så .


90210 <3


god natt och sov gott mina läsare ! <3


090302

idag när min klocka ringde ville jag som vanligt inte gå upp , men måste man så måste man ju tyvärr . blev att klä på sig , äta frukost och sticka till skolan . som tur är kommer det bli en skön vecka denna veckan eftersom det är temadagar måndag , tisdag och onsdag .
vårt tema handlar om jämnlikhet , så det första vi gjorde idag var att gå till bion och kollade på "rallybrudar" . den var helt okej faktiskt . efter den filmen blev jag astrött men vi pallrade oss upp till skolan igen . vi hade ändå rast i en timma och lite mer då så det var lugnt . när vi hade ätit delades vi upp tjejer och killar för sig , så var det resten av dagen . först efter maten hade vi lektion med cissi . vi kollade på två filmer som handlade om jämnlikhet och skillnaden mellan killar och tjejer . efter det hade vi sedan lektion med eva . det var ritkigt kul faktiskt ! vi pratade positivt och negativt med att vara tjej och killarna gjorde lika dant i ett annat klassrum , fast positivt och negativt med killar då . sen bytte vi lappar , det var faktiskt kul att se vad dom sa ! sista lektionen för dagen hade vi camilla . då skulle vi klippa ut bilder ur tidningar och sätta ihop hur vårat liv ser ut om 15 år .
när skolan var slut cyklade jag hem . det snöar inte lite heller ! fick en massa i ögonen så jag såg inte ett jäkla piss ! systern min hade lagat mat till mig när jag kom hem , så jag slapp fixa det själv iallafall . nu sitter jag här och bara slappar och vill inte ut och träna sen !
är ju mathusrundorna elva varv idag . hoppas det går bra !

kommer mer efter träningen och älskade 90210 sen !

fresten , jag behöver hjälp med en sak . ska jag me till örnsköldsvik på torsdag och köra usm fast jag inte har tränat på en och en halv månad (skidor) ?


äntligen !

måste bara säga att nu äntligen har jag beställt mitt halsband från cocoo.se ! lovely ! ni får se en bild på det när det kommer hem till min brevlåda . i veckan ska jag skicka min mobil på lagning och då är ju halsbandet en fin tröst .
om en kvart börjar one tree hill och efter det gossip girl med , så det blir mys framför tven i ca två timmar . ha en skön kväll för det ska jag ha !

kram <3


090301

hej bloggen !

jag har precis vaknat och jag kollar på vasaloppet . ingen landsbroåkare i syne än ! det lär bli en slappardag för mig idag . är så jävla trött sen i fredags och igår !

ja , igår var det ju då lagfest hos izza . kom dit vid klockan sju ungefär . då vi stod och snackade i köket . efter ett tag blev det dans och sing star . jag hade hyffsat kul iallafall , det var kul ibland och tråkigt ibland . jag ska bara säga att vårat lag sjunger så jäkla bra asså ! haha ! tyvärr har jag inte mycket bilder eftersom mitt batteri i kameran tog slut . men här kommer bara några när vi sjunger sing star .


elin , julia , hanna , mathilda , malin , emma och gabbi :)



mathilda , malin , emma och gabbi :)


puss och kram , skumbanan :P <3

RSS 2.0