HJÄLP MIG!

Snälla någon hjälp mig här ifrån? Det är inte precis den bästa stämningen här hemma och jag vill inte vara hemma ikväll! Tack på förhand!

TRÖTT I BENEN

Nu kom jag precis hem från träningen. Körde först kvadraten, som är vårt lags favorituppvärmning. Haha! Vi gillar det (A). Sen körde vi lite pass, skott och lite andra vanliga saker. Sist körde vi snabbhet, lite spänst och lite kondition. Jag känner mig helt slut i benen, men det är ju bra det med (A).
Nu ska jag nog plugga tyska och ladda ner musik. Grejen är bara att jag hatar att plugga verkligen! Jag säger att jag ska göra det, men jag kommer inte göra det ändå.

Ska även beställa skolkatalogen och det ikväll och kolla med danskurser eftersom jag ska börja att dansa. Yeay! ♥

SKOLAN

Jag kom till skolan väldigt trött idag. Vi började med tyska, och fy vad det är tråkigt! Jag tycker verkligen att det är tråkigt! Vill verkligen inte gå där mer, men idag gjorde vi inte så mycket som tur var. På matten sen kände jag att det var lite spänd stämning vid mitt bord. Några fattar vad jag menar, inget som jag vill ta upp här. Jag skickade iallafall lite musik till Elin. Hoppas du tycker jag har bra musiksmak nu bara. Haha! Det hände inte så mycket mer under dagen. På svenkan kom Karl och August 25 minuter för sent! Så fort de öppnade dörren slog Camilla näven i sitt bord. Gud vad jag hoppade till, haha! Jag blev livrädd. Gissa vad de höll på med? De hade spelat tvspel i XBOX-rummet. Haha! Bra förklaring för att komma för sent, eller inte.
Jag skulle även fixa min sista praoplats idag, men Ann-Sofie var inte i skolan idag. Jag hoppas hon kommer imorgon så att jag kan fråga om jag får vara i hennes klass en vecka.

Nu ska jag kika på Tyra Banks show. ♥

MORGONFRISS OCH MYSKLÄDER

Idag gör jag med bekväma kläder och ruffsigt hår, jag orkar inte fixa det.


Mjukisbyxor - Team Sportia
Linne - JC
Tröja - Team Sportia (fotbollsskolan)


090831

Jaha, idag är det sista dagen den här månaden. Och vad ska man hitta på idag? För min del blir det skolan såklart och två träningar. Om jag hinner och orkar ska jag väl plugga lite med.
Idag var jag sjukt trött. Jag känner mig bara för att gå och lägga mig igen. Tyvärr måste man ju gå till skolan. Jag ska försöka lösa problem med en person idag med, så jag måste gå dit för det med.
Det kommer strax en bild på dagens, för jag ska ner och äta frukost nu. Usch! Inte sugen på det, haha! ♥


NY DESIGN

Ny design! Vad tycker ni? Jag vill ha åsikter (A). Bilden är lite suddig, men enligt mig gör det ingenting? ♥


NY DESIGN

Ny design! Vad tycker ni? Jag vill ha åsikter (A). Bilden är lite suddig, men enligt mig gör det ingenting? ♥


MAN KAN FÖRÄNDRAS

Innan man accepterar alla sina misstag, kan man inte förändras. Många tror att människor inte förändras. Men de kan. De låter bli för att det är enklare. Vi väntade på att livet skulle börja, som om vi trodde att vi skulle bli någon annan. Men efter olyckan med Mats, vad väntar vi på egentligen? Allt vi har är nuet. Spring inte iväg från det. ♥


NEW AND OLD GOOD MUSIC

Bra musik ♥














GÅRDAGENS OUTFIT

Jag tog inte så mycket bilder igår eftersom jag inte har någon mobil nu. Så ni får bara två tråkiga bilder. Haha! Ni får njuta av det ändå (A).

17 kräftor totalt på min tallrik.

Gårdagens outfit

Jeans - Vila Clothes
Tröja - Vero Moda
Örhängen - H&M
Armband och diadem - Glitter


LANDSBRO - HIS/MAIS

Kom precis hem från min match. Spelade med B-laget här hemma mot His/Mais. Detta var ju min sista match innan jag åker, så det var lite tråkigt att jag knappt fick spela något. Jag ville verkligen spela, och när jag väl fick det så gick det bra. Så det var tråkigt. Resultatet blev iallafall 5-3. Nu hänger det mycket på A-laget hur det ska gå för oss i B-laget. Efter matchen igår så föll ju A-laget ner under sträcket, och om de fortsätter att förlora så trillar de ur tvåan, det betyder att B-laget som har gått bra i trean, kommer att få gå ner till fyran. Det hoppas vi inte!

Vad ska man göra ikväll då? Får se om jag hittar någon rolig människa att va med (A). ♥


KRÄFTSKIVA

Igårkväll var ju jag och familjen på kräftskiva hos Oscar. Just nu är jag för trött för att berätta en massa om vad vi gjorde och så, haha! Lite kommer det ändå. Vi gjorde faktiskt inte så mycket. Hela kvällen spelade killarna tvspel medans Stina och jag kollade på. Det var ganska kul det med. Ni skulle bara sett när de spelade. Jag har aldrig sett några vara så koncentrerade på en sak! Haha! Äkta nördar (A). Sen åt vi ju självklart kräftor. Som vanligt är det jag och Stina som sitter kvar till sist och äter upp de sista kräftorna. Till sist blev det 17 stycken för mig och 13 till Stina. Mmm, det är såå gott! Vid efterrätten sen lekte vi med skedarna. Haha! Vi satte skedarna på näsan, hakan, öronen och alla möjliga ställen. Tänk att jag också kunde ballansera en sked på näsan, även om det tog en stund innan jag lärde mig hur man skulle göra. Oscar var nog bäst. Han ballanserade den på näsan och gjorde en moonwalk samtidigt, det var snyggt. Vid halv tvåtiden eller något gick vi kanske hem.

Det kommer inga bilder nu, för det funkar inte. Det kommer senare isåfall. ♥


NYDUSCHAD

Nu är jag nyduschad och fräsch inför kvällen. Innan det är dags att gå till Oscar så ska jag upp till Borovallen och kolla på A-laget som möter Värnamo. Det är en riktigt viktig match, så nu får de faktiskt ta och vinna den här matchen! De spelar vid 15.00 så kom dit och kolla fresten (A).

Nyduschad, osminkad och fräsch.


Nu ska jag cykla upp. Vi hörs senare ♥


090829

Idag skulle Michael Jackson fyllt 51 år. Därför spelas det Michael Jackson på MTV idag. Det är bra, för jag älskar hans musik (A).


Idag får vi se vad jag ska hitta på. Blir iallafall fotboll vid 15.00 då A-laget spelar. Sen ikväll ska jag på kräftskiva. Mmm, jag längtar! Kräftor är det bästa som finns! Stina och jag kommer att äta som galningar som vanligt. Haha! Ska nog skicka in mobilen på lagning idag med. Ååh vad jag blir förbannad på den! Jäkligt dålig mobil som går sönder efter två månader!

Nehe, nu ska jag hitta på mer saker som jag ska ha med mig till Turkiet. Puss ♥


MINNESSTUND

När man kom till skolan idag var flaggan på halv stång igen. Det är nog först idag jag har börjat fatta att Mats kommer aldrig tillbaka. Man måste bara inse det tyvärr. Idag vid 8.10 var det ju minnesstund för honom. 9B gick in först. Vår musiklärare spelade en låt på piano och på scenen stod ett bord med en bild på Mats, en bukett röda rosor och ett ljus. Vi satte oss på raden längst fram. Redan då började några i klassen gråta. Jag kollade åt höger och såg 2-3 stycken från klassen som grät. Fler och fler klasser strömmade in i matsalen. Ewa som satt jämte mig verkligen grät, när jag kramade om henne kom de första tårarna. Det gick inte hejda. Vår rektor började prata lite först. Sedan höll Camilla ett tal. Som jag sa igår så tog hon lite från mitt brev: att Mats var en vinnare. Det var han. Sist talade en präst lite och sen var det en tyst minut, eller det blev några minuter. Det var längesedan jag grät så mycket. Hur mycket man än försökte så gick det inte hejda tårarna.
Efter minnesstunden gick klassen ut lite utanför skolan för att få gråta ut lite och slippa va i skolan. När man kom ut ur matsalen såg man verkligen hur många som är berörda av Mats bortgång. Nästan alla grät. Till sist gick vi ner till Lilla mathuset för att ta en fika och få tankarna på annat håll. Det hjälpte verkligen. Alla blev gladare när vi var där, men när vi kom tillbaka till skolan fick man tillbaka den där hemska känslan i magen. Han kommer inte tillbaka, han gör inte det. Dagen fick rulla på ändå.

På biologin hade vi en vikarie som visst var biblotikariens sambo. Han var faktiskt lite mysig att lyssna på. Vi kollade på en film om könsjukdomar. Man kan ju undra vad det var för film ibland. Det var nästan som en porrfilm! Haha! Det är ju trevligt det med, eller inte. Haha! Sist på inriktningen spelade vi beachfotboll. Fast vi låg mest jämte plan och pratade. Ingen pallade typ spela. Vi började prata om lite folk och så. Det var nice.

Nu är jag hemma och så får vi se vad jag hittar på. See you ♥

W995

Det var någon som frågade mig om min mobil som gick sönder, är bra egentligen.
Ja det tycker jag. Jag älskar att ta mycket kort, så jag köpte den mest för kameran som har 8,1 mp. Det tar en liten stund innan bilden tas, men kameran tar fina och klara bilder. Sen är det ju även en Walkman. Jag älskar även musik så jag kan ha mycket musik på den och lyssna med ett bra ljud både med eller utan headset. Den har även ett 8 gb stort minneskort som följer med. Där jag köpte den så har jag gratis tillträde till Youtube och gratis surfing till i höst. Det är bra just nu.
Så svaret på frågan är helt enkelt: Ja, jag tycker att mobilen är bra förutom att den gick sönder då. ♥

BJÖRKVIN


Jeans - Vila Clothes
Linne - JC
Tröja - Björkvin

090828

Idag är det fredag. Sista fredagen denna månaden, en vecka till jag åker till Turkiet, Mats minnesstund och, en vecka sen jag för sista gången såg Mats. Ärligt talat, så känns det inte sant än. Det gör bara inte det. Som sagt så är det ju Mats minnesstund idag, därför har jag bestämt mig för att inte ha något ögonsmink idag, ingen mascara eller något. Det kommer ändå bara att rinna ut. Minnesstunden är nu direkt på morgonen. Vi i 9B kommer sitta längst fram och sen sitter de andra niorna bakom oss, sedan åttorna och sist sjuorna tror jag. Mycket tårar har man framför sig inför dagen iallafall.
Nehe, nu ska jag gå ner och äta. Kommer en bild på dagens. ♥

TRÄNING

Kom nyss hem från träningen. Idag var det något fel på mig. Haha! Jag har aldrig haft så mycket damp på en träning som jag hade idag. Fråga mig inte vad jag höll på med. Haha! Jag ska iallafall strax hoppa in i duschen, jag ska bara skriva ett mejl till halebop om min mobil. Jag hoppas de kan fixa den, annars är dem dödens!

Camilla ringde nyss till mig också. Först blev jag lite fundersam om vad hon ville mig, man vet ju aldrig om jag har gjort något. Haha! Men det var lugnt. Hon undrade bara om hon fick ta en del av det jag skrev i mitt brev till Mats och ha med det i talet imorgon som hon ska hålla för honom på minnesstunden. Det är ju bara positivt att hon gillade det jag skrev (A).

Nehe, nu ska jag slänga iväg ett mejl till Halebop. See you ♥

090827

Idag har det inte varit en sån rolig dag i skolan. Eller, det har inte hänt så mycket iallafall. Så jag ska inte säga något om skolan, utan om en sak som hände igår.

Igår så fick jag ett sms, när jag fick det så stod det att jag hade för fullt på telefonminnet och att jag var tvungen att radera något. Då tänkte jag ju radera mina sms, men när jag tryckte på "skickade meddelanden" och "inkorgen" så kom det upp en ruta där det stod "ur funktion". Jag försökte igen och då stod det att jag inte hade några sms överhuvudtaget. Så jag stängde av mobilen och tog ut simkortet och satte i det direkt igen. När jag satte på mobilen och skulle slå in pinkoden stod det att det var fel simkort i. Så jag gjorde lika dant igen och när jag satte på mobilen igen då stod det att jag inte hade någon täckning, när jag gick in på smsen så hade jag inga och bluetoothen fungerade inte. Det var som när man har på mobilen på flygplansläga utan att jag hade satt på det. Senare på kvällen skulle jag testa ladda mobilen, då stod det att det inte gick för att jag måste ha ett sony ericsson batteri! Jag har ju ett sony ericsson batteri! Jag blir verkligen arg. Jag har haft den här mobilen i två månader bara! Och den är redan sönder! Jag och mobiler funkar verkligen inte. Så nu lånar jag Elins gamla så länge efter som hon fick en sån som jag har egentligen igår. Hoppas inte hennes eller Julias går sönder iallafall.


Min mobil egentligen.

Mobilen jag lånar av Elin.

OUTFIT


Tröja - Only
Tights - Ingen aning
Skärp - Gekås
Örhängen - H&M

090826

Hej!

Idag har vi skolfoto. Jag har på mig en grå tröja (kommer bild senare), och jag tycker att det kanske kan bli lite tråkigt, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig annars. Jag får bli tråkig på detta fotot. Vi vill på något sätt att Mats ändå ska vara med på kortet, han är ju en av oss. Så vi har kommit fram till att ha en tom plats med en ros på. Ingenting är säkert, men det kan bli så.
Har även match ikväll i Hultsfred, så jag vet inte om jag hinner uppdatera efter skolan så mycket. Tänk FF tjejer, vi kan, vi vill, VI SKA! ♥

MY DAY

Idag hade vi en vanlig skoldag, som jag hade räknar ut. Jag tror verkligen inte att Cissi tycker om mig! Vi hade matte första lektionen, och ett tag så räckte jag upp handen först av alla, för jag behövde hjälp. Först gick hon till Elin, sen till Ewa, efter det till Jesper, sen Öller och sist Julia. Hon struntade i mig! Då blev jag riktigt förbannad och gav upp. Haha! Eftersom hon är hos varje elev i några minuter så satt jag och räckte upp handen väldigt länge. Så min dag började med dåligt humör. De andra lektionerna har väl inte varit så speciella precis. På idrotten pratade vi bara först och fick lära känna vår nya idrottslärare lite. Jag tror och hoppas att det kommer att funka bra (A). Vi körde också en sammarbetsövning, tjejerna mot killarna. Vi skulle sätta upp ett tält. De som satte upp tältet snabbast och gjorde det snyggast vann. Och vilka tror ni vann? Tjejerna så klart! Killarna fuskade ju lite med, de snodde nämligen ett rep från oss! Så illa av dem, men det hjälpte dem inte till seger. Haha!

Efter skolan tog jag bussen in till stan där jag bara gick runt och väntade på mamma. Jag skulle ringa henne så att hon kunde sluta jobbet och komma till mig, men så klart så dog min mobil! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag satt utanför stadshuset i åratal och väntade på att mamma skulle komma ut, vilket hon inte gjorde. Till slut gick jag till Glitter och lånade en telefon så det löste sig med till slut. Jag och mamma fixade ett idkort till mig och lite annat innan vi åkte hem.

Jag pallar inte skriva mer nu. Ett väldigt ointressant inlägg, men så är det ibland. ♥


DRESSCODE


Jeans - Lee
Linne - JC
Huvtröja - Lager 157
Örhängen - H&M

090825

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag. Det var riktigt skönt att sova. Idag gäller det nog att komma tillbaka till verkligheten för oss i klassen, så idag blir det nog lektioner och sånt som vanligt igen. Inte för att det någonsin kommer bli som vanligt, men vi får göra det bästa av det. Enligt mig känns det fortfarande bara som en dröm.

Idag efter skolan ska jag in till stan och fixa lite småsaker. Får se om jag hittar något snyggt att uppdatera min garderob med.

Nehe, nu ska jag fixa mig det sista. See you in school or later! ♥

DEN LÄNGSTA DAGEN I MITT LIV


Lyssna på låten och tänk på Mats (A).
Idag har det nog varit den längsta dagen i mitt liv. Det första man såg när man kom till skolan var en flagga som viftade på halv stång. Det var då jag förstod vad som egentligen hänt med Mats. Vi var den enda klassen som inte hade lektioner idag. Första lektionen satt vi i en ring och pratade om det. Jag tror inte det var någon som inte kunde hålla tårarna tillbaka för dig Mats. Lektionen efter skrev vi ner våra tankar på papper och fixade lite. Allra sist åkte vi till olycksplatsen, där han dog. Mer om det lite senare. Det har verkligen varit den längsta dagen i mitt liv. Han ska iallafall stå med på avslutningströjan nästa termin. Det ska jag se till. Skolan hade även fixat ett rum där det låg en bok vid en bild av Mats och ett ljus bredvid. Dit fick man gå och skriva något till Mats. Boken kommer senare att föras vidare till hans föräldrar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så det blir mer ikväll. ♥

Det första man såg när man kom till skolan.

På olycksplatsen la vi blommor, ljus och en bild med något alla i klassen hade skrivit.



Bromsspåren från bilen som han körde ihop med.

Rummet där vi fick skriva till Mats.

OUTFIT


Shorta - Hem å Vila
Tights - Har glömt
Ring - Glitter

090824

Hej!

Hur mår ni idag?Jag mår inte super. Jag undrar hur skoldagen kommer vara idag för klassens del. Det kommer nog vara ganska tomt och tyst. Jag har inte riktigt fått in det som hände igår än. Det kommer väl in så småningom. Jag vet inte ens vad jag ska skriva idag faktiskt. Ni får höra mer efter skolan. ♥

FAN VAD DET SUGER!

Jag vet inte ens vad jag ska säga, det suger så jävla hårt! Även om jag inte kände Mats så väl så har vi ju gått i samma klass i två år, detta skulle bli det tredje. Det är så jävla orättvist! Har inte så mycket mer att skriva, mer än VILA I FRID MATS AUSTRUP! <3

OUTFIT


Jeans - Bik Bok
Huvtröja - Only
Linne - H&M

090821

God morgon!

Idag är jag på bra humör. Vet ni varför? För vi vann mot FF igår med 6-1! Fy vad vi är bra. Haha! Det var riktigt skönt att trycka till dem en gång.

Aja, idag fyller Bella K 14 år! Grattis på födelsedagen!



Nu på morgonen ska jag till hudläkaren i Nässjö. Så jag missar en del av skoldagen idag med. Jag ska åka nu på morgonen. Jag kom på att jag kanske inte skulle sminka mig dit, men nu är det för sent. Ni får snart en bild på dagens outfit med! ♥

DAGS FÖR SERIEFINAL

Nu är det dags att sticka till matchen. Nervös eller vad? Vi måste vinna! Vi kan, det vet jag. Min matchuppladdning var att plocka upp äpplen åt pappa för han klipper just nu gräset, jag hatar plocka upp alla ruttna äpplen! Hoppas att det gjorde mig så förbannad att jag spelar bra, haha! Önska mig och laget lycka till!

BOROVALLEN 18.30! ♥

TANDLÄKAREN OCH BAD

Slutade ju vid 14.00 idag, men jag har inte uppdaterat för än nu eftersom jag har varit ute med hunden, ätit och jag fastnade framför tven.

Jag missade ju första lektionen idag eftersom jag var hos tandläkaren. Fy vad jag hatar det! Jag bara skakade när jag skulle gå in i byggnaden och jag var supernervös. Det gör så jäkla ont när de borrar i tänderna och håller på. Fy! Aldrig igen! Precis när första lektionen var slut kom jag tillbaka. Jag hade ju blivt bedövad hos tandläkaren, så alla mobbade mig för att det såg så fult ut. Haha! Jag kunde inte prata riktigt, när jag log var hela munnen sne, jag kunde helt enkelt inte göra så mycket så att det såg bra ut, hehe. Sista lektionen gick vi ner till sjön för att bada med klassen. Det var bara 6 stycken som hade med sig badkläder. Det var tråkigt att inte jag hade det. Blev så sugen på att bada när jag var där nere, men vi hade kul ändå (A).


9B ♥

MY OUTFIT TODAY


Ser lite läskig ut, jag vet. Haha!
Byxor - Kosta
Linne - JC
Luvtröja - Lager 157
Halsband -
Cocoo
Örhängen - Glitter




Glöm inte vår seriefinal/derby ikväll 18.30 på Borovallen mot Vetlanda FF. Viktig match brudar! ♥

090820

Jag ska sticka ner och äta frukost nu, blåbär och mjölk, men först tänkte jag skriva ett snabbt litet inlägg. Idag ska jag inte till skolan på morgonen. Utan jag ka till tandläkaren en stund. Så jag missar väl första lektionen och kanske lite av andra. Jag känner att det inte gör så mycket här i början. Vi slutar ju tidigt med idag. Så himla skönt!
Idag är det även 16 dagar till vi åker till Turkiet. Ååh vad jag längtar! Kan inte veckorna gå lite snabbare (A). ♥


BLÅBÄR OCH MJÖLK

Har precis nu duschat och rakat benen efter träningen. Känner mig väldigt fräsch. Som sagt så tränade jag innan, men det behöver jag inte skriva så mycket om för det är inte så intressant. När jag kom hem så åt jag iallafall en väldigt god kvällsmat (A). Blåbär och mjölk! Fy vad gott det är med frukt och bär. Mormor var så snäll så hon kom förbi med en bunke blåbär och lite pengar till mig med. Min mormor och morfar är toppen!

Nu ska jag fläta håret och göra mig i ordning. Sen är det dags att krypa ner i sängen för att vara utvilad till morgondagens skola. Ska även vara utvilad till seriefinalen och derbyt imorgon. Jag är nervös som in i! Måste ta den matchen tjejer, men det lyckas vi med om vi spelar så bra som vi kan (A). ♥


BACK TO SCHOOL

Första skoldagen är avklarad! Dagen har i sig varit ganska kul. Vi har haft 5 kamp och tipsrunda. Allt var kanske inte superkul, men det fanns en hel del saker som var kul. I en gren av 5 kampen skulle vi komma på så många ord vi kunde av ordet "SKOLSTART". Sammanlagt tror jag vi fick ihop 103 ord eller något, men det roliga med det var ju Julia. Hon skulle verkligen komma på hur många ord som helst, hon gav sig aldrig. Efter en stunds tystnad från henne skrek hon att hon hade kommit på ett superbra ord. Gissa vad ordet var? Karusell! Vart får hon alla de bokstäverna ifrån? Haha! Det var lite småkul faktiskt. Vi fick ju nya scheman med. Vårt sög! Kommer bli ett låångt år med det schemat känner jag.

Eddie spikar på.

Det ser ut som han är på toa, men han äter blåbär. Haha! Gud vad vi skrattade åt det!


Nu är jag iallafall hemma. Har ätit lite och nu kikar jag på Top Model. Även om jag har sett denna säsongen typ 5 gånger eller något. Haha! ♥

Skoloutfit


Dagens outfit:
Jeans - Gamla, så har glömt.
Linne - JC
Kofta - Gina Tricot
Diadem - Glitter
Halsband - Från tidning

090819

God morgon!

Dags för skola. Fy vad tråkigt! Jag längtar inte dit någonting faktiskt. Tidiga morgonar, plugg, knappt tid för sin fritid, m.m. Speciellt inte i år. Jag känner, det är sista året nu, nu ska jag fan plugga! Inte för att jag kommer hålla det, men ändå. Det ska bli kul att se alla nya sjuor med (A), plus att vi är äldst nu! Wiho! Även fast jag kommer sakna de gamla niorna så är det skönt att vara äldst.

See you in school! ♥

JAMIE LUCAS SCOTT

Alltså jag älskar den här ungen. Haha! Jag är helt kär i honom. När jag får barn så hoppas jag att han är som Jamie (A). Så himla grym!


090818

Jaha, sista dagen vi är lediga idag då. Hur känns det? För mig, inte bra. Jag längtar inte till skolan överhuvudtaget. Tyvärr så måste man ju gå. Får se vad man ska göra för att få njuta riktigt av den sista dagen.

Igår kollade jag och nästan hela 94laget på A-laget när de spelade en väldigt viktig match mot Ljungby. Landsbro ledde med 2-1 till det var typ 30 sekunder kvar, då kvitterade Ljungby. Det är så förbannat tråkigt att vi alltid gör så! Vi tar alltid ledningen, och sen tappar vi den i slutet. Alltid. Det är något vi får träna på.

Om ca 1 timma lyfter Annas plan till USA. Då får hon sitta i planet i 12 timmar. Jag kommer sakna henne! Have fun! ♥


FOREVER 21

Jag gillar dessa tre linnen från Forever 21 väldigt mycket. Jag tycker det är lite småtuffa. Vill ha!






Tycker även om dessa skor från samma ställe. Som jag har sagt förut, synd att man inte har pengar.


090817

Nu sitter jag här ensam framför tven och har precis tryckt i mig frukost. Idag åkte Anna ner till Malmö, hon åkte väl för en timma sen nu. Imorgon tar ju hon och Carro flyget till Orlando, Florida i USA. Jag kommer verkligen sakna henne! Hur ska jag klara mig utan henne i 18 dagar? Förhoppningsvis överlever jag. Jag hoppas iallafall att hon får en rolig tid!

Orlando, Florida


Fresten, gissa när jag vaknade idag? Jag vaknade vid fem! Jag fattar inte vad det är med mig, jag vaknar vid fem-sex hela tiden just nu känns det som. Det kanske är för att skolan börjar i övermorgon och jag är spänd eller något? Inte vet jag. På tal om skolan så längtar jag inte dit. Jag hoppas verkligen de första två veckorna går fort! För sen slipper jag ju skolan i en vecka ialalfall (A). ♥

GAY VS BOLT

Ikväll är det ju 100m final i friidrottsvm för herrar. Vilket betyder att det är Tyson Gay VS Usain Bolt. Personligen håller jag på Bolt. Vem är din favorit?

090816

Hej!

Nu är jag hemma från Göteborg. Igår när vi kom fram runt ett-tiden så stannade vi där vi skulle bo och åt lite. Där efter skjutsade pappan i familjen, Janne oss till Liseberg. Vädret var inte precis med oss. Det regnade nästan hela dagen först, och inte så lite heller. Framåt kvällen blev det uppehåll och då var det riktigt skönt ute. Vi hade trots vädret en rolig dag! Eftersom det var fyra år sedan jag var på Liseberg senast så har jag inte åkt Balder, för än nu. Det var verkligen inget för mig! Haha! Jag är så mesig när det kommer till karuseller egentligen. Så genom nästan hela Balder blundade jag och hade panik. Haha! Ellen satt bredvid mig och försökte lugna mig, även om hon inte lyckades så bra. Flume riden blev det mest åkt av. Totalt fem gånger. Vi var helt galna i den, haha! Det blev ju självklart en massa annat åkt också. Tex. Lisebergsbanan, Uppskjutet, Parisehjulet, Spökhotellet Gasten m.m.

I regnet hann vi med en sockervadd (A).

Inne på Gasten var nog Ellen räddast av oss alla, oväntat nog!

Kållerado.

När det regnade som mest höll vi oss inomhus, bla i spegelhuset.

Vi besökte även det nya Ben & Jerry's glasscaféet. Den glassen är verkligen sjukt god!

Efter ett åk i Blader vågade jag inte med Kanonen, men Ellen och Julia åkte den. De sitter i den andra vagnen.

Jag vann en enorm dumle som Ellen blev avundsjuk på. Haha!


På kvällen blir alla karuseller så fina (A).

Flume riden var bäst. Vi bjuder!



Idag kom vi hem vid fyra-tiden. Jag hoppade av vid Borovallen där B-laget spelade. Slutresultatet blev 4-2 och de spelade mot Husqvarna. Bra gjort!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, men jag är rastlös. Någon som vill göra något? ♥

LISEBERGSOUTFIT


Dagens outfit:
Jeans - Vila Clothes
Linne - JC
Huvtröja - Carlings
Örhängen - Glitter


090815

Hej!

Nu har jag precis gjort mig i ordning för att åka till Göteborg, men Julia kommer inte och hämtar mig för än om en timma. Jag har blivit för snabb på att göra mig i ordning. Haha! Vi ska gå på Liseberg hela dagen, och sen ska vi till en familj som Julia känner och sova där över natten. Ska någon annan dit idag? Kolla efter mig, Julia och Ellen isåfall (A).


Jag vaknade vid sex idag! Jag kunde verkligen inte somna om, så jag satte på One Tree Hill och kollade på de två sista avsnitten av säsong fyra. Nu måste jag köpa den femte säsongen. När jag får råd med den förstås. Vilket jag inte har nu.

Nu kommer jag inte hem för än i imorgon. Så jag kör en frågestund tills imorgon. Den avslutas imorgon 15.00. Hoppas ni ställer många frågor. ♥

LIF - HOLSBY

Nu är jag hemma från matchen. Det gick cpdåligt för mig, som vanligt börjar det låta som! Haha! Vi vann iallafall med 6-0, Jonna gjorde fyra, Becca ett och Bella K ett. Jag fick vara lagkapten idag med, haha! Jag som inte visste något om uppvärmningen. Som tur var gick det ju bra ändå. Bipple tyckte iallafall att matchen var mycket rolig att se på (A).

Nu är Bipple här och sen när han ska hem så blir det att packa tills imorgon då jag åker till Göteborg med Ellen och Julia. ♥

JOFAMA BY KENZA

Jag älskar kläderna Kenza har designat. De kommer ut i butik nu i helgen och kommer finnas i Lilla Butiken i Vetlanda. Synd att man inte har pengar bara så att man kan köpa allt. Haha!

Skinnjacka.

Skinnjacka med nitar.

Kjol.

Väska.



Min personliga favorit är kjolen, men allt är snyggt. Vilken är eran personliga favorit?


Roligare blogg?

Jag undrar bara om ni har några idéer för att göra min blogg roligare? Kommentera gärna och berätta vad ni tycker jag ska göra för att få den roligare!


Bjuder på en gammal bild.


090814

Det blev inte att jag tränade igår heller, men jag var iallafall uppe och och kollade på träningen. Jag hatar att bara sitta bredvid och inte får spela.

Moa och Anna.

Efter träningen var jag med Ellen och Julia. Vi var ute och gick i ca tre timmar. Eller gick och gick, vi satt vid Esplanaden nästan hela kvällen. Det var riktigt skönt att verkligen prata ut. Jag älskar er två flickor! Det får vi göra fler gånger tycker jag (A).



Idag blir det mest städning på mitt rum tror jag. Senare ikväll är det match med 94orna på Vallen vid 18.30 mot Holsby. BE THERE!

FY FAN!

FYY! Issa bara kom in på mitt rum nu och gnällde och gick runt och kunde inte få ro att ens sätta sig ner. Till slut gick hon ut i hallen och spydde! Två stora högar spy. Blä! Jag tål verkligen inte sånt, jag är känslig för sånt. Jag gick ju självklart ner för att se om hon ätit något som inte är bra. Tror ni inte jag hittar en stor hör med löst bajs! Jag är helt illamående. Nu måste jag gå och torka upp det. Om jag nu klarar det?


090813

Hej!

Igår var det ju DM. Det slutade tyvärr inte så bra som vi hoppats, men jag tycker att Landsbro är bäst ändå. Maja gjorde ett par riktiga super-räddningar, och alla kämpade på bra. Slutresultatet blev 0-2. När matchen var slut gjorde jag och Bella i ordning kiosken och sen cyklade vi hem. Ellen fick sina paket av mig, och hon blev nöjd! Puh. Jag följde med Ellen hem. Jag, Ellen och Julia bakade kolasnittar, som tyvärr tog slut direkt. Haha!



Vad ska man göra idag då? Jag får se om det blir träning ikväll eftersom jag är lite förkyld och har lite ont i halsen fortfarande. ♥

090812

Hej hej hallo!

Igår mådde jag inte alls bra. Jag hade feber, ont i huvudet, halsen och örat + att jag var dålig i magen. Trots det så tog jag mig in till stan tidigt på morgonen eftersom att jag skulle klippa mig vid kvart i tio. Jag blev iallafall nöjd. Efter det gick jag på stan med mamma en stund. Jag höll typ på att tuppa av ibland, haha, men jag klarade hålla mig vaken. Lite köpt fick jag också, tur att något kan hålla en glad iallafall. Det blev ett par pissetofflor från Adidas, ett vanligt svart boxerlinne från Gina Tricot och en supermysig kofta från Gina Tricot.

Koftan jag köpte.

När jag kom hem gick jag och la mig direkt i soffan och läste nya Solo som jag också köpte. Det blev även lite One Tree Hill tittande. Gud vad jag älskar det programmet!
Jag blev lite piggare på kvällen, då jag var ute och gick med Ellen och Julia. Vi stannade på fotbollsplan där vi satt och pratade och dampade. Vi gick hem till Felix efter en stund för att leka med hans kattungar. Haha! Vi älskar kattungar!


Vi får se vad jag gör idag. Just nu sitter jag och underhåller Anna medans hon bakar bröd och sen ska jag underhålla henne när hon rensar sin garderob. Vad har man inte syskon till? Jag ska också rensa min garderob sen och slå in Ellens paket så hon kan få dem någon gång.
Ikväll spelar 95:orna DM-kvartsfinal tror jag det var, hemma mot Hovshaga! Kom dit klockan sju, som jag ska göra och peppa dem till seger.
Det blir nog en ganska bra dag trots allt. ♥

GOO GOO DOLLS

Har fått upp ögonen (eller kanske öronen) för denna låten. Jag älskar den vekligen! Den är ju inte precis ny, men gud så bra (A). Lyssna och njut ♥


090810

Det börjar bli en väldigt vanlig bortförklaring, men det är faktiskt så att datorn inte funkar varje dag. Bara när den har lust. Nu när den väl funkar så försöker jag uppdatera.

Igår spelade jag match med 94-laget. Första matchen på höstsäsongen. Den var borta mot GIF. De har blivit bättre sen sist, men det hindrade inte oss från att ta hem segern ändå. Slutresultatet blev 1-4. Vi hade kunnat göra typ tio mål, men vi är ju inte bäst på att sätta våra chanser. Tex. jag missade nog fyra öppna mål. Det är inte bra! Vi hade det mesta av spelet och de hade inte så mycket att säga till om, men det var skönt att vinna första matchen iallafall (A).

Senare på eftermiddagen cyklade jag och Anna till Myresjö för att kolla på deras A-lag. Där blev det också vinst med 3-2. Härlig dag för vår fotboll. Landsbros damer tog även poäng borta mot ett topplag, Norrköping igår. Vi ledde visst med 0-3 i halvlek, men tappade ledningen till 3-3 i andra halvlek. Vilket blev slutresultatet. Vi hade haft ett till mål, men det blev bortdömt för offisde. Lite tråkigt! Jag tycker det är starkt gjort ändå.


Idag ska jag nog bara ta det lugnt eftersom att jag inte mår så jättebra idag. Så tråkigt, men så är det ibland. ♥

GÅRDAGENS OUTFIT






My look yesterday.


090808

♥God morgon!

Igår vid elvatiden åkte jag, mamma och Anna ner till sjön för att sola och bada. Solen stekte väldigt mycket, så jag har fått lite ny bränna nu iallafall (A). När vi var där var det även simskoleavslutning för barnen som gått i simskolan, bla mina kusiner Axel och Gustav som hade gjort det bra ifrån sig. Där efter låg vi bara och solade till tretiden då vi åkte hem.

Gustav simmar med kransen på huvudet.

Axel med sin krans.

Gustav är nöjd efter simskolan.

Hopp!



När vi kom hem från sjön så gjorde jag mig i ordning för en kväll i Växjö och Rix FM festival. Jag åkte dit med Bella, Becca och Ellen. Vi kom dit runt sex någon gång, och eftersom inte själva festivalen började för än vid sju så gick vi lite på stan och träffade en massa trevliga folk som tex Bipple, Anton, Linnea, Lisa, Josse, Jossan, Julia, Maria, Emma, Fidde, Hanna, Isa, Alle och en massa andra. Jag och Bella tappade bort de andra två ganska snabbt, så vi fick tillbringa kvällen utan dem eftersom det var omöjligt att hitta dem i alla folkmassor. Vi träffade Natta, Eva, Emelie, Hägne och några fler som vi istället var med. Kul hade vi iallafall. Dansade och dampade som vanligt, men det är ju det som gör det kul. Här kommer bilder från kvällen, jag orkar inte ladda upp några filmer.

Bella, Natta och Eva ♥

Något förband.

Style.

Let's dance!

Många glada smile under kvällen (A).

Velvet.

Janet. Jag älskar den tjejen (A).

BWO.

Massa folk var det där. Inte konstigt att vi tappade bort Becca och Ellen. Haha!

Erik Hassle är fan bäst!



Kim.

E.M.D. De var ju bäst, eller hur Bella? Haha!


Tack alla för kvällen. Den var superbra (A). ♥

GRATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Ellens födelsedag! Grattis på 16 årsdagen Ellen Ryberg! Du är bäst, jag lovar! Ha en superbra dag!


Puss på dig :* ♥

090807

God morgon!

Igår var jag i Ullared hela dagen. Vi åkte vid klockan sex igår på morgonen för att komma dit en bra tid. För typ första gången såg jag knappt någon känning. Jag såg Eva Törn bara. Hehe! Det blev iallafall lite köpt: Paket till Ellen, fotoram till mitt rum, fotoalbum, skärp, kollegieblock, strumpor, BH, hudlotion, tygskor, hårnålar, kajal, hårspary, hårfärg, örhängen, fotlänk, ps 2 spel, en väska och godis.
När vi kom hem så tränade jag. Tyvärr fick jag gå av för mitt jävla lår! Jag hatar det just nu! Kände mig så himla lat när jag bara satt där jämte planen och kollade på dem, men så är det ibland.
När jag kom hem så färgade Anna håret på mig. Nu är jag som en ny person. Okej, kanske inte, men ändå. Haha! När det var klart så nördade vi framför tvspelet till det blev läggdags.


Min outfit igår:
Tröja - Vero Moda
Skor - Abrahamsons skor
Halsband -
Cocoo.se
Örhängen - Glitter


Min snygga Svampbob choklad som jag köpte. Haha!

Före och efter bilder på håret. ↓

Före.

Efter.


Lite dåliga bilder, men jag hoppas ni ser.



Idag är det fredag. Det betyder att det är Rix FM festival idag i Växsjö. Frågan är vem man ska dit med och hur man kommer dit? ♥

PROMENIX

Jag har kommit hem från en promenad med Julia nu. Vi skulle gå någon runda som hon hade gått innan, men vi kom inte så långt på den eftersom det gick lösa kor på vägen. Så vi vände och gick till Myresjö och tillbaka istället. Snackade en massa. Det var riktigt nice, förutom att min hund rullade sig i skit och stank! Haha!

Har precis ätit mat och nu är det bara att vänta till vi samlas med laget. Vilket är kvart över fyra. ♥

090805

Hej!

Det ar ett tag sen nu. Datorn gick sönder igen, men den fixade sig själv. Sen har jag inte haft tid eller inte haft lust att sitta vid datorn faktiskt.

Hur är det med er nu då? Jag mår bra, förutom att jag har lite ont i kroppen sen helgens träningsläger fortfarande och så har jag lite fjärillar i magen. Jag har träningsmatch med 94-laget idag mot Eksjö 95-lag. Jag hade inte varit nervös i vanlig fall, men nu är det så att jag ska vara målvakt! Hur ska det här gå? Haha! Maja är inte hemma, så någon annan fick stå, och det blev jag. Som tur är så är matchen i Eksjö, så ni slipper se mig.

Ska nog gå ner och hjälpa mamma att baka bullar nu. Det finns inget godare än nybakta bullar med kall mjölk! Mums! ♥

RSS 2.0