Vårvandring

Idag var det vårvandring i skolan . Innan vi gick körde vi lite hänga gubbe med Cissi . Jag klarade ut sista ordet . Jag äger (Y) ! Vid kvart i nio gav vi oss iväg på vår promenad till Ljunganäs och tillbaka . Jag hade med mig vovven eftersom Magnus tyckte jag skulle ha det . Efter ett litet tag stannade vi och fikade lite en liten stund . Sedan gick vi vidare . Vi var framme vid maten ungefär kvart över tio då vi satt och väntade . Därefter fick vi skinksallad , fralla och sås . Mycket gott tycker jag (Y) . Lät även Issa hälsa på Magnus hund . Hur feg får en hund va ? Issa var livrädd , så hon hade svanen mellan benen och tjöt så fort Magnus hund nosade på henne xD . Vi fortsatte gå hemåt sedan . Jag gick med Bella , Jesper och Emelie . Var trevligt . Vi kom hem vid ett-tiden så då gick jag hem . Det blir inga bilder eftersom mitt jävla internet cpar !!

Nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska göra ikväll :S . Hur tråkigt som helst ! Vill åka in till stan eller vad som helst ! Jag behöver något att göra NUU !

Äntligen !

Nu har jag äntligen beställt klipptid ! Asså , det var ett år sedan jag klippte mig :S . Vadå måste klippas ? Har bara inte orkat ta tag i det , men nu jäklar gjorde jag det . Så på torsdag nästa vecka ska jag klippa mig efter skolan . Glöm inte påminna mig ! Eftersom jag är ganska glömsk av mig ibland .

Promenad och cykling .

Idag första lektionen kollade vi färdigt på "den femte kvinnan" . Den var helt okej , inte den bästa film jag sett , inte heller den värsta . När texten i slutet av filmen rullat färdigt ville Camilla snacka med oss om en viktig sak . Ni flesta vet nog vad det handlade om . Blev faktiskt ganska spänt i klassrummet , många arga och mycket diskutioner . Vi får väl se om det blir någon förbättring , eller så händer det inget och så blir det mer diskutioner och skit . Den lektionen var 20 minuter längre än den skulle så vi fick bara en halvtimmes mattelektion . Ganska skönt det med faktiskt . Därefter hade vi 25 minuters rast , då det blev kortspel och sedan engelskalektion . På lunchen gick vi och åt direkt och sedan satte vi oss ute mot den varma väggen i solen . Hur skönt väder som helst ! Kikade in lite boys som spelade fotboll , men det var bara sjuor ändå . Haha ! Sista lektionen sen var det ju inriktning . Jag , Elin och Julia var ute och gick . Vi var även hemma här och hämtade hunden så att hon kunde bli rastad . Vi var ute i typ en timma och tjugo minuter eller något kanske . Cyklade sedan hem med hunden . Första gången jag cyklar med henne . Det gick ju hur bra som helst ! Bilderna är inte 
så bra eftersom de är tagn med min mobil .

Sitter mot skolväggen och solar .


Cyklar med issa .


Imorgon är det vårvandring , funderar på om jag ska ta med mig hunden då . Magnus tyckte ju jag ska det eftersom han ska ta med sig sin . Får se vad mamma tycker med . Annars ikväll blir det kanske gymnasiet . Blir det inte det så ska jag göra mig lite valborgsfin . Typ måla naglarna , ha fotbad och lite annat smått och gott .
Kram <3

090429

God morgon !

Jag vaknade väldigt pigg idag och jag är på toppenhumör ! Så det känns som att det kommer bli en jättebra dag idag ! Solen skiner , det ska bli 24 grader , kan det bli bättre ? Hmm , nej . Så nu hoppas sommarkläderna in i bilden och snygga solbrännor . Bild på dagens outfit kommer senare ikväll . Har tyvärr ingen kamera nu . Nu rullar visst klockan iväg , som vanligt . Måste tyvärr gå nu . Får försöka hålla mig på samma humör hela dagen .
Ha en superdag ! Puss och kram <3


Förlåt mig .

Förlåt mig om det inte blir så mycket uppdaterande nu , men internetet har varit lite upptaget . Det är bra det med i och för sig . Men så ni vet om ni undrar varför det bara kommer kanske ett inlägg om dagen :P . Kram <3

090428

Idag har dagen faktiskt varit kul . Den började med SO . Fast där var jag så jäkla trött så jag höll på att somna ändå . Haha ! På NO:n hade vi bara provgenomgång och repeterade frågor så den var inte så jobbig precis . Efter maten var det teknik . Då vi fortsatte med våra högtalare . Jag fick rycket på Cissi eftersom hon aldrig kom och hjälpte mig ! Sen när jag hade suttit med en sak i typ en halvtimma , så kommer hon och säger att jag har gjort fel ! Kunde hon inte sagt det tidigare eftersom hon kollade när jag började med att göra fel ?? Aja , jag skiter i det nästa gång , kanske . Sedan var det idrott . Vi hade softboll . Gud vad dålig jag är på det , haha ! Men kul är det . Mitt lag vann med typ 30 poäng . Vadå äga ? Dagen slutade sen med "Den femte kvinnan" . Filmen börjar bli lite komplicerad nu , men jag ska nog hänga med ändå .

När jag kom hem från skolan slängde jag i mig lite mat och sedan satte jag mig framför tven . Plötsligt ringde Elin till mig , så jag trodde att jag hade gjort något . Blev lite småskraj , men det hade jag inte . Blev mest en massa snack . Den tjejen är underbar ! Vi ska ha det super imorgon på inriktningen (A) .

Vid halv sju var det träning . Snabbhet , styrka och kondition stod på schemat . Vi började som vanligt med våra fyra varv runt planen . Efter det blev det en teknikcirkel en liten stund . Sedan började det , idioten . Jobbigt , men effektivt . Så ska det ju va . Där efter blev det styrka och sedan lite avslut och match . Rolig träning om ni frågar mig .

Nu måste jag visst plugga . Vi hörs ! Kram <3

090427

Jag orkar inte skriva om skoldagen idag , men den har varit helt okej . Fint väder , härlig klass och roliga raster :) . Efter skolan var jag även lite snäll mot systern min så jag hämtade hennes cykel åt henne (A) .

När jag kom hem från skolan blev det att slänga i sig lite mat och sedan byta om för fotbollsträning . Först var det med 94-laget . Vi tränade på inlägg , inkasst och lite annat smått och gott . Den träningen var faktiskt ganska kul . Fick även spelschemat . Jag får stå över de roligaste matcherna ! Så tråkigt ! Jag får stå över mot Hultsjö och GIF . Det är lite surt , men that's life . Sedan stack jag bort till Borovallen och damlagsträningen . Kom ju lite sent så när jag kom skulle vi börja med en inkasst och inläggsövning . Den var faktiskt kul . Körde den hela träningen . Vår grupp hade iallafall kul ! Glöm inte att jubla när ni gör mål tjejer ! Haha ! I slutet spelade vi två mål , A-lag mot B-lag . Jag fick spela i A-laget . Det var kul att jag fick chansen där .

Det var ju nya avsnitt på 90210 nu när jag kom hem ! Hur länge har de hållt på ? Jag har säkert missat hur många om helst ! Så jävla tråkigt ! Jag får rycket på mig själv ! Aja . . .

Ha en bra kväll :) . Puss <3


LIF - RÖDSLE

Matchen idag gick ju inte så bra precis . Jag fick sitta på bänken hela första halvlek . Deras jäkla polskor kan ju bara dö ! Haha ! Nej , men fy vad snabba och bra de är . Hade lite problem med dem . Jag var på högerbacken sista halvleken så jag fick en del att göra . Matchen slutade 0-5 . Inte så kul för oss , men vi gjorde vad vi kunde .

Sen när jag kom hem blev det en tripp till kiosken och sen One Tree Hill och Gossip Girl . Nu sitter jag här och känner mig depp , vet inte varför , men så är det .

Imorgon är det skola imorgon , längtar inte . Aja . Ha en bra kväll ! Kram <3

Vistacupen

Nu ska jag beätta lite om gårdagen , bilder kommer senare .

Vid halv sex var det dags att gå upp , käka frukost och packa kassen . Klockan halv sju bar det av mot Vista från ishallen . När vi kom fram bytte vi om och gick ut för lite information . Sedan var det dags för uppvärmning . Första matchen var mot Mariebo . Vi hade spelet och de var inte så jättebra , men efter full tid stod det 2-2 . Så matchen avgjordes på straffar . Efter straffarna så blev resultatet 3-2 till oss . Härligt tjejer ! Och vi fortsatte att vinna match, efter match, efter match . Så det funkade bra för oss . Näst sista matchen spelade vi mot Hultsjö . Vi borde gjort flera mål , men icke . Den matchen fick också avgöras på straffar . Jag fattar inte hur Karin kunde välja mig som straffläggare , eftersom jag aldrig satt en straff i hela mitt liv . Så när jag skulle gå fram och lägga min straff blev det inte riktigt så bra xD ! Jag la upp bollen och la en bredsida typ 15 meter utanför xD . Samtidigt som jag "skjöt" bollen , tror ni inte att jag halkar baklänges och flyger ner på marken xD ? HAHAHA ! Mycket skratt även om det blev en liten sur förlust mot Hultsjö . Efter sista matchen hade vi vunnit alla matcher utan mot Hultsjö då . Så vi sprang upp och kikade på Egna hems sista match , det var straffar där . Om de vann kom de på samma poäng som vi , förlorade de skulle vi vinna cupen säkert . Egna hem vann ju såklart straffläggningen så det var ingen som visste vem som skulle vinna . De trodde ju också att de redan vunnit , så de började ju fira och så . Vi stack in i duschen och gick till prisutdelningen . När de kom fram till vem som skulle vinna så var det lite småkul faktiskt . De bara : Vi har nu efter endel diskutioner utsett en vinnare . Egna hem bara : Det är vi . . . Och en massa sånt . Sen sa högtalaren LANDSBRO IF ! Fan vad snopna de blev xD . Har sån skadeglädje i vårt lag ! Så vi vann cupen . Gött tjejer !

På kvällen efter cupen kom Bipple hit , så det blev kolla robinson och snacka med honom . Det var riktigt nice faktiskt . Senast jag var med honom var förra sommaren !

Nu satt jag med och läste på Egna hems hemsida . Där stod det att efter prisutdelningen igår hade deras tränare gått fram och snackat med seketeriatet . Då hade de diskutetat hur vi kunde vinna , men vi vann ju på målskillnad . Sen kom de fram till att Egna hem vunnit cupen , men vi fick segerbucklan . Hur konstigt låter inte det ? Så nästa gång de möts ska de ha en ny priscermoni för Egna hem ? Helt wierd . Läs allt här på Egna hems hemsida . Jag tycker ändå att vi har vunnit , eller vi har det !

Senare idag är det match på Borovallen mot Rödsle . Kom och se oss 15.00 ! Kram <3

Herrlagsmatch

Nu har jag ätit och kom hem från herrlagets match för en stund sen . Kom dit med bella för att kolla på Oscar och Felix . Behöver ju inte kommentera så mycket om matchen xD . De förlorade iallafall med 1-5 . Inte så bra kanske . Jag och Bella ägde som vanligt . Vägen hem var också kul med Alle och Wille . Hihi !

Ska börja packa mina kläder och så tills imorgon då vi ska äga ut alla på Vistacup . Ska upp vid halv sex :O ! På en lördagmorgon ! Jag är så mycket som död , men det kommer nog att bli kul ändå .

God natt <3

Bak

Har precis bakat cornflakeskakor . Visst ser det gott ut (A) ?


Om någon vill följa med mig på fotbollen så hör av er på mobilen :D <3 . Hör gärna av er !

Underbar dag

Än så länge så har dagen bara varit super och ännu mer super (okej , lite dålig , men det koncentrerar vi oss inte på nu) . Dagen började ju med att vi åkte in till stan . När jag och några andra gick mot bussen så stängde de dörrarna och började köra . Vi trodde ju att bussen skulle åka ifrån oss . Alla som var i bussen bara kollade på oss och skrattade . Förstår det för det borde sett ganska dumt ut . Iallafall så vi fick ju typ panik och visste inte vad vi skulle göra , men sen så hade ju bussen bara kört fram lite för att en sopbil skulle komma förbi . Så vi kom ju med bussen ändå .
När vi kom till stadshuset så satte vi oss i någon stor sal som jag inte kommer ihåg namnet på . Där satt vi n stund och så var det två stycken som pratade om Vetlanda komun och så . Det var så tråkigt att jag höll på och dö . Jag orkade inte lyssna , så jag satt otrevligt nog och smsade istället . Efter stadshuset spatserade vi vidare till ungdomsmottagningen . Där snackade vi om könssjukdomar och annat sånt . Pga promenaden var jag lite piggare så jag orkade lyssna denna gången . Där var det ju lite trevligt ja . Klockan tickade på och så for vi hem till Landsbro .
Tillbaka på skolan så satte vi oss och spelade några omgångar kort eftersom vi hade två timmars rast . Efter en liten stund tröttnade vi och så gick vi ut i den sköna solen . Underbart väder ! Det är sjukt vad härligt det är !
Klockan halv två började hemkunskapen . Vi gjorde creps . Jag jobbade med Julia och våra blev hur goda som helst ! Bra jobbat Julia ;) .

Nu sitter jag här och är mätt och funderar på vad jag ska hitta på . Ska nog ut och springa en liten sväng snart och sen ska jag kanske baka med (A) . Ikväll blir det nog att kolla på lite fotboll om jag har lust . Annars får ni gärna höra av er ! Kram <3


Dagens outfit .
Blus - Bondelid
Jeanstights - Gina Tricot
Skor - Abrahamsons skor
Armband - Kicks , present och Annas


090424

God morgon !

Idag mår jag strålande ! Solen skiner och det är varmt ute . Har även fått lite lite sovmorgon idag eftersom vi ska åka in till stan idag . Vi ska till stadshuset och så ska vi till ungdomsmottagningen . När vi kommer tillbaka från stan till skolan , har vi två timmars rast och sen har v hemkunskap . Vadå asskön dag ?

Igår när vi skulle träna så kunde vi ju inte fylla på våra vattenflaskor . Det var en vattenläcka här i Landsbro , så halva Landsbro var utan vatten . Vi trodde att vi skulle dö av törst , men som tur var är några smarta nog att fylla på hemma . Sen kunde vi ju inte heller gå på toa eftersom det inte gick att spola och det var ganska mycket problem . Efter träningen sen stack jag bort till Borovallen och var med på fikat och matchuttagningen med damlaget . Då hade äntligen vattnet kommit tillbaka . Skönt !

Imorgon är det Vistacupen och på söndag är det match hemma mot Rödsle vid 15.00 . Kom och se oss spela vår premiär på hemmaplan !

Puss <3

Varmt och skönt

Vet inte vad det har varit denna veckan , men nästan alla dagar har varit super ! Idag började dagen med elevens val . Det var så fullt i klassrummet att alla inte fick plats , så jag , Karl , Patrik och Pierre satt i ett grupprum . Vi hade iallafall kul ! Haha ! På musiken började vi spela instrument och så . Jag började med bas och det var inte alls kul , men det klarar jag nog av ändå ! I slutet av lektionen fick vi gå och rösta på någon grej om personer som har gjort något bra för världen . Den som får mest röster vinner en massa pengar som han/hon kan använda till att hjälpa världen med . Kände bara igen en person , så det fick bli han som fick min röst xD . På sista lektionen hade vi fysik . Där bytte vi platser idag . Personen jag satte jämte innan vi bytte blev iallafall överlycklig över att vi skulle byta xD (inga namn näms) . Jag sitter nu längst bak med David . Han och jag äger dig ! Haha !

Nu när jag kom hem blev det en liten runda med hunden i vårsolen . Så skönt att vädret äntligen blir super ! Tyvärr vägrade Issa kolla in i kameran , men hon är söt ändå (A) .

Min sötnos <3

090423

God morgon !

Idag är det torsdag och det betyder kort dag i skolan . Skönt ! Behöver komma bort från skolan igen , redan . Jag är så trött på den att jag vet inte vart jag ska ta vägen , men det är ju bara sex och en halv veckor kvar till sommarlov ! Längtar !

Sen ikväll blir det träning med , men med vilket lag ? 94-laget och damlaget tränar ju samma tid . Har lite beslutsångerst faktiskt :S . Får väl se hur det blir med det .

Nu vill jag ha en ny mobil med ! Kan man få förslag på en bra mobil som inte är superduper dyr ? Tack !

Måste sticka och äta frukost . Ha det bra ! Puss <3

I'll be

Hemma från träningen nu . Var en väldigt rolig träning faktiskt ! Sen var vi ju sjukt många med :O . Var 28 stycken på träningen idag , vadå överfullt ? Men det är ju bra det med .

Jag har skaffat en ny favoritlåt . Så jävla grym , asså jag älskar den !

090422

Skolan idag var en mycket bra dag tycker jag . Började med svenska då vi fortsatte kolla på filmen . Camila kom fram till att det var något mysko med filmen eftersom vi har kollat i typ en och en halv timme och inget drar sig mot ett slut , så hon kollade på fördralet . Då var ju filmen fyra timmar lång . Haha ! Efter det hade vi matte och då satt vi ändå bara i datasalen och spelade mattespel , så det var väldigt slappt . På engelskan var det inget speciellt och inte på tyskan heller . Sista lektionen var det inriktning . Jag var ute och sprang/gick med världens bästa Elin . Du är verkligen bäst gumman ! Vi snackade om kärlek , killar , vänskap och om massa annat . Du är verkligen någon jag litar på till 100% . Måste va snart tycker jag :D (A) . Jag älskar dig !


Världens finaste <3



Annars nu sitter jag här och lyssnar på musik och har tråkigt . Träning sen ikväll och sen imorgon är det äntligen torsdag ! Kram <3


Blus - Bondelid
Tights - Ellos
Skor - Scooutlet
Halsband - Från Thailand
Armband - Kicks och present


Dagen .

Nu är jag hemma från skolan och käkar toast med tacoköttfärs . MUMS !

Dagen började med SO . Magnus var inte i skolan idag så vi hade Kenneth , men han är bra han med tycker jag . Vi kollade på en film och pratade bara . Ganska skön lektion . Tyskan var inget speciellt som vanligt . På NO:n blev vi uppdelade i små grupper och så fick vi göra små experiment . Det var faktiskt kul ! Vi fortsatte med våra högtalare av papper på tekniken . Vårat teknikprov som vi gjorde för 6 veckor sen fick vi äntligen tillbaka ! Jag förväntade mig sämre poäng än jag fick , men jag fick samma betyg som jag trodde . På idrotten spelade vi fotbollsbrännboll . Mitt lag vann , yea ! Haha ! Inte min förtjänst , men ändå :P . Till sist på svenskan kollade vi på en Wallanderfilm : den femte kvinnan . Lite småläskig sådär . Ska fortsätta kolla på den imorgon med .
Jag gick med Ellen hem , vi satte upp en grej i affären och sen blev det vägen hem .

Nu i eftermiddag får vi se vad jag hittar på för skoj , men nu ska jag plugga . <3


Dagens .

090421

God morgon !

Har ni sovit gott ? Det har jag ! Hur skönt som helst .
Idag är det tisdag , vilket betyder den tråkigaste dagen i skolan , men vi ska iallafall få tillbaka våra teknikprov som vi gjorde för typ två månader sen eller något . Go Cissi ! Ikväll är det ingen träning , får se om jag tar en träningsstund själv , eller vill någon kanske hitta på något ?

Nej , nu ska jag göra mig i ordning det sista och gå ner för att käka frukost . Ha en bra dag ! Kram<3

090420

Förlåt mig , jag ska börja uppdatera oftare , men idag när jag kom hem var datorn upptagen så det gick inte .

Var hur trött som helst i skolan idag ! Usch , ville bara hem och sova . På tyskan bytte vi platser , så nu sitter jag jämte Jennika . Trevligt ! När vi hade NO blev det mest diskution med Cissi om hur hon ska göra för att vi ska va nöjda , eftersom typ ingen är nöjd med henne . Vi fick även byta platser på svenskan , så nu sitter jag med Öller . Inga dåliga platser jag fick . Hehe ! Förlåt Jesper för att jag "råkade" snätta till dig på käften innan matten xD . Var bara tvungen , haha ! Dagen slutade med en slapp SO-lektion .

När jag väl kom innanför dörren tog jag lite färdiglagad mat ur kylskåpet , värmde och smaskade i mig . När tallriken var tom satt jag mest och pratade med systern min , tills mamma kom hem och då gick jag och bytte om för träning .

Först var det träning med 94laget . Var en ganska slapp träning , men den var faktiskt ganska rolig . När den träningen tog slut stack jag till nästa fotbollsplan för träning med damlaget . Den träningen var med rolig , men det gick mer än piss ! Herregud vad jag ska spela fotboll hela sommaren så att jag får in allt ! Jag höll även på att frysa ihjäl , så när jag kom hem var mina händer så kalla att jag inte ens kunde knyta upp mina skor .

Maten ligger i magen och allt är klart , så nu sitter jag här lite . Ska plugga lite engelska och supertråkig tyska nu med . Vi hörs ! Kram<3

Polkagriscupen

Helgen i Gränna har varit toppen även om det kunnat gå bättre .

I lördags morse åkte vi hemifrån vid klockan halv åtta . Det var ganska segt , men vem bryr sig ? Haha ! Vi kom dit runt niotiden och då var det dags att byta om för match . Kommer inte ihåg några motståndare så det skiter vi i (A) . Första matchen vann vi med 2-0 , men i de sista minuterna fick jag en smäll på låret så fick hoppa av matchen och fan vad ont det gjorde ! Men cupen började ju hyffsat bra med vinst . Vi hade några timmars uppehåll efter den matchen , så vi hade disco i vårt rum . Jag , Bella och Julia äger på att dansa ;) .
Sen var det dags för andra matchen . Kommer ihåg att det var mot Brommapojkarna iallafall :P . Jag stod över den matchen pga skadan förra matchen , så jag fick bli fotograf och cheerleader . Vi vann matchen med 3-0 . Snygga mål Stina ! Tur eller vad :P ? Lisa stackarn blev skadad den matchen med . Hon blev trampad på knät så hon fick gå av matchen .
När matchen var slut följde jag med laget och åt mat som inte var precis supergod , men sånt får man ta ! Även efter maten hade vi disco i våran fina biologisal med massa döda djur . Det låter mysigt va ?
Sista matchen för dagen var mot något lag jag inte minns namnet på . Jag testade att spela den matchen även om det gjorde lite ont . Det funkade ganska bra , men det gjorde ju ont ibland . Det kanske hjälper att vara skadad , eftersom jag gjorde ett utav målen vi gjorde (Y) . Vann med 6-0 , dom sög ! Haha ! Även här blev en av våra spelare skadad , Jonna fick en smäll på foten . Inte bra alls .
Efter duschen och maten gick jag och några andra till en affär och köpte lite godis och snacks . Vi hade lite mys , låg och pratade och så på rummet i våra sängar . Senare på kvällen följde jag med Bella , Mickan och Hanna till discot som var där . Kan säga att vi var de enda som gick med mjukiskläder och kom dit osminkade . Vem bryr sig ? Vi var snyggast ändå ! Hade kul och dansade skiten ur allihop . Sen tävlade vi om vem som fick mest killar xD . Jag och Hanna vann ! Woho ! Det var bara äckel som kom , men ändå . En bara kom fram till mig och ville strula , vadå desperat ? Stackarn som blev dissad av de flesta tjejerna . Aja .
Inte så sent gick vi tillbaka till vår kära biologisal och la oss .

Vi fick lite sovmorgon , så Karin och Annelie väckte oss vid halv nio . Det blev frukost och lite slapp innan det var dags för semifinal mot Röösö . Alla var laddade , och det borde räckt . För vi spelade så mycket bättre än dem och så . Orkar inte beskriva matchen i detalj . Vi förlorade iallafall med 3-2 . Inte så kul , men i övrigt har helgen varit kanon !
Hemvägen blev inte precis som den skulle , eller vad säger ni Hanna och Bella ? Haha ! Först åkte vi till en polkagrisaffär , ett måste såklart , där vi köpte polkagrisar och kollade när de tillverkade dem . Därefter åkte vi in till Jönköpings akutmottagning där vi lämnade av Lisa eftersom hon blev skadad , och hon kunde inte alls gå på det . Sen gick vägen hem som den skulle . . . ända tills vi kom till sävsjöskylten . Där typ lossnade ett däck så vi kunde inte köra vidare hem . Klart så hade de inget sånt där fälgkors eller vad det heter i bilen , så vi fick ringa Hannas syster och pojkvän så att de kunde komma med ett . Vi stod på den där parkeringsplatsen i en timma och 70 minuter . Härligt va xD ? Till slut kom vi hem . . .
Nu kommer bilder från helgen .

Mitt ben efter smällen på första matchen xD

Laget laddar inför match .

Uppvärmning .

Matchtime .

Go Jonna !

På väg till kiosken med Julia , Stina , Jonna och Anette .

Polkagrisbakning .



På kvällen sen blev det One Tree Hill och Gossip Girl . Bäst !

Ha en bra kväll ! God natt <3


Cup

Ska börja packa nu till Polkagriscupen som är imorgon . Längtar ! Bella och jag kommer äga ut alla ! Haha ! Så imorgon blir det inget bloggande för min del . På söndag kommer vi hem så då kommer det nog bilder och så från helgen .

Fresten så kan ni smsa och ringa mig i helgen nu . Min snälla pappa har varit och hämtat mobilen som tur är (A) .

Fick ju våra klubbkläder igår med . Snygga för en gångs skull ;)


Nu måste jag packa , klockan är ju snart tio !

God natt <3


090417

Hejsan !

Nu sitter jag här hos Jesper , följde med honom hem från skolan idag . Mamma kommer väl och hämtar mig om en stund tror jag .

Skolan började med handledartid . Då satt vi bara och diskuterade skolavslutningen och Cecilia Gladh typ . Mycket rolig handledartid faktiskt ! Haha ! På So:n hade folk redovisning om sin prao . Bl.a jag . För en gångs skull var jaginte ett piss nervös framför klassen ! Vad har hänt ? Det är ju positivt iallafall . På idrotten spelade vi volleyboll . Mitt lag kom sist ! Yea ! Vadå äga ;) ? På hemkunskapen planerade vi vad vi ska laga för mat på det praktiska provet om tre veckor . Jag ska jobba med Julia och vi ska göra klyftpotatis , indiska köttfärsspett , sommarsallad och glass med bär och frukt . Visst låter det gott (A) ?

Ska bara skriva att ni kanske inte ska ringa mig och smsa mig i helgen . För jag glömde min mobil i bussen ! Smartass jag är , jag vet !

Puss och kram till er alla <3

090416

Idag på morgonen försov jag mig lite . Inte så mycket , men tillräckligt mycket för att jag inte skulle orka göra mig i ordning så mycket . Håret fick bli en knut och inte mycket smink .

I skolan på förmiddagen hade vi någon påskdag . Så vi gick runt till olika klassrum och så var det någon där som berättade något om påsken . Det var faktiskt ganska segt . Orkade inte lyssna så noga ! Resten av dagen sen var det vanliga lektioner . Dagen var ändå ganska kul tycker jag .

När jag kom hem från skolan blev det en liten runda med hunden och lite Disney Chanel . Älskar den kanalen ! Haha !

Ikväll sen är det träning och sen blir det väl lite slapp .


090415

För det första vill jag gratta min hund Issa som fyller två år idag ! GRATTIS !



Dagen idag har jag väl inget speciellt att säga något om . Jag fick ett cpryck på tyskan . Jag nästan skrek åt Monika : nu hoppar jag fan av tyskan ! Det är så jävla tråkigt att jag dör ! Hon tittade på mig som att jag är störd , men det får jag väl ta . Hatar det verkligen ! Inriktningen sööög ! När jag kom hem stekte jag kassler och åt mig mätt . Vid sex var det första grästräningen med 94-laget . Den var inte heller så kul , iallafall inte spelet . Gud vad dåligt vi spelade ! Aja . Imorgon är det kort dag i skolan , skönt !

Bara för att jag är snäll ska ni få en bild på min piercing . Den ser kanske cp ut på bilden men aja :P .


CPBILD .


Ha en fortsatt trevlig kväll alla ! Kram <3

090414

Hejsan bloggen !

Idag efter skolan skjutsade mormor mig och Jesper till Nässjö . När vi kom dit började vi gå runt i stan , vi hittade inte till salongen där jag piercade mig ! Så vi gick runt i stan ett tag och ringde fram och tillbaka för att hitta . Till slut förklarade mamma vägen vart vi skulle . Då hade vi ju självklart gått förbi salongen det första vi gjorde ! Så när vi gick in i salongen kom en kille och tog hand om mig . Först tog han lite information och sen var det dags . Han tvättade där han skulle sätta piercingen och prickade ut vart han skulle sticka in nålen . Jag fick sen lägga mig på den där stolsaken och så tryckte han in nålen och satte i piercingen . Ni som inte vet så har jag piercat mig i naveln . Det gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra , men lite ont gjorde det ju . Den ser helt okej ut , så det ska nog bli bra ! Bild kommer kanske senare :)

När vi kom hem slängde vi i oss lite youghurt och müssli , sedan stack jag på träning . Vi var först ute och sprang , då kändes det lite i magen . Det ömmar ju nu efteråt . Det gjorde det ungefär hela träningen . Vi hade ju ingen tränare idag så Stina fick vara det . Kaos ! Ingen lyssnade och allt var bara mos . Inte alls kul !

Nu ömmar det hur mycket som helst i magen , men det går nog över om ett tag .

God natt alla ! Kram <3

Bilder från Kolboda

Här kommer en massa bilder från den gångna helgen .


Solar lite .

Sofie skjuter .

A-laget i halvlekspausen .

Hörna .

Hanna , Julia , Johanna och Chris suger vatten ur flaskor .

Kramar ballonger .

Eve , Kajsa , Gabbi och jag äter en massa kex .

Irländsk julafton .

Peter och Kenneth leter sockerbitar .

Ledarna dränkta i mjöl .

Tampongleken .

Haha xD

Jag ramlade stenhårt ner i marken på irländsk julafton xD

Hanna och Elin körde lite yoga .

B-lagsmatchen .

Chris kör toalettleken .

Mathilda ska sätta knorren på grisen .

Skriva ord med rumpan .

Sofie , Chris och Jack i stolleken .

Sista träningen .


Blir en bild från lagfesten med , som visar hur kul vi kan ha :)


Kolboda

Helgen har varit sjukt bra ! Vädret har varit bra , jag har kommit närmare laget och jag har haft kul . Jag orkar inte skriva så hemskt mycket nu , men ni ska få läsa lite .

När vi kom dit i fredags förmiddag så bytte vi om och tränade vår första träning där . Vi övade mest på uppspel . En rolig träning tycker jag . Efter den gjorde vi i ordning lite i stugorna och satte oss sedan och solade . På eftermiddagen spelade A-laget match . Den förlorade dem med 1-0 . De hade hur många chanser som helst , men vi är inte så bra på att göra mål tyvärr . Efter matchen piggade vi upp laget med en massa lekar . Först var den en tipsrunda där frågan var tex : Vem är sötast ? Så var det fyra alternativ . Sen skulle vi leka lekar som visade svaren . Denna kvällen körde vi ungefär hälften av lekarna som var : dricka upp vattnet i flaskan snabbast , krama sönder två ballonger , äta upp fem kex och vissla , irländsk julafton , hitta sockerbiten i mjölet och stoppa tampongen i flaskan med vatten vänta på att tampongen sväller upp och springa iväg med flaskan . Gud vad kul vi hade ! Svärdets kommentar med när frågan : Vem är sötast ? kom . Hon bara , vem avgör det då ? Så jäkla kul xD ! Jack var med hur rolig som helst på stoppa tampongen i flaskan . Jag trodde inte man kunde ha så mycket fobi för tamponger xD . Han var verkligen livrädd för den ! Haha ! Efter en mysig och rolig kväll gick vi och la oss .

På lördagmorgonen började träningen vid 9.00 . Då tränade vi på krossbollar och att snabbt vara framme på bollar och sånt . Den träningen gick inte alls bra för mig så då blev jag på väldigt dåligt humör . Mitt humör blev lite bättre sen när vi år och så . På eftermiddagen spelade b-laget match . Vi vann med 5-0 . Kunde vunnit med mycket mer för vi hade hur bra chanser som helst , men 5-0 är ju ingen fy skam ;) . Senare på kvällen lekte vi resten av lekarna vi hade kvar . De var : dribbla en boll med toarullar för ögonen , sätta knorren på grisen , skriva ord med rumpan , stolleken och kortleken . Blev en lyckad lekkväll det med . Efter lekarna kollade vi på robinsson . Rätt person blev utröstad iallafall (A) . Sen gick jag in till Anna och la mig .

På söndag morgonen började träningen också vid 9.00 . Den morgonen var det inte alls lika bra väder som det var de andra dagarna . Regnet hängde i luften och det var kallt . Vi tränade på fasta situationer hela träningen , som hörnor och frisparkar . På frisparkarna fick jag stå i muren hela tiden , så det blev inte lite kallt tillslut ! När träningen var slut var det bara att hoppa in i den varma duschen och sedan blev det att städa i ordning stugan och göra det fint . Tillslut var alla klara med sina stugor och vi satte oss i bussen på väg hem . Den sista leken körde vi i bussen . Vi fick 40 minuter på oss att komma på en hejaramsa för vårt lag . Våran vann tyvärr inte , men jag tycker att den var bäst . Haha ! Elin ägde på att rappa . Detta var våran ramsa :

Landsbro IF åker på ett läger , här blir det ingen redbull och jäger . Snygga , starka i våra blåa kkläder , och vi har haft underbart väder . bak hos ewe blir det inga mål , hon hejdar dom med sitt vrål . bollen ska in till varje pris , på marken krälar janne som en gris . svärdet har det inte så lätt , hon kan inte alltid hålla tätt . jack satt på sin häck , med sin tampongskräck . kenneth flög högt i tak , när gubbarna kom in med buller och brak . året o9 höjer vi oss ett snäpp , och ingen hänger läpp .

Hur bra som helst ! Haha ! Vid tre tiden kom vi hem till Landsbro . Jag och Anna fick också då reda på den tråkiga nyheten som hände när vi kom hem . Olof har hoppat av för hon tycker att det är för mycket pendlande . Så tråkigt för hon var ju så bra med ! Nu får vi inte tappa fler folk !

På kvällen hade Johanna en fest för de som orkade komma . Där blev det singstar , tarzan och jane , dans , promenader och mycket prat .  En rolig kväll fick avsluta helgen !

Bilder kommer senare .


Natti natti

Ska bara packa ihop det sista , sen är det dags för mig att lägga mig . Så det kommer tyvärr ingen uppdatering nu på några dagar . Skriver igen på söndag kväll eller på måndag . Ha en trevlig påsk ! Kram <3


GLAD PÅSK !


Blogg .

Ska bara skriva att ni måste kolla in damlagets blogg , life in LA . Följ den gärma !


Påskmiddag .

Idag har Anna och jag varit duktiga . Först så städade vi nervåningen . Sen började vi laga en stoor påskmiddag till mamma och pappa . Det blev riktigt gott ! Vi åt typ vid klockan två och jag är fortfarande hur mätt som helst ! Snart ska jag nog med börja packa och fixa tills imorgon . Får hoppas att man hinner få ett påskägg av mamma och pappa med innan vi åker .


Vi gjorde kycklingsallad , omelett med svampstuvning , ägg med röra och mackor med gubbröra . Sen hade vi vindruvor , köttbullar , prinskorvar , olika knäckebröd , ostar , sill , påskmust och vatten .

090409

För en gångs skull kunde jag sova länge på morgonen . Måste säga att det var väldigt skönt ! Hur mår ni annars då ? Jag mår själv fin fint .

Får se vad jag hittar på idag . Skulle egentligen varit med Matilda idag , men hon kunde inte nu så jag får hitta på något annat . Ska iallafall snart vara lite snäll mot mamma , så jag ska städa huset . Typ dammsuga och torka golven , göra lite påskfint helt enkelt . Sen ska jag packa och skriva färdigt praouppgiften idag med .

I eftermiddag får man hoppas på att det kommer lite söta påskakärringar med . De är alltid så himla söta ju ! Har lite lust att gå själv . Tyvärr får jag nog ingenting om jag plingar på hos någon . Önskar att jag ahde en lillasyster eller något som jag kunde gå med !

Nej , nu ska jag städa innan pappa hinner hem . Ha en trevlig skärtorsdag !

Kram <3


Mina köp .

Nu har jag tränat . Var en skön och lugn träning idag . Tränade bara på fasta situationer hela träningen, och det behövs verkligen ! Ska nog börja tänka på vad jag ska packa till helgen med . Ska ju på träningsläger till Kolboda ! Annars sitter jag här och tråkar med en läxa vi fick över lovet . Den ska in första dagen i skolan så jag måste skriva på den nu . Vi ska skriva om en utav våra praoveckor .

Här får ni bilder på mina köp dag med .


Fotbollsskor - Adidas


Ring - HM


Klänning - Monki


Måste fortsätta plugga nu . Puss <3

Växsjö .

Kom precis nu hem från Växsjö . Det blev inte så mycket köpt från min sida . Det blev ett par fotbollsskor , en ring och en klänning bara . Bilder kommer senare . Vi hade ganska tur med vädret måste jag säga . Det regnade hela vägen när vi satt i bilen , men när vi körde in i Växsjö så slutade det . Asgött !

Nu är jag hur hungrig som helst , så måste sticka . Vi hörs !

090408

Guten morgen !

Nu håller jag på att göra mig i ordning för Växsjö . Jag hinner inte skriva mycket alls nu eftersom jag måste skynda mig .

Jag tror det är något fel på mig . Jag sover aldrig längre på nätterna . Helt knäppt , inte en natt där jag inte vaknar . Så segt ! Nu är det lov så nu vill man ju sova !

Tyvärr hinner jag inte skriva mer , har lixom bara klätt på mig än .

Vi hörs sen idag ! Kram <3

Träning .

En tallrik med flingor och mjölk , en macka med skinka och paprika och min medicin har precis slinkit ner i min mage nu efter träningen . Hade kondition och styrka idag på träningen . Jobbigt som in i var det iallafall ! Mina ben kommer vara helt döda imorgon . Började som vanligt med fyra varv runt planen för att få prata av oss få lite uppvärmning . Efter det blev det doppboll en stund . Det blev lite en mot en efter doppbollen , och som vi alla vet är det inte lite jobbigt för benen ! När benen var lite möra efter en mot en körde vi styrka , situp , armhävningar och 90grader (två och två) . Benen var då ännu mer döda . Självklart blir det då lite österlöpning med . Så imorgon kommer jag vara död !

Annars blir det Växsjö imorgon med Anna och Robin . Skoj ! Shoppa och ha lite trevligt med dem .

God natt alla ! Puss <3


Dagen .

Vid ett idag gick Anna , jag och Jesper upp och åt hos mormor och morfar . Det blev taco . Mycket mumsigt om jag får säga det själv . Klockan var kanske halv två , två när vi gick hem . När vi kom hem fick jag ett sms från Tom . Han frågade om jag ville va med och spela fotboll med han och några andra . Det tackade jag ju ja till . Så vid halv tre gick jag och Jesper upp till fotbollsplanen vid skolan . Där var även Tom , Anton , Felix , Jasin , Öller , Erik och Henke kom lite senare . Trevligt att träffa alla dem igen ! Vi gick hem ungefär vid halv fem .

Jesper åkte precis hem och nu ska jag snart byta om inför sista grusträningen . Imorgon börjar vi på gräs , JIHO ! Längtar .

Här kommer lite bilder på mina sandaler jag löpte igår .






Vad tycker ni ?


Hörs ikväll . Kram <3


090407

Hejsan !

Förlåt mig för min väldigt dåliga uppdatering igår , men jag var inte hemma på hela dagen .

Vid halv ett tiden gick Anna och jag ut med hunden i typ en timma eller något . Asskönt väder ! Näs vi kom tillbaka hem åt vi lite lunch , pizza och mackor med fiskgryta på . Haha ! Sedan gick vi upp och gjorde oss i ordning för vi tog en cykeltur in till stan . Det gick ju hur snabbt som helst och vi var snälla mot miljön med ju ! Så det är ett tips till er , man får ju även motion ;) . Efter en halvtimmas cyklande var vi framme . Vi bestämde oss för att inte kolla för mycket i affärerna eftersom vi ska till Växsjö imorgon . Jag köpte bara ett par gladiatorsandaler ! Ni får en bild på dem senare . Anna köpte två par jeans för 700 kronor , billigt eller vad ?! Vid fem , halv sex cyklade vi till Gabbi och lämnade cyklarna och Anna där . Mamma skjutsade mig till Korsberga .

I Korsberga kollade jag ju på när Jesper spelade match . De förlorade mot Åseda med 1-3 , men de var värda en oavgjord match isåfall . För de spelade jämt . Var ju även lite folk man kände från Åseda med . Wictor och Johannes träffade jag ju och snackade lite med de . Trevligt trevligt . Var ju i somras jag träffade dem .

Nu ska jag plocka undan min frukost och så hörs vi senare ! Puss <3

090406

God morgon !

Har ni sovit gott ? Det har inte jag . Har drömt mardrömmar om typ en sån där läskig docka som typ skulle mörda mig . Scary ! Så jag gick upp ganska tidigt idag . Satte mig lite vid datorn och sen åt jag frukost . Har fixat lite bilder med .

Funderar på att gå ut och sätta mig på altanen nu snart , eftersom det är fint väder idag igen ! Ikväll sen ska jag till Korsberga och kolla på när Jesper spelar . Någon som vill kolla med mig ? Hör av er till mig då ! Någon som också vill göra något med mig på dagen idag så hör av er då med :D !

Nu ska jag bara borsta tänderna och lite sen blir det att gå ut . Ha en trevlig dag ! Kram <3

God natt

Ville bara säga god natt till alla ! Vi hörs imorgon igen . Puss <3

Fit to strip

Nu är mitt träningspass slut . Det låter eller ser kanske inte jobbigt ut , men det är det ska jag säga er . Nu blir det dusch och vid fem över sex blir det One Tree Hill och direkt efter det Gossip Girl . Så det ser ut att bli en riktigt bra dag tycker jag !

Nej , jag stinker så dags att gå in i duschen .






Bilder från Fit to strip .

090405

Hejsan !

För det första säger jag förlåt för min dåliga uppdatering idag , men jag har inte haft tillgång till internetet .

Jag och Julia åkte till Vetlanda igår sen till slut . Det var helt okej faktiskt . Har haft roligare , men har haft tråkigare med . Måste bara tilläga , fy fan vad fint hus du har Pontus ! Sjukt asså . Är inte avundsjuk eller så men (host) . Träffade ju Maja och Ronja också . Trevligt . Vi åkte hem ganska tisigt eftersom Julia skulle va med på A-lags matchen idag .

Gårdagens festoutfit .
Tröja - Gina Tricot
Kjol - JC
Armband - Kicks


Nu har jag då kommit hem från A-lagsmatchen , Landsbro - Öster . Svinkallt att kolla , men ibland får man bara stå ut . Landsbro förlorade med 0-4 . Jag tycker att Landsbro borde fått inn något mål iallafall , för de hade några ritkigt farliga chanser . Lite otur tycker jag , men that's life .


Johanna Swärdh och Hanna Olofsson .



Mathilda Johansson . Hon spelade mycket bra idag !


Annars så ska jag träna lite snart hade jag tänkt mig . Funderade först på att ut och springa , men det var ju så jävla kallt ute så jag kör nog lite fit to strip istället ;) .

Vi hörs ! Massa kramar och pussar <3

Match

Nu har jag precis kommit hem från matchen och packat upp min kasse . Vi vann med 1-0 genom nummer 11 , Julia Norén . Bra Julia ! I övrigt så var Landsbro det bättre laget , tycker jag då . Jag spelade väl inte precis min bästa match idag ! Haha ! Imorgon är det då A-laget som spelar . Ska inte va med , men ska kolla iallafall . Kom och kolla du med vid klockan 13.00 i Hultagård .

Ikväll blir det kanske sticka in till Vetlanda med målskytten på fest hos Pontus , men hon kan inte bestämma sig om hon vill eller inte . Haha ! Så vi får se . Annars får ni bilder och så från festen senare ikväll eller imorgon om vi åker . Vi ska ju inte va där så länge eftersom Julia ska spela imorgon .

Tror att jag ska sticka ner till kiosken för att köpa en tidning och lite godis nu . Är hur sugen som helst på godis ! Haha !

Puss <3

090404

Hello !

Nu sitter jag här , ska äta om en liten stund tror jag . Så jävla gött med lov nu ! Eller vad säger ni ? Aja , idag vid klockan 15.00 är det match mot Ormaryd B i Sandsjöfors . Första gräsmatchen med ! Kom gärna dit och kolla !

Gårdagen var super med . Berättar mer senare .

Vi hörs ! Kram <3


Slut .

Nu är min tid på dagis slut . Jag känner redan att jag kommer sakna barnen . Får väl komma och hälsa på någon dag !

Vid klockan åtta kom jag till dagis som vanligt och hjälpte barnen med deras frukost . När de ätit upp lekte vi lite . För mig blev det hjälpa till med legobygge och leka sjukhus . Klockan blev 10 och då var det dags för min kladdkaka . De fick även lite glass till . Hur gått som helst , måste säga att jag lyckades verkligen med kladdkakan ! Fick lite över med , hihi ! jag fick även en liten present för att jag varit där , faktiskt något jag har tänkt att köpa för jag behöver det nu . Kanske inte så speciellt , men jag fick ett USB-minne . Precis vad jag behöver ! Nästan alla tallrikar blev tomma och då gick vi ut och lekte i det fina vårvädret . Känns som att det blir varmare och varmare varje dag nu ! Klockan halv tolv skulle jag ha lunchrast , men eftersom jag fick sluta tidigare idag så hoppade jag över rasten och var kvar på dagis en stund till . För det skulle ju bli segt om jag skulle hem och äta , komma dit en liten stund igen och sen gå hem igen . Jag fick mat där med bara för att det var min sista dag . Tror ni inte det var taco med ? Hur gott som helst ! När jag ätit upp sa jag hejdå till alla barnen och så gick jag hem .

Anna satt ute på altanen och solade när jag kom hem . Tyvärr får jag ju inte sola på 2 månader :'( ! Så jag satte mig med kläderna på jämte henne i en halvtimma . På den lilla halvtimman har jag faktiskt blivit lite solbränd i urringningen ! JAG VILL SOLA NUU ! Jag blir desperat , haha ! Jävla medicin :@ !

Aja . Får väl gå ut en liten stund till nu . Hörs senare !

Kram <3

090403

God morgon !

Har ni sovit gott ? Det har faktiskt jag för en gångs skull . Fast jag är väldigt trött just nu , men det går nog över . Idag blir det sista dagen på det här stället . . .


Landsbro förskola


Kommer sakna alla ungar känner jag . Det är faktiskt tråkigare att lämna stället än jag trodde det skulle va . Får hoppas att dom gillar min kaka iallafall (A) .  Efter dagis är det träning ikväll , skoj !

Nu måste jag fortsätta göra mig i ordning . Ser ut att bli en fin dag idag med ! JIHO !

Pusspuss <3

truppen

Nu har jag precis tränat . Match med b-lage mot Ormaryd på lördag då . Kom gärna och kolla vid klockan 15.00 ! På hemsidan är nästan hela truppinformationen klar . Här hittar ni min . Cpbild men det får väl duga ändå . Titta gärna igenom resten av vår älskade trupp :P .

Bakade kladdkaka innan träningen som jag ska ha med mig till dagis imorgon och bjuda på för min lilla vecka där . Tyvärr är den sötaste ungen ledig , haha !

Ha en god natt alla ! Kram <3

näst sista dagen

Nu var näst sista dagen på dagis avklarad . När jag kom tillbaka från lunchrasten var Sandra Josefsson där och läste för barnen . Hon gick hem efter en liten stund och då var det påskpyssel som gällde . Jag pysslade lite kycklingar . Ni ska få se lite bilder från igårs påskpyssel . Vid två gick jag ut med 5 och 6 åringarna , då var det gympa som gällde . Var lite småkul sådär . Vid halv tre var det som vanligt mellanmål , och när alla ätit upp gick vi ut med alla barnen så lekte vi . Jag tror faktiskt jag kommer sakna alla ungarna . Har faktiskt varit skitkul ! Ska baka något som jag ska ge dem imorgon , men vad är frågan ? Hmm .

Nu sitter jag här och lyssnar på Rix FM . Snart ska jag äta och sen ikväll blir det träning . Ska se om det gör ont i ljumsken eller inte , förhoppningsvis får jag ju spela i helgen , men då måste jag ju träna !


Fullt pysselbord .


 


Mina kycklingar :P


Kommer säkert mer ikväll . Have a nice day ! Kram <3


090402

Hej !

Jag sitter nu här hemma och käkar lite mat . Är ganska gott med mat efter tre timmars lek . Får se vad som händer efter lunchen igen .

Igår efter jag varit på dagis stack jag hem och var hemma undefär en timma . Jag kunde ju inte träna igår så jag stack till Korsberga och träffade Jesper lite . Kollade på deras träning , ni sög Jesper ! Haha ! Skojar , ni var faktiskt bättre än jag trodde . Det lät illa men det är sant .

Bara en och en halv dag kvar , sen är det lov ! Gött eller vad ?? Plus att jag slutar tidigt imorgon . Lovely !

Vi hörs mer senare . Kram <3

vårväder !

Nu har jag lunchrast och ska va hemma i 25 minuter till . Dagen började med att jag gick till dagis vid åtta då . När jag kom dit hjälpte jag barnen med frukosten och när Cornelius åt färdigt gick vi upp på "loftet" och byggde med lego en stund . Efter ett tag gick jag ner och läste typ 5-6 böcker för Ella . Carola , Patricia och Josefin plockade fram påskpyssel medans jag läste , så jag och en massa andra ungar började pyssla sen . Är inte färdig med mina saker en men ni ska få se kort på det senare hoppas jag . Vid halv tolv gick vi ut i det fina vårvädret . Man kan ju inte säga annat än att det är underbart ! Ni håller med , eller hur ? När barnen varit ute en timma gick jag hem . På altanen satt min syster och solade sig , det känns att sommaren är på väg ! JIHO !


Underbart !


Jag idag . Smutsig spegel , jag vet !

090401

Guten morgen !

Idag är det första April så då får man ju luras en hel del , jag har bestämt mig för att inte gå på någonting , haha ! Idag är det också Maja Rosanders , Moa gardefors och en på dagis som heter Lisa Karlsson födelsedagar . GRATTIS !

Nu borstade jag precis tänderna och så ska jag göra mig i ordning det allra sista . Så runt fem i åtta går jag upp till dagis för ännu en lekdag där . Jag trivs faktiskt där .

Men nu börjar visst klockan bli mycket ! Kommer mer om dagen sen . Ha en trevlig dag ! Kram <3


RSS 2.0